Satyricon - 9 Μαίου 2009, @ Gagarin205

http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?f=49&t=22487 :slight_smile:

Νταξ, ειναι και παλι πανω απ το μεσο ορο. Καμια επαφη ομως με '03.

Αμα δεν τους εχετε ξαναδει αξιζει. Σε αντιθετη περιπτωση ομως, μπορει να φατε μια πικρα…

ευχαριστώ για το λινκ και την ενημέρωση…:wink:

Γιατί ρε παιδιά πίκρα?..

Κοιτα, οσοι τους ειδαμε στο Hellfest, ουτε ενας μας δεν επαθε κολουμπρο. Παρα πολυ καλοι, αλλα μεχρι εκει.

Δε ξέρω…εμένα μ αρέσουν και το now… kai to the age…οπότε ελπίζω να γουσταρίσω…επίσης απ’ ό,τι κατάλαβα από το άλλο φόρουμ επαγγελματίες σημαίνει ψυχρή σκηνική παρουσία.ΟΚ δε με χαλάει αυτό…αλλώστε black παίζουν.δεν περίμενα να βγουν για να μας ζεστάνουν…

Ε νταξει δεν περιμένουμε και το λαηβ της χρονιάς από τους Satyricon, oπότε το “πάρα πολύ καλοί” μου κάνει και με το παραπάνω. Από την άλλλη, πως γίνεται να μην ενθουσιάζεσαι όταν μια μπαντα παίζει πάρα πολύ καλά; :-k

Η νεά αφίσα!

Μαλλον επειδη κάποτε ισοπεδωναν οτι υπηρχε. Ητανε live μπαντα, οπως και να το κανουμε.

Ο Satyr συγκεκριμενα την ειδε καπως στατικος. Πολυ.

32 ευρώ το εισητήριο βλέπω. Λίγο ακριβό μου φαίνεται αλλά από την άλλη δεν τους έχω δει ποτέ ζωντανά. Αξίζει?:-k

Ravencult support… πολύ καλό…:wink:

Όχι απλώς καλό. Εξαιρετικό.

Τέσπα, θα συμφωνήσω με τον Deathster. Τώρα, δεν θα έδινα χρήματα για τους Satyricon. Ούτε 1 ευρώ. Γιατί; Για να μου βγουν και να παίξουν τα καινούργια τα πιασάρικα (άμα είμαστε τυχεροί, τσουπ και τίποτα από Shadowthrone); Όχι. Ένας λόγος θα ήταν ο Frost. Ο Satyr έχει γίνει πολύ mainstream για τα γούστα μου. Πλέον.

Tα support αλλάζουν το πράγμα. Προσωπικά, άνετα οι Ravencult θα έπαιζαν headliners. Τι να λέμε ρε γμτ… Έρχονται Ελλάδα και τους δοξάζουμε…

και εγω θα συμφωνησω με τους παραπανω.οι satyricon εχουν αλλαξει και καμια σχεση δεν εχουν με τους παλιους καλους.το 2003 που ειχαν παιξει σπειρανε,αλλα απο οτι μου ειπε ενα φιλαρακι στην αγλλια που τους ειδε πριν κανα μηνα δεν ελεγαν και πολλα…απλα ο frost χαραμιζεται εκει πλεον…

Δεν εχεις αδικο.

Αυτη η εμφανιση αποτελει μεγαλη ευκαιρια για τους Ravencult… οι οποιοι δεν εχουν καμια σχεση με τη demo εποχη τους…

Αυτο θα ηθελα να το δω. Πραγματικα. Ενα 40λεπτο σετ των Ravencult (οι οποιοι φυσικα θα σπειρουν, ελεω καλου ηχου), για να ακολουθησουν οι αρκετα καλοι Satyricon. Και να καθομαστε στο τελος να ξυνουμε τα κεφαλια μας.

Παντως επειδη εχω δει 2 μπορει και 3 φορες τους Ravencult Live σας προτεινω να πατε οσοι εχετε ενδοιασμους.

Το πακέτο όσο πάει γίνεται και καλύτερο. Ανυπομονησία!

Aυτά είναι! Ορίστε ένα λαηβ που δεν χάνεται με τίποτα!

Μάλλον αυτό είναι το σετλιστ για την περιοδεία age of nero tour .

Repined Bastard Nation
The Wolfpack
Now, Diabolical
Havoc Vulture
Black Crow On A Tombstone
Nemesis Divina
Commando
To The Mountains
The Sign Of The Trident
Die By My Hand
The Pentagram Burns

Encore:
K.I.N.G.
Fuel For Hatred
Mother North

Καταπληκτικό playlist :thumbdown:.

sorry που θα το πω έτσι αλλά τι περιμένατε???έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε που βγήκε το shadowthrone