Santa

Η αλήθεια και μόνο η αλήθεια είναι η κάτωθι:

“to bon jovi gemato mid tempo kai ballandes. 3 tragoudia axizoun mono”. Αυτό είναι SMS που έστειλε ο Τέλης στις 24/9. Κορίτσ(ι)α όπως καταλαβαίνετε σας παραμυθιάζει όλες… [-o<

Χο χο χο.[/quote]

Πεστα ρε Λιακο , γιατι το λεω αυτο απο τοτε που γνωρισα τον Τελη και καταλαβα πως το “παιζει” . Μαναβης απο τους λιγους …!!! Εμαθε απο μουσικη , στην λαχαναγορα μαζι με τα καφασια με τα πορτοκαλια . Ετσι για να μπαινουν τα πραματα στην θεση τους , και να καρφωνεται ο καθε κατεργαρης.[/quote]

XAXAXAXA Λιάκο με έδωσες κανονικά… Δεν θέλω να σε δώσω κι εγώ… Δεν θέλω να γράψω τι μου απάντησες στο συγκεκριμένο sms, γιατί θα πληγωθεί ο σουβλατζής Jon Βοn Jovi της Καλλιθέας και τότε αλίμονο μας. Για να του περάσει θα την πέσει ακόμα και στη γάτα της deathbitch… Αντρίκο ένα τζατζίκι στο 3 please…

Ποντάρω στο ότι δε θα 'χεις κρατήσει το SMS εδώ και 2 μήνες. Γιατί αν δεν το 'χεις αυτούσιο φυσικά δε θα θυμάσαι επακριβώς τι σου έγραψα 8)

Santa, Santa φέρε μας ένα chat να μην επικρατεί αυτό το χάος στο off-topic [-o<

Σπίριτ οφ δη άντερντόγκ… LOL

Προσκυνώ… Η τραγουδάρα…

Ποντάρω στο ότι δε θα 'χεις κρατήσει το SMS εδώ και 2 μήνες. Γιατί αν δεν το 'χεις αυτούσιο φυσικά δε θα θυμάσαι επακριβώς τι σου έγραψα 8)

Santa, Santa φέρε μας ένα chat να μην επικρατεί αυτό το χάος στο off-topic [-o<[/quote]

Την περίληψη τη θυμάμαι και μάλιστα πολύ καθαρά… Όσο για το chat την προηγούμενη φορά τουλάχιστον στην αρχή δεν είχε πάει άσχημα…

Προσκυνώ… Η τραγουδάρα…

Gia pestin na tin mathoyme kai emeis.

Gia pestin na tin mathoyme kai emeis.[/quote]

Κάτι για αιώνιους φλώρους αν θυμάμαι καλά…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Που πήγε ρε σεις το πνεύμα των Χριστουγέννων? Για φέρτε το πίσω μην σας δείρω!

Καλησπέρα Τέλη, καλησπέρα Αντρέα, καλησπέρα επισκέπτες!

Καλησπέρα μανάρι μου… Σου έυχομαι ο Αη Βασίλης να σου κάνει δώρο το Have a nice day… Κι ας είναι φλώρικο… Στο εξώφυλλο έχει τη μουτσούνα του Αη Βασίλη junior…
Εμείς δεν έχουμε στολίσει ακόμα, αλλά το άλλο Σαββατοκύριακο θα γίνει χαμός…

Εγω το χω… :oops:

Είναι και τα πρώτα σας Χριστούγεννα με την μικρή σου αγάπη, τι ωραία! Να της εξηγήσεις τα πάντα για τον Αη-Βασίλη σε παρακαλώ και προπαντώς ότι αυτός δεν έχει καμμία σχέση με τον Jon! Κι επίσης ότι οι ροκ πρίγκιπες είναι υπαρκτά πρόσωπα, αλλά επίσης δεν έχουν καμμία σχέση με τον Jon και συνήθως είναι μελαχρινοί είπαμε!

Θα φορέσω μια μπλούζα που έχω και γράφει “Ι’m a Rock Star” και μετά θα της εξηγήσω, ότι ο μοναδικός εναπομείναν ροκ πρίγκηπας είναι ο πατέρας της (και μάλιστα πολύ μελαχροινός)…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Θα φορέσω μια μπλούζα που έχω και γράφει “Ι’m a Rock Star” και μετά θα της εξηγήσω, ότι ο μοναδικός εναπομείναν ροκ πρίγκηπας είναι ο πατέρας της (και μάλιστα πολύ μελαχροινός)…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Και καλά θα κάνεις για να μην ψάχνει άδικα το κορίτσι και μπλέξει με τίποτα κάφρους και τρέχεις και δεν φτάνεις! Διότι φυσικά κανείς ποτέ δεν είναι αρκετά καλός για το κοριτσάκι του μπαμπά! :wink:

Σοφάκι κράτα το καλά μην στο βουτήξουν πάλι τα τέρατα και το τεμαχίσουν!

Είναι σαφές ότι εμείς οι δύο επικοινωνούμε…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Για φαντάσου… Μόλις με πήρε η κολλητή μου η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα με την κορούλα της που ερωτεύτηκε ένα αγοράκι στο σχολείο, αυτός το παίζει αδιάφορος, και η μικρή έχει πάθει κατάθλιψη! Πάω να συζητήσω με την μικρή και να της εξηγήσω ένα-δυο πραγματάκια για τους άντρες για αρχή και βλέπουμε! Τέλη θα επανέλθω με συμβουλές!

Φιλάκια, καλό βράδυ (για την ώρα!)

Να της πεις ότι ο μόνος τρόπος για να τσιτώσει έναν άνδρα είναι να τα φτιάξει με τον κολλητό του…

Ισχύει για όλες τις ηλικίες αυτό? Δεν τό’χα σκεφτεί! :lol: :lol: :lol:

Θα της το προτείνω (ελπίζω ο κολλητός του να βλέπεται!) Bye!!!

Ισχύει για όλες τις ηλικίες αυτό? Δεν τό’χα σκεφτεί! :lol: :lol: :lol:

Θα της το προτείνω (ελπίζω ο κολλητός του να βλέπεται!) Bye!!![/quote]

Για όλες για όλες… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μπορώ να ζητήσω από τον santa να μου φέρει το iMac G5, με την οθόνη 20-inch?
Sofi θα μου δωσεις μια καλτσα, για να μου βάλει το δώρο μου?

Ρε μην ευτελιζετε την εννοια του δωρου απο τον Αι-Βασιλη. Δεν θα σας φερει ουτε καινουργιο πισι, ουτε την αστον μαρτιν που ονειρευεστε/μαι.

Τον Κολιν Φαρελ ομως θα μου τον φερει γιατι ημουν καλο παιδι φετος. :stuck_out_tongue: