χμ…το dead winter dead να σου πω την αληθεια με χαλασε μονο στο οτι οι κιθαρες μου ακουγονται πολυ “μουντες”…δηλαδη εχει χαθει ακομα και απτον caffery τελειως το criss feeling…αυτες οι τσιριδες της 6χορδης που σε κανουν και ανατριχιαζεις!!!
Υ.Γ παιδες σας προτεινω να ακουσετε το κομματι stranger in the dark…εγω το εχω στα bonus του dungeons απο την silver εκδοση…ειναι επος!!!και περιεχει μεσα κομματια απτο follow me…
Gutter Ballet προσκυνώ ταπεινά! Από πολύ κοντά Hall of the Mountain King, Edge Of Thorns. Πάντα όμως είχα και μια αδυναμία στα Handful of Rain & Dead Winter Dead…
Αυτό θα ψήφιζα (γιατί είμαι λίγο “περίεργη” στις επιλογές μου) αλλά αφού δεν υπάρχει hands up για το “Handful of rain” . . . όχι ότι τα υπόλοιπα δεν μου κάνουν βέβαια . . .
Ομως εννοειται οτι επισης ‘‘τεραστιοι’’ δισκοι που μου αρεσουν το ιδιο ειναι και Gutter Bullet, Handful Of Rain, Hall Of The Mountain King και Streets.
Mαλιστα θυμαμαι οτι το Handful Of Rain ηταν ενα απο τα 3 πρωτα metal albums που ακουσα.
Πολύ, μα πάρα πολύ μεγάλο γκρουπ. Ειλικρινά , δεν υπάρχουν πολλά λόγια. Μεγάλες κυκλοφορίες, ειδικά με τον Criss, όχι ότι δε μου αρέσουν και μετά. Ψήφισα, πρώτο μεταξύ ίσων το Power of the night, για το λόγο ότι το θεωρώ πιο in your face…
Θυμάμαι σκηνικό, 4ημερη Γ Γυμνασίου 8 χρόνια πριν. Στο πούλμαν, τα ραδιόφωνα να παίζουν όλη την ώρα τα σουξέ της εποχής (αν δεν απατώμαι οι Αντίκ με την Παπαρίζου ήταν στα πάνω τους) και είχα φέρει το cd Gutter Ballet να ακούω στο ντισκμαν. Περιττό να πω ότι δεν κατάφερα να ακούσω τίποτα γιατί είχε κάνει τον γύρο του πούλμαν που το άκουγαν όλοι εκστασιασμένοι =)
Γενικά δεν είμαι οπαδός της πρώτης περιόδου. Γενικά, πάντως, δεν ξέρω γιατί προηγείται το ?Hall…?, το ?Gutter Ballet? είναι, κατά τη γνώμη μου, πολύ καλύτερο.
Προσωπικά ψηφίζω ?Dead Winter Dead? γιατί 1) τους «ανακάλυψα» όταν κυκλοφόρησε, οπότε δημιουργείται ένας ιδιαίτερος σύνδεσμος, 2) γιατί είναι από την αρχή ως το τέλος τέλειο, ολοκληρωμένο και ένα από τα καλύτερα concept και 3) γιατί «Right there in the earth, I’ve been drawing a line…»!