και το νιωθω σαν να ηταν χτες…χεχ… -ε ουτε φορεστ ιν δε χιλλσ πως λεγεται αυτη η μαλακια - δεν θα παιξουνε?
In the mist of the shadows by the river of the fogpalace
σιγά μη λέγεται και the old oak tree
xexexe
in the mist by the hills λέγεται
Δηλαδή απ’ότι έχω καταλάβει η μπάντα κάνει αγγαρεία στα live.
Και ο Σάτυρος την έχει δει πολύ περσόνα.
Ravencult ΣΠΕΡΝΟΥΝ!
καλα κορπσεττα εσυ ετσι και αλλιως δεν θα πας σατυρικον, αφου θα εισαι στο νοσοκομειο μετα τους εντομβεδ
2 μήνες μεσολαβούν ουλβα!!!θα έχω αναρρώσει…αν και τώρα που το σκέφτομαι θα είμαι στο νοσοκομείο μετά την τριπλέττα της καφροχαράς pestilence-benedicition-grave…axxxxxxxxxxxx
συμφωνώ πάντως με τον scourge ότι ο satyr την έχει δει…εμ όποιος έχει λεφτά(ή όποιου το σόι έχει λεφτά…)
μμμ, οχι. Η υπολοιπη μπαντα σκιζει. Απλα οπως και να το κανουμε, Satyricon = Satyr + Frost.
καλα θα ναι χωρις αμφιβολια.
κι αν επαιζαν περισσοτερα κομματια απο το rebel θα ταν ακομα καλυτερα.
αλλα κι μονο απο τα τρια τελευταια να παιζαν δεν θα χα προβλημα!!!
οσο για τα support…
oυδεν σχολιον!!!
Satyricon με τρελλα!Και support Ravencult?Ακομη καλυτερο το πακετο,καυλα!
Κατι πηρε το αυτι μου και για σαλονικα με σαπορτ κραιστ!
8O
ισχιει…
8O
(συμφωνα με kazandb)
ΚΥΡΙΑΚΗ 10-05-2009 SATYRICON ΜΥΛΟΣ, ΑΠΟΘΗΚΗ Doors Open: 21:00
Από την μία κράζετε τον Satyr+απο την άλλη γουστάρετε WEB,Septic Flesh,Inactive Messiah,δλδ την ποζεριά σε όλο της το μεγαλειό.Έλεος!
Όσο λιγότεροι στο live τόσο το καλύτερο!
Σε μερικούς τα 32 φαίνονται πολλά (+είναι),να σας δούμε+στους Shining σήμερα που είναι 14 ευρά.
Αν ισχύει, σκατά στα μούτρα του διοργανωτή που θα βάλει τους Christ κάτω από τους πόζερους.
Τέσπα, Saturnus, γιατί δεν δέχεσαι αντίθετη κριτική; Δηλαδή σε όλους θα πρέπει να αρέσουν; Και αν δεν αρέσουν θα πρέπει να μην αρέσουν WEB, Flesh, Inactive Messiah; Ε όχι, τα πράγματα αυτά δεν αλληλοαποκλείονται.
Όσο για το “όσοι λιγότεροι στο live τόσο καλύτερα”, ελπίζω να συνειδητοποιείς την μακακία που πέταξες…#-o
α) Δέχομαι την αντίθετη κριτική (ναι o Satyr είναι 3 λαλόυν+2 χορεύουν) αλλά δεν δέχομαι την μονόπλευρη κριτική.Δεν είπα σε κανένα να μην ακούσει τα παραπάνω συγκροτήματα.Ο καθένας ακούει ότι του καυλώνει.
β)το live είναι Satyricon όχι για τους Christ+τους Ravencult που τους βλέπουμε 3 φορές τον χρόνο.
γ)καλύτερα λίγοι+καλοί παρά να μαζευτεί ο κάθε ‘‘true blackmetallas’’+να κράζει τον Satyr,το setlist,τον Frost για το μακιγιάζ,κτλ.
Satyricon ρε λεμε…οποιος δεν γουσταρει δεν ερχεται…η μπαντα εχει αλλαξει,ειτε το θελουμε (εμενα το ιδιο μαρεσουν)ειτε οχι…και γιατι να μην αλλαξουν,πλεον υπαρχουν χιλιαδες μπαντες που προσπαθουν να παιξουν οτι επαιζαν οι Satyricon πριν 10 χρονια…
Έτσι!!
:thumbup:
Αν και ψιλοψηνομουνα να τους δω τα 32 μου φαινονται πολλα…Οποτε δεν παιζει…
Πολυ ησυχια εχει πεσει εδω και δεν μαρεσει…εχουμε καιρο βεβαια θα μου πειτε αλλα για να ξυπναμε σιγα σιγα