Santa

Το ξερα πως δεν πρέπει να βασίζομαι σε αυτόν?
Τότε να φέρει υγεία και ειρήνη στους λαούς?
Εντάξει με αυτό το δώρο;
:lol:

Ντάξι εγώ θα πάρω την sofi-k αλλά ΚΑΙ την κάλτσα…

Αρκετά Santa για φέτος, o Bogner απο του χρόνου!

Εσυ δεν θα παρεις δωρο φετος…

Εσυ δεν θα παρεις δωρο φετος…[/quote]

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!

telisvas έγραψε:

Θες ένας Ροκ πρίγκηπα… Πάρε τον Jon Bon Jovi… Κι επειδή είναι δύσκολο… Πάρε το νέο του cd που είναι και πολύ ωραίο…
------------

Και αν δεν είναι εύκαιρος πάρε τον αδελφό του! Είναι ακόμα παντρεμένος με την…πως την λένε…αυτή που τραγουδάει το Nobody’s wife?.. ΑΝΟΥΚ ή κάτι τέτοιο…

Εγώ θέλω να μου δώσει σύνταξη ο Santa από τα 28!!
Και καμιά γυναίκα δεν βλάπτει…

Αν και πιο πιθανή βλέπω τη σύνταξη…

Πιο πιθανό βλέπω το pc κια την Aston Martin… :cry:

υγεια, την ζουζου μου , κ 10000000000000000000000000000000000000000 euro
ειμαι ευκολος ανθωπος εγω… :stuck_out_tongue:

Πιο πιθανό βλέπω το pc κια την Aston Martin… :cry:[/quote]
Στανταρ…Μονο που η Αστον Μαρτιν ειναι δικια μου,δικια μου,δικια μου!

Μήπως μπορεί ο santa αφού δεν θα μου φέρει τον iMac να μου ?φέρει? την συνεργασία με εκείνο το περιοδικό που μου είχαν πει; :lol:
[size=2]Πόσο καιρό θα δίνω τσάμπα τα αρθράκια μου, ακόμα; [/size]

To μονο που θελω απο τον Santa ειναι να μην παψουν ποτε να με αγαπουν καποιοι ανθρωποι πολυ σημαντικοι για την ζωη μου!
That’s all folks!

Εγώ λέω τελικά να ευχηθώ ο Αη-Βασίλης να πραγματοποιήσει τις ευχές όλων εσας! (Εκτός αν είναι κακόβουλες!)

Τι αλτρουισμός…mon dieu!! :oops:
Ειλικρινά Morgane, επειδή σε εκτιμώ, πρέπει να σου πώ ότι το παραπάνω post φαίνεται εντελώς υποκριτικό!

Τι αλτρουισμός…mon dieu!! :oops:
Ειλικρινά Morgane, επειδή σε εκτιμώ, πρέπει να σου πώ ότι το παραπάνω post φαίνεται εντελώς υποκριτικό![/quote]

Xμ…γιατι ρε συ?
Νομιζεις οτι εχουν παψει να υπαρχουν αλτρουιστες?

Βασικά και εγώ αυτό θέλω αλλα μάταια… τεσπα, έχει Ο Θεός!

Σε καμμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχουν αλτρουστές/τριες και η εν λόγω κυρία πιστεύω πως είναι μία απ’αυτές.
Απλά, ήθελα πρώτον να την τσιγκλίσω λίγο και δεύτερον…όντως μου ακούστηκε κάπως υποκριτικό! :?
Τι λέω τώρα, ε??? :roll:

Σε καμμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχουν αλτρουστές/τριες και η εν λόγω κυρία πιστεύω πως είναι μία απ’αυτές.
Απλά, ήθελα πρώτον να την τσιγκλίσω λίγο και δεύτερον…όντως μου ακούστηκε κάπως υποκριτικό! :?
Τι λέω τώρα, ε??? :roll:[/quote]
Ισως να εχεις και δικιο…
Δυστυχως ή ευτυχως (οπως το αντιλαμβανεται ο καθενας!) στην εποχη που ζουμε οι περισσοτεροι κοιτανε την παρτη τους,γι αυτο και ισως να σου φανηκε υποκριτικο!
Αλλα ποιος θα καθησει να λυσει τα προβληματα του κοσμακι,ενω δεν εχει λυσει ακομα τα δικα του?!?
Εν μερει λοιπον,συμφωνω. :wink:

Ανέσυρα αυτό το topic γιατί μου φαίνεται πιο επίκαιρο μια και όλοι ζητάμε κάτι απ’τον αγαπημένο μας Άγιο!

Για πες εσυ τι ζητας ?

Αν πω μόνο (και πάντα εκτός από υγεία για όλους) να αγαπώ και να μ’αγαπάνε θα με κοροϊδέψεις πάλι? :frowning:

Αν πω μόνο (και πάντα εκτός από υγεία για όλους) να αγαπώ και να μ’αγαπάνε θα με κοροϊδέψεις πάλι? :([/quote]

1. Μάλλον τον έχεις παρεξηγήσει τον Αντρέα?