Savatage last tour? (φημες)

λοιπον χθες σε κουβεντα

ακουστηκε οτι οι savatage θα κανουν ενα farewell tour

με oliva,stevens kai jiniya(?) στα φωνητικα

με skolnick και caffery στις κιθαρες

middleton στο μπασο

και στα τυμπανα δεν ξερω (προφανως ή τον plate ή τον wacholz)

θα παιζουνε ενα μεγαλο σετλιστ

και θα γυρισουνε και dvd

απο τι εψαξα
ειδα οτι το χε δηλωσει ο oliva σε συνεντευξη του παλαιωτερα

οπωτε ειναι παρα πολυ πιθανο

για το νεο χρονο ακουστηκε

αμα γινει αυτο

εχει να πεσει προσκυνημα!!!

Λιποθυμίες για μένα.

Σίγκναλ, μου έφτιαξες τη διάθεση τώρα. Μια με τα προφίσενσυ, εξετάσεις κλ δεν έχω δει ούτε τον Ολιβα, ποσο μάλλον Σαβαταζ. Θα γούσταρα Pitrelli στη σύνθεση, αλλά δε χαλιόμαστε.

ΜΑΚΑΡΙ!!!

Edit: Είναι το μονο λαιβ που θα ξεπερασει των Μεταλλικα το 2007 απο άποψη συναισθηματικής φόρτισης.

Τους έχω δει 2 φορές και τους έχω απολαύσει. Είναι όμως η εφηβική μου μεγάλη αγάπη, θα τους ξανάβλεπα άνετα… Μακάρι!

κοιτα απο τι καταλαβα
η διαθεση του ολιβα θα ναι να χει οσα περισσοτερα μελη μπορει, απο αυτα που χουν περασει απο το γκρουπ
οπωτε δεν θα απεκλεια και εναν πιτρελι!!

Παιδια αυτο κυκλοφορει εδω και 2-3 χρονια(το χει δηλωσει και ο Jon)…
Αλλα δυστυχως τα πιο προσφατα νεα ειναι οτι δε παιζουν φραγκα και οτι το πιο κοντινο που θα χουμε στους savatage θα ειναι οι Pain…
Μαλιστα υπαρχει και ατιστοιχο thread…
Εκτος βεβαια αν ο signal ακουσε κατι φρεσκο που εκει θα γινει πανικος οντως!!

Μακάρι να γίνει, γιατί καλός και ο Oliva μόνος του, αλλά όπως οι Savatage τίποτα.
Βέβαια η φήμη αυτή κυκλοφορεί χρόνια τώρα.

Από συνέντευξη του Jon το 2004 (!):

Όσον αφορά τα 25α γενέθλια των Savatage που έρχονται, θα κυκλοφορήσει κάποιο DVD ή κάποιο νέο album;
Θα κυκλοφορήσει ένα ολόκληρο πακέτο. Το σκέφτομαι τρία χρόνια τώρα. Θα περιέχει ένα ολόκληρο ζωντανό show, ένα νέο album και ένα DVD που θα περιέχει ένα live και ένα χρονικό των Savatage από την αρχή της καριέρας τους με όλα τα videos που έχουμε κάνει, πολλά από τα οποία είναι πολύ πιθανό να μην έχετε ξαναδεί, footage από την εποχή που ζούσε ο Chris, από τα παρασκήνια από τα αεροπλάνα που έχουν πολύ γέλιο.

Είναι απαίτηση, όμως, από το ελληνικό κοινό των Savatage, η Ελλάδα να αποτελεί και αυτή μέρος του DVD…
Ναι, σκεφτόμαστε να μαγνητοσκοπήσουμε ένα show εκεί που έκανε ο Yannis το δικό του (βλ. “Yanni - Live At The Acropolis”!) γιατί θέλω να γίνει σε ένα πανέμορφο μέρος σαν κι αυτό. Οφείλω άλλωστε να το κάνω γιατί εδώ είναι σαν δεύτερο σπίτι μου.

yeap

το θεμα ειναι οτι ακουστηκε για τωρα
με το νεο χρονο δηλαδη!

Έτσι παθαίνει ο κόσμος εγκεφαλικά… Άντε να δούμε τι θα γίνει. Εγώ πάντως πάω κι εξωτερικό να τους δω, αν δεν έρθουν Ελλάδα.

Οι Σαβαντατζ αποχαιρετιστηριο τουρ…γερασαμε μου φαινετε:oops:

ο 3ος τραγουδιστης ποιος ειναι? Μην μου πειτε αυτος που ειδαμε τοτε στο Ροκγουειβ??

Yup, αυτός είναι.

Oπoυ ακούτε πολλά κεράσια,κρατάτε μικρο καλάθι…

Ποτε δεν καταλαβα ΤΙ ακριβως εκανε το παλικαρι στο συγκροτημα:lol:

Ελπιζω οι φημη να βγει αληθινη και να τους δω με Ζακαρυ που τον θεωρω μια απο τις καλυτερες φωνες που ακουσαμε στα 90’ς…να ακουσω και το Conversation Piece:papas:

Για να ειμαι ειλικρινής…δεν το βλεπω…

δεν παιζει αυτο που λες…απο τη στιγμη που ολα τα μελη των Savatage, ειναι εμπλεκομενα στην υποθεση Transiberian Orchestra, ποσο μαλλον που Oliva και Oneil, εχουν χεστει στα δολλαρια, που φτανουν να φανε και τα δισεγγονα τους… Ολα τα τους τα αλμπουμ ειναι πλατινενια εκτος απο το Beethovens Last Night που εγινε χρυσο… Εχουν πουλησει εκατομμυρια αντιτυπα, αρα το να χρηματοδοτησουν μια περιοδεια SAvatage ειναι το πιο ευκολο…ετσι εχω την εντυπωση τουλαχιστον… Φετος κυκλοφορουν και το νεο Trans album, το Night Castle…

Απλα να λεμε και του στραβου το δικιο, γιαυτο δεν αφησαν στον παγο τους Savatage?? Για την εμπορικη καταξιωση με τους Trans - Siberian Orchestra…

εντιτ : http://www.trans-siberian.com/ontour/index.php

εδω θα προσεξετε οτι ειναι φορτωμενο το προγραμμα σε ολη την αμερικη, και μαλιστα με δυο παραστασεις συνηθως την ημερα…μιλαμε για πολλα $$$$… και καλα κανουν δηλαδη…

Ακριβώς. Επειδή δε πούλαγε τίποτα. Αλλά ίσως να είναι καλύτερα έτσι, δηλαδή που δεν γίναν ιδιαιτέρως εμπορικοί σε mainstream κύκλους. Εννοείται όμως πως τους αξίζει ένα μεγαλύτερο status από αυτό που έχουν σήμερα, να στέκονται δίπλα σε maiden, metallica και τα συναφή.

Θέλω να πιστεύω πως κάποια στιγμή θα επιστρέψουν…

Ας γινει τουρ και θα με μαζευουν.Μακαρι ρε παιδια αλλα ας μην παιζουν με τον πονο μας.

Αν γίνει ποτέ αυτο εμένα ποιός θα με επαναφέρει στα λογικά μου ξανά?

:papas:

Τα χουμε ξανακουσει αυτα και παλαιοτερα.
Μην ελπιζετε τσαμπα.

Mα γιατί???Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία…μακαααααάρι

σπαστικό κ απαισιόδοξο mode on

H ελπίδα είναι το καρότο που βάζεις μπροστά απο τον γάιδαρο για να προχωράει συνεχώς μπροστά…

8O οκ, αστεύομαι :stuck_out_tongue: