Εξαρταται το πως θα το πεις … !!!
---------> Δεν κοροιδευει ποτε !!!
Εξαρταται το πως θα το πεις … !!!
---------> Δεν κοροιδευει ποτε !!!
Τι τον έχω παρεξηγήσει που δεν τολμάω να πω κουβέντα?
ΟΚ Αντρέα μου, πως πρέπει να το πω?
Μην φοβασαι , πες μου λοιπον ( Ηο Ηο Ηο ) τι ζητας απο την αφεντια μου ???
Μα το ζήτησα ήδη! Να αγαπώ και να μ’αγαπάνε! Τι λες καλέ μου Άγιε, μπορείς να κάνεις κάτι για μένα?
— > Απαντηση :
Αυτο ειναι κατι που το κερδιζεις μονη σου και δεν στο φερνει κανενας μα μονο εσυ, οταν αγαπησεις αρκετα τον εαυτο σου , τοτε θα σε αγαπησουν και οι αλλοι για αυτο που θα βλεπουν .
Σωστό!
Να κάνω ένα μικρό off topic και να καλωσορίσω την mama lion, που είναι εξαιρετικά παλιός και αγαπημένος μου φίλος! Καλωσήρθες βρε!
αγαπητέ 'Αγιε,
εκτός από ευτυχία , υγεία , αμέτρητα cd κ.τ.λ. θέλω και μια μικρή χαρή… δεν ξέρω τι θα κάνεις… χρησιμοποιήσε όλες τις διασυνδέσεις σου… πάντως ανήμερα πρωτοχρονιάς εμένα θα με ξυπνήσει η φωνούλα του Kurt ο οποίος θα παίζει μελωδικά την κυθαρίτσα του… Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τραγούδι… θα μπορούσε να γράψει και ένα αποκλειστικά για μένα… δεν 'ναι κακό!!! αντε… βιάζομαι…
Τι θα γίνει, ρε άγιε, θα μου απαντήσεις σε κάνα γράμμα ή θες να αρχίσω τα μπινελίκια;
Σε φιλώ σταυρωτά.
Ok paides, ayto htan, (opws eixa pei kai prin liges meres) feygw diakritika.
Pantws, eixe endiaferon, den mporeite na peite. An mh ti allo, 3ekolhsate apo tis flwrikes syzhthseis. Anevhkan ligo ta aimata vre aderfe.
Kai, exw mia aporia, prin fygw. Aporw me sena sofi-k, pws einai dynaton na goustares mono apo ayta pou egrafa, pragmatika. Giati, ws gnwston, eimai para poly wraios antras, alla den mou eixe 3anatyxei mesw pc.
Loipon, xronia polla se olous, kalh xronia kai kala na pernate.
-± Last post of The Arcade-±
Λατρεψα τον γραφικο σου χαρακτηρα,βλεπεις… :roll:
Τι σκατα μονο εγω το συμπαθουσα αυτο το παιδι ρε…; :?
Για να ξαναγίνω on topic(λέμε τώρα εμείς) θέλω… ξέρω γώ?
Ίσως το καινούργιο Metallica να είναι ωραίο(?)
Ενώ ας πούμε τους Metallica στην Ελλάδα…δεεεν,ε?!
Εγώ θέλω ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΛΙΡΕΣ!!
Εγώ ένα τσουβάλι πεντόλιρα…
Α και να μην ξεχνάμε το BMW M3 E46