Για να δηλωνουμε παρουσιες…
παιδια ποσταρετε κανα σετλιστ… ,αντε 3 μερουλες εμειναν ακομα
Το Δεκεμβρη ειχε ποσταριστει αυτο…
[SPOILER]Repined Bastard Nation
The Wolfpack
Now, Diabolical
Havoc Vulture
Black Crow On A Tombstone
Nemesis Divina
Commando
To The Mountains
The Sign Of The Trident
Die By My Hand
The Pentagram Burns
Encore:
K.I.N.G.
Fuel For Hatred
Mother North [/SPOILER]
…αλλα βρηκα αυτο απο live στο Mexico στις 9/2…
[SPOILER]
Repined Bastard Nation
The Wolfpack
Now, Diabolical
Havoc Vulture
Forhekset
The Sign Of The Trident
Walk The Path Of Sorrow
Commando
Die By My Hand
The Pentagram Burns
Encore:
K.I.N.G.
Fuel For Hatred
Encore 2:
Mother North [/SPOILER]
…και οτι πιο προσφατο βρηκα απο Ιαπωνια 17/3…
Repined Bastard Nation
The Wolf Pack
Now, Diabolical
Filthgrinder
Forhekset
With Ravenous Hunger
Commando
The Rite of Our Cross
Die By My Hand
K.I.N.G.-Satyr on Guitar
Encore:
The Pentagram Burns- Satyr on Guitar
Fuel For Hatred
Encore 2:
Mother North
…αχ δεν θα ακουσουμε την σαπισμενη φωνη να βρυχαται “…this is armageddon…”
ΟΚ το ξέραμε οτι το σετ βασίζεται κατά κύριο λόγο στα 2 τελευταία…Από αυτή την άποψη είναι ικανοποιητικό.Χαίρομαι ιδιαίτερα για το forhekset αλλά θέλω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ν ακούσω και το The Sign Of The Trident που λείπει από την τελευταία λίστα…ίδωμεν…
Βέβαια αν ήταν στο χέρι μου θα έβαζα το Possessed αντί για το R.B.N.,τουλάχιστον 2 από το Shadowthrone,και ολόκληρο το scorn torrent.οκ μη μου πείτε για το drum machine.δε με νοιάζει
Αντε 2 μερες ακομα…με εχει πιασει το στομαχι μου! Δεν πηρα ticket…θα κανω τα ματακια στον πορτιερη!
Εγω δεν θα το ρισκαρα να μην μπω,αναλογα και την μπαντα που παιζει εννοειται…αλλα ειδικα Satyricon με τπτ
Εφτασε η μερα…Ελπιζω να γουσταρουμε
Όντως,κι εγώ ελπίζω να γουστάρουμε.Αν όχι με τους Satyricon,σίγουρα με τους Ravencult:metal:
Χθεσινό εισητήριο,Νο.277
Satyricon καβλα φιλε μου αλλα και το πακετο με Ravencult τα σπαει,δεν θα μπορουσαν να βρουν καλυτερο σαπορτ για ζεσταμα \m/
Ακριβώς:wink:
Παίδες, sorry κιόλας αλλά και οι Dark Vision μια χαρά μπαντάρα είναι!
Ναι,σιγουρα. Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΣΠΕΙΡΕ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ RAVENCULT ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ SATYRICON ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΟ ΓΑΜΗΣ*Ν
Aντε για πειτε ρε!
γαμησαν!!!τελεια συναυλια!!
Μιλαμε για ΓΑΜΑΤΗ συναυλια… Πολυ ωραια αποδοση απο τα συγκρτοηματα και οπως προειπα κυριαρχησαν ΚΑΙ οι Ravencult - πραγματικα γαματη μπαντα - ε μετα μας εστεισαν λιγο οι Satyricon αλλα οταν ηρθαν γαμησαν - ο Satyr ηρθε με πατεριτσες στη σκηνη - . Πολυ ξυλο και ωραιες γκομενες.
Απο Rebel Extravaganza και πισω τι παιξανε;
2 παιξαν το Mother North και το αλλο δεν θυμαμαι τον τιτλο.
Κάνοντας σκονάκι απο τα παλιά settlist που έχουν ποσταριστεί εδώ και προσπαθώντας να θυμηθώ(το είχα κι απο κάτω μου ο βλάκας)έχουμε και λέμε:
Repined Bastard Nation
With Ravenous Hunger
The Wolfpack
Forhekset
Now, Diabolical
The Rite of Our Cross
My skin is cold
Encore:
The Pentagram Burns- Satyr on Guitar
K.I.N.G.-Satyr on Guitar
Fuel For Hatred
Mother North
Βεβαίως παίχτηκαν κι άλλα,αλλα αυτά θυμάμαι τώρα.Για το encore,πιστεύω οτι έπεσα μέσα
Rite of the war cross?? Δυστηχώς δεν το παίξαν:(
Οι Satyricon εν ετη 2009 ειναι μια εντελως διαφορετικη μπαντα -σε ολους τους τομεις- σε σχεση με το πριν-7 χρονια-και-πισω-παρελθον τους.
Οι “Satyricon2009” λοιπον κανουν πολυ ωραια live με τρομερο ηχο, δυναμη, παθος και επαγγελματισμο. Το οτι εχουν αποκηρυξει το παρελθον τους φαινεται απο το set-list της συναυλιας, αλλα αυτο δεν το θεωρω κακο. Ισα-ισα τα κομματια χθες που ηταν “ξεκαρφωτα” μεσα στο set-list ηταν τα παλια! Το Forhekset, το Filthgrinder και το Mother North!
Και οχι μονο ξεκαρφωτα απο την αποψη οτι προερχονται απο μια τελειως διαφορετικη περιοδο του συγκροτηματος, αλλα στα δυο κομματια του Nemesis Divina εγινε το απαραδεκτο αισχρο και ελεηνο “οοο-οοοο-οοο” απο τον κοσμο και τον Satyr. Τραγουδανε ολοι τα μελοδικα σημεια των δυο αυτων κομματιων λες και παιζουν οι Iron Maiden ή οι Helloween… Περιμενα να ξενερωσω στο live απο τα καινουργια τους κομματια, αλλα η μεγαλυτερη ξενερα ηταν στο Forhekset και στο Mother North! Το κακο βαβαια με αυτο το “οοο-οοο” ειχε ξεκινησει απο το προηγουμενο live στο ΑΝ με το Fuel for hatred.
Τελος παντων, κατα τ’αλλα ηταν αψογοι και αυτο που μου εκανε φοβερη εντυπωση ηταν τα κομματιου του τελευταιου αλμπουμ που στο live ειναι 100 φορες καλυτερα (λες και ειναι φτιαγμενα μονο για Live!)
Η εμφανηση των Ravencult ηταν λιγο προβληματικη… λες και καποιος τους ειχε μουτζωσει πριν την συναυλια! αναφερομαι στα drums φυσικα. O Γιαννης, ο drummer, τα κρατουσε να μην πεσουν την ωρα που επαιζε! και ετσι εγιναν πολλα λαθη. Παντως γενικα βλεποντας τους, δυσκολευεσε να δεχθεις οτι αυτη η μπαντα ειναι ελληνικη…
Οι Dark Vision ηταν για μενα η ευχαριστη εκπληξη! Το MCD εχει τρομερα κομματια και ζωντανα ειναι ακομα καλυτερα με τον Γιαννη (επισης Mortal Torment) να δινει ρεσιταλ ως frontman. Η Napalm Death διασκευη ηταν το κερασακι στην τουρτα!