Τι στιχαρες ειναι αυτες ρε Ban 8O
Μεχρι στιγμης εχω βρει για ορισμενα κομματια ομως…
Τι στιχαρες ειναι αυτες ρε Ban 8O
Μεχρι στιγμης εχω βρει για ορισμενα κομματια ομως…
να’σαι καλα ρε.παω να τα σπασω ολα
Και στο σιντί έχει όλους τους στίχους, βαριέμαι να γράψω άλλους
(αν τους είχε τους sarabante σε κανα metal archives, ίσως εκανα τον κοπο να τους βάλω εκεί σε κάποια φάση)
Πραγματικα, τι στιχοι ειναι αυτοι ρε. Αντε, γραψτε και αλλα κομματια σε ελληνικα να τα δουμε ολα.
28 Οκτωβριου ε στο χαλανδρι με hibernation και conspiracy of denial
θεσσαλονικη ποτες?!
don’t know…δεν εχουν βγαλει κατι ακομα
Ώρα και Που;; ([I]πως έμαθες για το λαιβ τους; έχουν μπλογκ[/I]?[I]αφίσσα[/I]???)
Άπειρα καλή φάση. Και κοντά. Να ανοίξει κάποιος thread για τη συναυλία
παιδια το ακουσα και εγω και επαθα ψιλοχοντρο πλακα:p
μ αρεσε πολυ και ειμαι ασχετος τελειως με τη μουσικη τους.
το μερος στο remants καπου στο 2 λεπτο που σταματανε τα φωνητικα και μπαινει μια γεματη πικρα μελωδια στην κιθαρα με εχει σκλαβωσει.
=D>
Ούτε εμένα είναι και πολύ του γούστου μου η φάση, αλλά είπα να του ρίξω μια αυτιά.
Ήδη από την πρώτη ακρόαση με έπιασε απ’ το σβέρκο, με κοπανάει ανελέητα, και μου έχει γαμήσει τη ψυχολογία. Άπειρη πόρωση. Μπράβο στα παιδιά.
χαίρομαι που επιτέλους εκτιμάται από μας μια ελληνική μπάντα που σέβεται το είδος που επιθυμεί να υπηρετήσει και όχι να…κακοποιήσει! Αναρωτιέμαι, εάν υπάρχουν κι άλλες crust/grind ελληνικές μπάντες ανάλογου επιπέδου;:-s
ή μάλλον…φρούδες ελπίδες;;;:-k
κυριολεκτικά πάρα πολλές, απλά με κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά:) Aπλά οι sarabante είναι από τις κορυφαίες (η κορυφαία?) μπάντες που βγήκαν τα τελευταία χρόνια στα μέρη μας. Πιστεύω πάντως ότι υπάρχουν εξίσου αξιόλογες crust μπάντες στην Ελλάδα, που καλώς ή κακώς, και για ευνόητους λόγους δεν έχουν τίς τύχες που είχαν οι σαραμπάντε σε θέματα ήχου/παραγωγής κλπ. Λεω πάντως κακώς γιατί υπάρχει και κόσμος που δε γουστάρει τις κρυσταλλινες παραγωγες. Για μένα δηλαδή, για παράδειγμα, οι antimob (του σπλιτ με burial) και οι επιθανάτιος ρόγχος, παίζουν εξίσου διαστημική μπάλα στον crust γαλαξία
Οπως και να χει πάντως ο ήχος που έδωσαν οι σαραμπάντε (τόσο σαν συνθέσεις, όσο και σε θέμα παραγωγής) δεν έχει νομίζω ξαναδοθεί στα μέρη μας. Και αυτό μετράει.
sarabade δισκος της χρονιας λεμε
αντιμομπ δεν σαρεσει και το 7αρι ? νομιζω ειναι μεγαλη κορυφη
μ’ αρεσει πολυ (γενικά δηλώνω fanboy) αλλά πιστεύω ότι το σπλιτ με μπέριαλ είναι Η κορυφαία στιγμή τους. Αντε να βγει και το αναθεματισμένο Lp τους!
Παρεπιπτόντως οι δικοί μας antimob συμμέτεχουν σε συλλογη στήριξης των πληγέντων της [B]φουκοσίμα[/B], μαζί με μπάντες όπως[B] crude, victims, inepsy, nightmare, burial, selfish, the now denial, love potion[/B] και πολλές άλλες. Αυτό θα γίνει με το κομμάτι “Δογμα” που δε θα εμφανιστεί σε κάποιια άλλη κυκλοφορία. Διαννοηθείτε λίγο τις μπάντες που έγραψα και τα ξαναλέμε.
8O 8O 8O 8O 8O
Το ακουσα πρωτη φορα με στιχους μπροστα μου.
Καλα ποσο κορυφαιοι οι στιχοι!!!
bump