Satyricon - 9 Μαίου 2009, @ Gagarin205

@ zafrock

ωραιες φωτο…πληροφοριακα ποια μηχανη χρησιμοποιησες??? καθολου κουνημενες…

Dark Vision δυστυχώς δεν πρόλαβα…

Έχω και κάμποσες κουνημένες, αλλά η πλειοψηφία δεν είναι.
Canon SX110 IS είναι η καλή μου. 8)

Eχεις κ συ την αγαπη σου βλεπω… :stuck_out_tongue:
Εξαιρετικες παντως για compact μηχανη…
Ευγε…:thumbup:

οφτοπικ μοντ οφφ

Thnx! Γενικά μ’ άρεσε που έχω φωτο από αυτό το λαηβ, οπότε μάλλον θα γίνει συνήθεια.

Τι έχει το τραγούδι γαμάει, δεν σου άρεσε?:-k
Εγώ γενικά την συναυλία της Κυριακής την λάτρεψα. Ναι ταλαιπωρηθήκαμε αλλά στο τέλος έριξα το ξύλο της ζωής μου στο μός πιτ. Συγγνώμη και στα παιδιά που έριξα τις μπύρες σας κάτω αλλά ήταν 3 εναντίον ενός και κάπου έπρεπε να φρενάρω!:lol: Τους εκδικήθηκα μήν ανησυχείτε…:roll:

Πολλή γκρίνια για το ότι δεν έπαιξαν τα πιο παλιά αλλά παιδιά ας το παραδεχτούμε με αυτά δεν βγαίνει “σόου”, ούτε τόσο γαμάτο πιτ. Επίσης πολλά ειρωνικά σχόλια για τα σαπόρτ που δεν έπαιξαν άκουγα.
“Οι ψωνάρες έρεβος δεν θα παιξουν, θα ησυχάσουν τα αυτιά μας”
“Πάντα τέτοια, να μην παίζουν”
“Άξιζε η ταλαιπωρία για να μην τους ακούσουμε πάλι”
Και τα λοιπά, πάντως εγω ήθελα να τους ακούσω γιατί δεν έχω γνώμη και ήθελα να δω και να ακούσω αν αξίζουν ή αν είναι πραγματικά ένα συγκρότημα που έχει μεγάλη κλίκα και υποχρεωτικά το βάζουν συνέχεια.:-k

τέλος αν μπορεί κάποιος να ποστάρει μια αφίσα της συναυλίας για την Θεσσ/νικη θα το εκτιμούσα πολύ. STICK TO THE CAUSE!!!8)

Η αφισα

No worries, απλά ρώτησα. Nice job πάντως!:wink:

Aν μου αρέσει λέει??Τρελένομαι!!!Κοντεύω να πρασινίσω από τη ζήλια μου που εσείς το ακούσατε κι εμείς όχι…

Πρασίνισες? Άρα έγινες οπαδός του παναθηναικού? Στο λέω θα έχεις πρόβλημα στην σαλονικα με τέτοια οπαδική προτίμηση…:lol:

Σόρυ μεσημέρι είναι και λέω μαλακίες για να περάσει η ώρα. Ελένη ευχαριστώ για την αφίσα. 8)