Savage Garden

Το συκγροτημα διαλυθηκε το 2001. Ο τραγουδιστης αργοτερα εβγαλε μερικα solo albums. Το συγκροτημα ειχε βγαλει 2: Savage Garden (1997) και Affirmation (1999). Εγω ειχα αγορασει το πρωτο τους οταν ειχε βγει και μου αρεζαν πολυ τοτε… προσφατα το ξεθαψα και τους θυμηθηκα. Για ν’ ακουσω γνωμες κ απο σας…

Θεοι, προσκυνάμε 8) Τους άκουγα στην τρυφερή ηλικία των 10 μαζί με άλλες γκει μπάντες! 8)

Έλα να βλέπω και γιάσονα να δίνει το παρόν στο τοπικ!

ε το ομώνυμο ήταν κλάσσικ επιτυχία στα λυκειακά μου χρόνια. αν και τότε ήμανε τρους και ήβολ και θρασοπανκ και δεν τα παραδεχόμουν αυτά δημόσια. :stuck_out_tongue:

Εχμμ ναι μια από τα ίδια και εγώ χαχαχα :lol:

όχι ρε! όχι ρε!

Σέημ χήαρ! :lol::lol::lol:

Τους ακουγα οταν πηγαινα γυμνασιο,τωρα στα 23 μονο στα σοβαρα δε μπορω να τους παρω.:stuck_out_tongue:

Α εγω ανετα μπορω να τους ακουσω σε χαλαρες στιγμες ακομα και σημερα…
ΟΠ! τα πιασαμε τα λεφτα μας, το πρωτο πραγμα που σκεφτομουνα ειναι “τι το ανοιγω θα θαφτει αυριο”. Μου φαινεται ξεσκεπασαμε σκληροπυρινικους μεταλερς… Νταξει ειναι λιγο φλωρικο το γρουπακι αλλα μεσα στο παιχνιδι ειναι και η φλωρια αρκει να ειναι συμμαζεμενη…

Τους άκουγα στο γυμνάσιο αρκετά! Που και που βάζω κανένα to the moon and back και tears of pearls να θυμηθώ τα παλια! :slight_smile:

Το to the moon and back ηταν το official Τραγουδι μας με μια κοπελια που νταραβεριζομασταν κατι χρονια στα γυμνασια/λυκεια…:lol::lol:…γαματο!!!Αλλα οκ,τωρα δεν παλευω να τους ακουσω,εκτος αν χωσει κανα χιτακι η τιβι ή κανα ραδιο να αναπολησω…

ακουγα πριν μερικες ωρες το ομωνυμο που με συντροφευε στο διαβασμα…

to the moon and back , truly madly deeply, tears of pearls, break me shake me αλμπουμαρα

βρε οθστ απο δω[αποψη μου παντα]

Θυμάμαι σκηνικό το 98-99…πήγα θεσσαλονική για βόλτα.
Ήθελα να αγοράσω μια κασσέτα vhs soundgarden και είχα πρίξει ένα φιλαράκι που πίναμε καφέ μαζί να πάμε άμεσα μην κλείσουν τα μαγαζιά.
Αφού του έφαγα τα αυτιά μου λέει πως κάνεις έτσι ρε σιγά τα τραγούδια,σιγά το κρούπ…γιατί τους ξέρεις λέω?8O…αυτός άκουγε ελληνικά μόνο…πως,δε ξέρω το break me shake me!!κ.λ.π#-o#-o:lol::lol::lol::lol::lol:χαχααχα

Μετά τσίμπησα το motorvision σε vhs.8)

Τα ίδια και γω, όπως λίγο πολύ και με τους περισσότερους σε αυτό το θρεντ. :stuck_out_tongue:

Τα είχα πάρει και τα δυο άλμπουμ τους. :smiley: Πλέον δεν τους ακούω, αλλά είχαν κάποια ωραία κομμάτια τα οποία κάποτε άκουγα πολύ π.χ. To the Moon and Back, Truly Madly Deeply, Break Me Shake Me κλπ. Επίσης πρόσφατα άκουσα μια καλή διασκευή στο κομμάτι τους Carry on Dancing.

Για τσεκάρετε :stuck_out_tongue: http://www.youtube.com/watch?v=K5jH4IK5Ttc

Είχε πέσει στα χέρια μου το περιοδικό Ποπ Κορν εν έτη 1997; που τους έκανε παρουσίαση με αφορμή το ντεμπούτο τους λέγοντας ότι έχουν πολύ καλή τραγουδίστρια! Τρελή πατάτα!
Μου αρέσουν πάντως αν κ δε τους ακούω πια.

Τραγουδιστή είχαν…αλλά ακουγόταν σαν γκόμενα.:smiley:
Το ίδιο νόμιζα και με τον KE όταν πρωτοάκουσα ένα τραγούδι κάπου στα μέσα 90,αυτός και αν ακουγόταν σαν γυναίκα.:stuck_out_tongue:

Θυμάμαι ένα βιντεοκλίπ τους μου είχε κάνει τρελή εντύπωση λόγω της κιθάρας που έπαιζε ό ένας από αυτόυς (Jackson Roswell Rhoads) κι όποτε προσπαθούσα να εξηγήσω σε μαγαζί με μουσικά όργανα τι κιθάρα έψαχνα αναγκαζόμουν να τους αναφέρω. :lol:

Τελικά την βρήκα μετά από κανα δύο χρόνια στην Αγγλία και ήταν από τις πιο άβολες κιθάρες που έχω παίξει. #-o

Ον τόπικ, συμπαθητική μπαντούλα. Σαν pop κομμάτια μου λένε πολύ περισσότερα από Britney και άλλα τέτοια του συναφιού…

Αυτό ακριβώς, τιποτα άλλο.

Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα ερχόταν η μέρα που θα έβλεπα τέτοιο ποστ στο rocking :smiley:
On topic, στα νιάτα μου ήμουν και εγώ groupie, το ντεμπούτο τους ήταν το πρώτο cd που αγόρασα και αν και έχω αρκετά χρόνια να το ακούσω, στο μυαλό μου το έχω ως ωραίο άλμπουμ (Εντάξει πρέπει να ξέρω απ’έξω όοοοοολους τους στίχους). Κάπου βόσκει και διβιδι!

Savage Garden ftw.

Μπα… ψιλομούφα η μπάντα, και αρκετά γκέι για να μην την ακούμε.