Tώρα που πέσανε και τα πασχαλιάτικα φράγκα, θα πάω μέσα στη βδομάδα για εισιτήριο.
χαχαχα
καλα θα ξηγηθεις αδερφε
Πωπω ρε εσυ εχεις πορωθει τοσο πολυ που σε λιγο θα λενε οτι παιρνεις και μιζα. :lol: Καθε ποστ κι απαντηση ξερωγω. :lol:
:lol::lol: καλο.Οσοι πατε (για μενα δεν ξερω ακομα ) να δειτε πρωτα και το roadkill extravaganza.Εχει πολυ satyricon στο δρομο και περιοδειες και γενικα αξιζει.
Αν αυτο παει για μενα,απλως ειναι απο τις αγαπημενες μου μπαντες
Ασχετο,ξερει κανεις αν θα εχουν μπλουζακια οι Ravencult? :-k
ετσι παιδια…αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα!!! ποιοι αλλοι θα ειμαστε?? για πειτε…
Εγω εκει θα ειμαι…ερωτηση, οι Dark Vision λενε??
Για τσεκαρε εδω: http://www.myspace.com/darkvisionofficial
Τους ειχα δει πριν κανα μηνα οταν καναν support στους Septic Flesh στη Λαρισα.Δεν εχουν ασχημα κομματια αλλα με ειχε κουρασει καπως η εναλλαγη black/brutal/grind φωνητικων.
Εγω τους εχω δει 2 φορες και δεν μου λενε τπτ…Δεν ειμαι και του ειδους βεβαια
Εγω δεν τους εχω ξαναδει και επειδη καποιοι μου ειπαν οτι λενε καποιοι οτι ειναι γτπ…ειπα να ρωτησω για να κανω skip και να παω πιο μετα…
Δεν θα με χαλαγε να τους χασω αλλα θα παω απο νωρις οποτε θα τους ξαναφαω στην μαπα…αλλα χαλαλι,εχει Ravencult μετα ;p
Μπα τελικα θα παω μόνο για Ravencult και Satyricon, θα κανω και κανα 2ωρο να βρω και θεση να αφησω το τουτου οποτε…κουτι! Ποσο λες να το τραβηξουν? Παλι μεχρι 1.00 μας κοβω, οπως με Exodus…
Εγω το εισητηριο το ειχα εξασφαλισει εδω και αρκετο καιρο… Δεν το συζηταω, φετος εκτος satyricon δν πατησε το ποδι της καμια αλλη mainstream μπαντα. Καλο και το underground δεν λεω αλλα… Και φυσικα support Ravencult που σιγουρα σε λιγο καιρο θα τους δουμε headliners διοτι ΓΑΜΑΝΕ. Βεβαια η τελευταια δουλεια των satyricon παρολο που ειναι αρκετα καλη δεν πιστευω πως μπορει να χαρακτηριστει Black Metal.Οπως και να εχει το live αξιζει .
Σημειωση : Το εισητηριο μου εχει νουμερο 004 ; P
Μπα λιγοτερο το κοβω…νομιζω μεχρι 11.30-12 θα εχει τελεψει
Ελα ρε συ…τοσο νωρις…δεν νομιζωωωω…Σαββατο δεν ειναι??
Ναι αλλα δεν εχει να λεει οτι ειναι Σαββατο…οι Satyricon παιζουν πανω κατω στα 13 κομματια,γυρω στην μιαμιση ωρα τους βλεπω.Κανα μισαωρο οι Dark Vision…και ποσο οι Ravencult?30-45 υπολογιζω…χοντρικα σου λεω μαζι με τπτ καθυστερησεις κτλ να παει κανα 3ωρο το λαιβ και ξεκιναει 8…γενικως μεχρι 12 θα εχει τελεψει στανταρ ;pP
αντε 2 βδομαδες εμειναν…, λογικα θα εχει τελειοσει μεχρι 12:00 παιδες… τοτε στους exodus επαιξαν οι entombed πολυ ωρα για αυτο τελειωσε 1:00
Ε ναι γτ ουσιστικα εκεινη την βραδια ειχαν παιξει 2 headliners…ελα να μετραμε αντιστροφα ;p
Παιδες εχει κανεις σετλιστ τελευταιων εμφανισεων?
0088… Αν βέβαια λέει κάτι το σχετικό νουμεράκι στο εισιτήριο… Για να δούμε τι θα δούμε…