Satyricon - 9 Μαίου 2009, @ Gagarin205

Μαζι με τους Erevos support και οι Gospel Of Grief στη Θεσσαλονικη.

Ομορφα… Πολυ ομορφα… Θα ειμαι κι εγω εκει.
Τα λεφτα δε μου φαινονται πολλά. Ποσα να ειναι δηλαδη 15-20? Εδω δινουμε 80 ευρω για αλλους επειδη εχουνε καιρο να ερθουνε. Το θεμα ειναι οτι αμα συνυπολογισεις και τα αλλα που σκας για αλλες συναυλιες, μαζευονται πολλα, αλλα αυτο δε σημαινει οτι ειναι πολλα για Satyricon.

32 είναι πολλά, θέλω να τους δω πολύ αλλά θα δω τι λέει η τσέπη μου εκείνες τις μέρες.

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ shadow king.

Προπωλούνται εισιτήρια πουθενά?

Τσέκαρε σε κάνα ticket house, λογικά θα έχει.

Tickethouse, ticketpro και στο rock city.:wink:

Thanks!!! :slight_smile:

Φυσικα και θα μαστε μεσα,καγκελο φυσικα 5 ωρες πριν… :slight_smile:

SATYR ερχομαστεεεεεεεεεεε

πως κ πως τους περιμενουμε!!!ντου!!!

ετσι,τετοια να βλεπω!!respect!απο νωρις μπροστα στο Gagarin…

Εσπασε ο μηνας…Εχει παρει κανεις εισητηριο?Λογικα θα εχουν κυκλοφορησει…

Πηρα απο tickethouse προχθες και εχουν προηγηθει αλλοι 50 πριν απο εμενα (= Νο 51)

Ελπιζω να μην κλαιμε τα λεφτα μας παντως… με τρομαζουν αυτα περι “επαγγελματισμου” οπως επισης και το set-list που διαβασα σε προηγουμενη σελιδα του θεματος. Ειδομεν… υπαρχουν τουλαχιστον δυο πολυ καλες ελληνικες μπαντες support.

Κι εγω πηρα χτες απο Rock City…εμενα δεν με χαλαει το σετλιστ ουτε ο επαγγελματισμος…στο κατω κατω πελατες ειμαστε και θελουμε να μεινουμε ικανοποιημενοι απτο προιον :slight_smile:

Ναι, ενταξει, γ@μω θα ειναι, ωραια θα περασουμε. Εγω απλα “γκρινιαζω” τωρα για να το εχω σαν “πατημα” σε περιπτωση που βγει μαπα το καρπουζι χαχαχαχα
Ειμαι παντως λιγο επιφυλακτικος… μακαρι να με διαψευσουν οι Satyr, Frost και ΣΙΑ ΑΕ :slight_smile:

χαχαχα
απ’οσα μου εχουν πει ατομα απο εξωτερικο που τους ειδαν αλλα και βιντεακια που εχω δει μια χαρα γαματοι ειναι αρκει να μην εισαι κολλημενος με το σετλιστ :stuck_out_tongue:

Οχι, ποιος ειπε οτι ειμαι κολλημενος με το shit-list τους :lol: :stuck_out_tongue:

Σοβαρα τωρα, λογικο ειναι να προωθουν το καινουργιο album… εξ αλλου ποιοι ειναι? οι Exodus? που εν ετη 2009 παιζουν 7 κομματια απο το “Bonded by blood”-και καλα κανουν-?

Για μενα οι μπαντες που το κανουν αυτο ειναι μαλακια…ειναι σα να κυκλοφορεις τσαμπα αλμπουμς 'η οτι απλα τα βγαζουν για να τα βγαζουν

μεσα σε αυτους τους 50 ειμαι κ εγω… :slight_smile:

αντε να δουμε…λιγες μερες εμειναν… 8)

Ετσι να οργανωθουμε! :wink: