Τωρα θα κανω τον απληστο και θα γραψω “γιατι οχι και στον νοτο ρε;”!
Τι κομματαρα ![]()
Τωρα θα κανω τον απληστο και θα γραψω “γιατι οχι και στον νοτο ρε;”!
Τι κομματαρα ![]()
Εγώ θα πω “ευτυχώς”, γιατί αν έκανα 2-3 χαζομαρίτσες στους πέριξ εμού στο “Power of the Night” (μάρτυράς μου ο Παργαλάτσος), εδώ θα είχαμε σίγουρα πιο σοβαρά θεματάκια.
Κατέληξα ποιο είναι το αγαπημένο μου τραγούδι.
Και χωρίς ρεφρέν.
Σίγουρα το αγαπημένο μου του δίσκου. Kάθε φορά δαιμονίζομαι όταν ακούω το κρεσέντο του Τζον στο outro, μιλάμε για μυθικό heavy metal.
Τελευταια εχω κολλησει με αυτο
https://youtu.be/TONmJ-YZ4BA?is=LHrx9ouSGtAJ7b5x
Γενικα δεν ημουν ποτε της δευτερης περιοδου των savatage. Θεωρω πως savatage=ηχος-παιξιμο κρις+φωνη γρεζι-τσιριδες τζον
Αυτη ειναι η εξισωση για μενα… ουτε συμφωνικες, ουτε ιντερλουδια κλπ κλπ. Τοτε που βγαιναν στη σκηνη κ ο τζον ητο κοκκαλο, κ τα κανανε ολα ισωμα κ φευγανε… αυτο, το χεβι μεταλ το σωστο το ορθοδοξο
Εγω ειμαι μαλλον της ενδιαμεσης περιοδου, οταν ειχαν τσιριδες αλλα και συμφωνικα και κιθαρες να ουρλιαζουν και κακο χαμο, αλλα σχεδον παντα με Τζον ειμαι.
Ωστοσο, πριν και μετα τις συναυλιες του καλοκαιριου επαθα ενα κλακαζ με δυο συγκεκριμενα.
Αυτο ηταν “ξεχασμενο” διοτι δεν φτανω ευκολα στους δισκους αυτης της εποχης.
Αυτο δεν ηταν ξεχασμενο, αλλα παντα με στοιχειωνουν οι στιχοι του με τη φωνη του Τζον.
Εγω τασσομαι υπερ της τελευταιας περιοδου, αλλα και η ενδιαμεση περιοδος ειναι φανταστικη. Βασικα ισαξιες τις θεωρω, αφου οι 4 αγαπημενοι μου δισκοι Savatage ειναι τα Hall Of The Mountain King, Gutter Ballet, Handful Of Rain και The Wake Of Magellan, τα οποια και θεωρω ολα αψογα.
Ενα προχειρο ranking της στιγμης, με κανονες Παντελη:
Ενδιαμεση περιοδος δεν κατεω για ποια μιλατε.
Εγω τις χωριζω σε προ Κρις κ μετα Κρις.
Στη πρωτη περιοδο εχουμε μια μπαντα που παιζει το πιο αρχιδατο μεταλ εκει εξω κ με τα χρονια εξελισσεται κ πειραματιζεται με κορυφη πειραματισμου το streets.
Στη συνεχεια ερχεται το edge of thorns το οποιο δισκαρα ναι μεν, αλλα κατι λειπει κ ολοι ξερουμε τι, κ μετα απο αυτο ερχεται ο χαμος του Κρις που για μενα εκει τελειωνουν ολα, κ ξεκιναει η δευτερη περιοδος…
Edit. Κλαψτε ελευθερα
https://youtu.be/ob4GSyORJT4?is=xuC26pUKxQKUy0Kp