Saturnalia Temple - Aion Of Drakon

Κοντοζυγώνει η ώρα για μια από τις πιο αναμενόμενες doom κυκλοφορίες της χρονιάς μέσω της συνεργασίας Nuclear Winter και Ajna Offensive.


[I]

  1. God Is Two
  2. Black Magic Metal
  3. Aion of Drakon
  4. Ancient Sorceries
  5. Sitra Ahra Ruled Solitary Before the Creation
  6. Fall [/I]

Ξεκινάμε ανάγνωση οccult δοκιμίων, βουτάμε λίγο στη χύτρα με το LSD και προετοιμαζόμαστε για πολυυυυυύ αργές ταχύτητες ακούγοντας τις παρακάτω αγαπημένες επιτυχίες της μπάντας

Dreaming Out Of Death
Babylon Gnosis (live)
To Know

Η “διαίσθησή” μου λέει ότι θα μπει στα τοπ με συνοπτικές διαδικασίες.

Κι εμένα το ίδιο.Θα είναι δισκάρα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο

θα τσεκαριστεί οπωσδήποτε. το ομώνυμο ΕΡ είχε αφήσει άψογες εντυπώσεις. αναμένουμε!

Ένα πρώτο review εδώ:

Βληδινς, γράκχοι, κέηζερς και λοιποί θιασώτες του “DOOM Κυκλοφορίες” να είστε σε εγρήγορση!

Κι ένα κομμάτι ενδεικτικά:

Σπέρνει το κομμάτι

το μεσημέρι άκουγα το κομμάτι στο youtube, πολύ καλό ειδικά στο ξεκίνημα, τους έχω ήδη στο facebook, μου έγιναν γνωστοί από εκείνο το split με Nightbringer και λοιπών, άν και δεν ασχολήθηκα γιατί περιμένα το άλμπουμ, για να δούμε.

Εδιτ. …αλλά όλα τα .ραρ είναι σκατά. :frowning:
Καλά όχι ότι καίγομαι και δεν κρατιέμαι, αλλά λέμε. Υπομονή ξανά λοιπόν.

Βασικα, ο δισκος σκιζει. Το εχω λιωσει τις τελευταιες αρκετες μερες.

εμένα μέτριος μου φάνηκε, βασικά όκ έχει ατμόσφαιρα, αλλά από ουσιά σχεδόν τίποτα. μόνο ένα κομμάτι μου έμεινε, δε ξέρω άν θα το ξανακούσω…

Αυτοί εδώ άμα βγάλουν πιο μπροστά τον πειραματικό χαρακτήρα που έχουν σε κομματια σαν το ομώνυμο ή το Sitra Ahra Ruled Solitary Before the Creation θα πάνε πολύ μπροστά.
Καλός δίσκος.

Album of the day στο www.roadburn.com.

http://www.roadburn.com/2011/05/album-of-the-day-saturnalia-temple-aion-of-drakon/

Λοιπόν μιας και τον ξανάκουσα σήμερα,ας πω κι εγώ δυο λόγια.Σε γενικές γραμμές πολύ καλός δίσκος, με ωραία μαστουροριφ και ψυχεδέλειες,καλοδεχούμενοι και οι κάποιοι πειραματισμοί όπως πχ με τα φλάουτα ή με τα εφε στα φωνητικά και στις κιθάρες.Αλλά γαμώτο δεν ξέρω δεν με έκανε να σκίσω και τα βρακί μου.

Δεν είναι καν ο σκοπός του να κάνει κάποιον να σκίσει το βρακί του, ούτε να κοπανηθεί, ούτε να πει “γαμώ τα σύμπαντα όλα”.

Είναι δίσκος πρώτιστα εσωστρεφής, που εστιάζει στον ατμόσφαιρα και απαιτεί μια κάποια συγκέντρωση για να συντονιστεί κανείς. Ειδάλλως, με τόσους τόνους fuzz και delay σε κιθάρες και φωνητικά δύσκολα προχωράς παραμέσα.

Νομίζω μια μοναχική βόλτα το σούρουπο αποτελεί ιδανική συνθήκη. Εναλλακτικά, σπίτι και χαμηλός φωτισμός και λίγο κρασί.

Ναι συμφωνώ εδώ,απλά και άλλοι πιο εσωστρεφείς δίσκοι,με κέρδισαν πιο εύκολα σε σχέση με αυτό που δεν τα έχει καταφέρει ακόμα.Θα τον ξανακούσω και υπό πιο “καταλληλες” συνθήκες πάντως μήπως και μου πει κάτι παραπάνω

χμ, εγώ δε βρήκα “μαστούρικα” ριφς (όχι τουλάχιστον τα στόνερ ριφς που εννοούμε συνήθως), γενικότερα δεν ξέρω τι πρόοδο έχουν κάνει και σε τι δρόμο είναι (θυμάμαι είχαν βγάλει και μια κασέτα με άσπρο εξώφυλλο αλλά δεν την έχω ακούσει), αλλά ξαναλέω ότι τους θέλω πιο πειραματικούς, γιατί δείχνουν ότι το’χουν αρκετά, ενώ με το (πολύ καλό μεν, τυπικό δε) ντουμ που παίζουν σε μεγάλο μέρος του δίσκου, δεν πάνε πουθενά.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το φλάουτο στο τελευταίο κομμάτι που είναι ανατριχιαστικό, αλλά πρέπει να περιμένεις πέντε λεπτά μέχρι να μπει.

πολύ ωραία συνέντευξη ΚρισΠ,μπράβο.

Ευχαριστώ.
Έρχεται και σε έντυπη μορφή σύντομα, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

ναι,ετοιμάζεις ένα fanzine απ’ότι κατάλαβα.Πολύ ωραία νέα,αναμένουμε.