Είχα μια μικρή ελπίδα, τελικά όμως επιβεβαιώθηκε:
Ο Κουίντομ είναι ικανός να στην πέσει ακόμα και για το πώς να γράφεται η ημερομηνία
Είχα μια μικρή ελπίδα, τελικά όμως επιβεβαιώθηκε:
Ο Κουίντομ είναι ικανός να στην πέσει ακόμα και για το πώς να γράφεται η ημερομηνία
Δεν την έπεσα σε κανέναν, ούτε καν.
Χαβαλε κάνουμε για την ημερομηνία, τον οποίο ξεκίνησα με τον εντελώς καθυστερημένο τρόπο που την γράφουν οι Αμερικανοί.
Απλά αν θέλουμε να τα λέμε όλα, οι Σουηδοί το κάνουν πιο σωστά από όλους
Μπα, για μένα και ο σουηδικός τρόπος καθυστερημένος είναι
Το 3/4/2024 είναι η μόνη νορμάλ ακολουθία κατά τη γνώμη μου
Από το μικρό προς το μεγάλο, όπως όλος ο κόσμος έχει στο μυαλό του την αλληλουχία
Αν ρωτήσεις “τι ημερομηνία έχουμε σήμερα”, κανείς δεν θα σου απαντήσει “λοιπόν, καταρχάς το έτος είναι…”. Αν αρχίσει έτσι έχεις κάθε δικαίωμα να του πεις “έχεις ψυχολογικά προβλήματα; Λες να μην ξέρω τι χρονιά έχουμε;”
Εκτός κι αν κάποιος ήταν σε κώμα για απροσδιόριστο αριθμό ετών ξέρω γω
Αυτό ναι, αλλά αν πας να σώσεις κάτι σε πισι και θες να βάλεις στο όνομα του φακέλου την ημερομηνία, ο μόνος τρόπος για να στα βγάλει με σειρά είναι το YYYYMMDD.
Ε τι να σου πω τότε βάζε τα έτσι στο PC
I do
Αν την κάναμε σε άλλο όμως, που δεν βλέπεις και δεν είχες μάθει τον καταπληκτικό τρόπο ονοματοδοσίας φακέλων με ημερομηνία?!? Αντί να μας ευχαριστείς…αχαριστία.
Ναι, προφανώς, καλό θα ήταν να την κοψουμε
(post deleted by author)
προλαβαίνεις να αλλάξεις προφίλ
Έχω προσβληθεί ελαφρώς που με έβαλες στα τρολλς.
Τα 64 κλείνει σήμερα ο Jon Oliva
Δε ξέρω τι γίνεται σε αυτήν τη ζωή άλλο πια.
Release κανε μας την χαρη !
Είναι αλήθεια!
Το release το πάει εντελώς safe από άποψη πρόβλεψης εισιτηρίων. Και οι savatage αυτή τη στιγμή είναι γρίφος, ακόμα και για Ελλάδα. Μπορεί να μαζέψουν 2.000 άτομα, μπορεί και 12.000. Αν τους φέρει κάποιος, μάλλον για high priority το κόβω. Θα έπαιζε και άρχοντας Λωρης, αλλά μάλλον δεν θα μπορεί να καλύψει ούτε τη διατροφή του Jon.
Στα @@ μου για release και τον κάθε Έλληνα διοργανωτή
Ας πατήσουν το πόδι τους Ευρώπη έστω , και τα υπόλοιπα θα είναι κάπως πιο εύκολα