Εγώ πάντως, με κίνδυνο να γίνω κουραστικός από την προηγούμενη φορά που τα είχα πάρει με το θέμα (τότε με τα αφιερώματα σε rocking και Hammer), θα ήμουν ΠΑΡΑ πολύ απογοητευμένος από όλο αυτό.
Δεν είναι Savatage αυτό, είχε μια τζούρα στην αρχή, ΑΡΓΟΠΑΙΓΜΕΝΗ (κανέναν δεν τον χάλασε αυτό το πράγμα;) και μετά, δεν λέω, τεράστιο σώου και τέτοια, αλλά όχι Savatage, δεν είναι αυτό το πράγμα οι Savatage ρε παιδιά, πωπω. Δηλαδή αυτοί το λένε ξεκάθαρα βλέπω - TSO παντού και με αισθητή διαφορά στον χρόνο ο καθένας αλλά παρόλο που γενικά τους βλέπω με πολύ συμπάθεια…
…αν ήμουν στο WACKEN θα τα είχα πάρει στο κρανίο. ΜΕΤΑΛ ΡΕ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ, ΠΩΩΩΩΩ. Καπάκι αφού είδα το βίντεο έβαλα Nekromantheon να μου φυτρώσει πίσω καμιά τρίχα… Μετά από τόσο κιτσαριό και φλωροσύνη (το συγχρονισμένο headbanging της γυναικείας χορωδίας ήταν η τελευταία σταγόνα), να βλέπω έναν άκυρο τύπο ντουέτο με τον Stevens στο Chance και ποιος ξέρει πού αλλού, εγώ το (ξανα)λέω πάντως, δεν υπάρχουν Savatage, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SAVATAGE αυτό το τσίρκο! Τα 'λεγε και ο Jon στο Hammer, δεν ξέρω τι παίχτηκε εδώ όμως. Και στο Sava setlist πάλι το “έπος” το Magellan βλέπω να στηρίζουν.
Τι θα ήθελα; Τουλάχιστον δέκα κομμάτια της Criss εποχής και μετά αφού ντε και καλά η φάση είναι TSO, φέρε τον Stevens, πες μερικά Edge of Thorns/Handful of Rain (Edge of Thorns κομμάτια και το Chance δηλαδη για να τα λέμε όλα) και μετά κάνε την φάση σου. Αυτό το πράγμα με 5 κομμάτια Savatage ατόφια και μετά τίγκα στο broadway θα μου ήταν πιο ξενέρωτο ακόμα και με την φάση που παίχτηκε με τους Flotsam στα Χανιά…