Να πω από την αρχή ότι δεν είδα τα support…ΑΛΛΑ το ζουμί της βραδιάς ήταν οι Satyricon…Οι οποίοι απέδειξαν και με το παραπάνω πόσο επαγγελματίες είναι.Παρά το γεγονός ότι ο Σατυρ ήταν τραυματίας, βγήκαν, απέδωσαν ΤΕΛΕΙΑ, με δύναμη, συνοχή και επαγγελματισμό χωρίς να είναι καθόλου ψυχροί.Μου έκανε αρκετή εντύπωση αυτό -καθότι Νορβηγοί- αλλά δε με χάλασε τπτ.Ο ήχος ήταν άψογος, η μπάντα ξεσήκωνε τον κόσμο άνετα, η επιλογή των τραγουδιών -δεδομένου ότι όλοι ξέραμε ότι βασίζεται κυρίως στα 2 τελευταία album- ήταν πάρα πολύ καλή. Έπαιξαν πάρα πολύ καλά - δλδ αυτός ο Φροστ στα τύμπανα δε ξέρω τι να πω, ο τύπος είναι φονική μηχανή.Τον έβλεπα και δε τον πίστευα…Δε συμφωνώ με τον Τρισκατάρατο που ξενέρωσε για το πάρτυ που έγινε στο Mother North,η μπάντα δεν παίζει funeral doom με θέμα τον πόνο της απώλειας για να μην “παίζει” με το κοινό, νομίζω ότι ειδικά αυτό το παιχνίδι είναι που συνιστά τη λαηβ εμφάνιση…βέβαια ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του.Αλλά εμένα- και ειδικά μετά την προ δυο εβδομάδων απογοητευτική εμφάνιση των Pestilence- μου άρεσαν πάρα μα πάρα πολύ.Δεν υπήρξε ούτε μια αδύναμη στιγμή.Εύγε.Απέδειξαν άνετα πόσο καλή black metal μπάντα είναι.Elite.
Τους είχα δει και στο Αν τότε αλλά νομίζω ότι χθες ήταν πολύ καλύτεροι…Νομίζω ε…δε θυμάμαι με πήραν και τα χρόνια…
Μπήκα όταν άρχισαν οι Ravencult, πολύ καλοί με καλούτσικο ήχο, αλλά όντως αυτά τα λάθη στα ντραμς ακούγονταν άσχημα. Κατα τ’ άλλα η μπάντα μια χαρά απέδωσε κι ο τραγουδιστής τους είναι μορφή!
Οι Σατυρικον με εξέπληξαν. Περίμενα μια τυπική και επαγγελματική απομίμηση του παλιού εαυτού τους. Αντί αυτού, απέδειξαν ότι το νέο τους στυλ τους πάει 10 φορές περισσότερο και πραγματικά ισχύει ότι τα παλιά κομμάτια δεν “κόλλαγαν” μαζί με τα νεώτερα. Εγώ πορώθηκα σε όλα πάντως. Στο μητέρα βορρά έφτασα σε σημείο παροξυσμού, νομίζω η φωνή μου ακουγόταν όσο του Σάτυρ.
Ο οποίος Σάτυρ έκανε ό,τι γούσταρε χθες, ακόμη και με πατερίτσες. Πάω στοίχημα πως μετά το λαηβ θα πήγε κατευθείαν όπως ήταν ντυμένος σε κανένα κλαμπάκι. 8)
Τι καπνίλα ήταν αυτή ρε σεις, οι περισσότερες φωτογραφίες μου βγήκαν θολές. Θα ανεβάσω το βράδυ.
Μη με παρεξηγεις, το κολλημα αυτο το ειχα για τα δυο συγκεκριμενα κομματια (Forhekset και Mother North) που ειναι black metal, ας γινοταν αυτο το “παρτυ” σε ολα τα υπολοιπα κομματια… δεν θα με ενοιαζε. Για τα black metal κομματια των Satyricon δεν αξιζει μια τετοια “arena metal” κατασταση, αυτη ειναι η αποψη μου. Κανενα προβλημα παντως, το λαιβ ηταν καταπλυκτικο, δεν το μετανοιωσα καθολου (δεν μου το επετρεψαν ο Satyr o Frost o Oden και οι υπολοιποι)
Ξεχασα να αναφερθω στο highligh εξω απο το gagarin με τους Πακιστανους να εχουν στησει παγκο-απλωστρα με μπλουζακια Satyricon #-o:lol::lol3:[-X ολα αυτα μαζι
Απο το χτεσινο live ειδα μονο Satyricon οι οποιοι εσκισαν πραγματικα…Πιστευω οτι τα κομματια απο τα 3 τελευταια album ειναι οτι πρεπει για live…Τωρα για το Mother North ομολογω οτι συμμετειχα και εγω στο “οοο﨔(δεν ξερω γιατι απλα μου βγηκε) αν και μου ψιλοεκανε εντυπωση που το επαιξαν ετσι…
ΥΓ…Πριν βγουν οι Satyricon επαιξε το Hell’s Bell’s αντε 17 μερες μεινανε…
εγω γουσταρα αγρεια τα φωνητικα του κοινου. Μου θυμιζαν choir. Γενικα εδωσαν ρεστα οι Satyricon. και οι πιο παραδοσιακοι Blackster κοπανιοντουσαν ανελεητα.
Dark Vision γάμησαν μανούλες επιεικώς!!! Κάνανε το σβέρκο μου να πονάει από την αρχή του live!
Ravencult η γνωστή σταθερή αξία της ελληνικής σκηνής με όγκο και τρελή σαπίλα! Respect!
Το όλο σκηνικό των Satyricon έκανε μπαμ από χιλιόμετρα οτι ήταν κάργα προβασρισμένο και στημένο αλλά αυτό σαφώς και δε μας απέτρεψε από το να περάσουμε γαμώ! Αν και ένα “Skyggedans” θα το γούσταρα να πω την αλήθεια μου…
Ηταν δεμένο και πιο επαγγελματικό το λαιβ αυτή τη φορά. Την προηγούμενη φορά στο Αν ηταν πιο οικογενιακα ας πούμε. Γεμάτο το Γκαγκαριν, πολλές γυναίκες, και εμένα τουλάχιστον το σετλιστ με ικανοποιησε απόλυτα( αν και τα πρωτα αλμπουμ δεν τα τιμανε…)
Τέλος, η πατσ***ρα που ήταν πίσω μου και με έβριζε επειδή γούσταρα κ χτυπιόμουν χωρις καν να την ενοχλώ, ας παει σε καναν εσπερινο η στον εξώστη. Αντε γιατι πολλες μαζευτηκανε.
Ναι ετσι ειναι 11 και ανοιξαν οι πορτες 11.30 αρχισε το live. Αφου βεβαια το μαθαμε απο την κλειδαμπαρωμενη Βιλκα οτι θα αλλαξει χωρο#-o Δν εχω και πολλα σχολια απλα απορω ποσα κιλα βλακειας κουβαλανε οι διοργανωτες(μην αρχισετε δν εφταιγε ο ενας εφταιγε ο αλλος). Το κακο ειναι οτι εδωσα 30? για 1 μπαντα (ασχετο αν δν θα εβλεπα και τις αλλες, το θεμα ηταν να παιξουν) σε εναν κατα τη γνωμη μου χαλια χωρο, με χαλια ηχο και κυριακατικα να αρχιζει το live 11.30 [-X Απαραδεκτη η ολη κατασταση:-k
Γενικα ομως η μπαντα ηταν μια χαρα, ολα τα αλλα ηταν οτι να ναι:p
Αυταααααα:)
Οτι ήταν πάρα πολύ καλοί θα συμφωνήσω. Το θέμα εισητηρίου ασ μην το θίξουμε καλύτερα. Pestilence, Benediction, Grave και είχε 32 και οι Νορβηγοί μόνοι τους τόσα; Nah…
Sorry για το double post αλλά κάπου πρέπει να κλαφτώ!!!Στη Θεσ/κη έπαιξαν το the sign of the trident!!!μπουααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα:x:cry: