Oxi mwre mia moufa kai mish einai kai apla tin thelw gia to ekswfyllo, min nomizeis, midaminis aksias…
Pera ap’tin plaka twra, nai edw kai merika xronakia den yparxei oute gia deigma kai sto internet pwlhte gyrw sta 60 euro…
Πάντως, χωρίς να βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, νομίζω ότι το χε πάρει το μάτι μου σε δισκάδικο στο κέντρο. Τώρα σε ποιο δισκάδικο και πριν πόσο καιρό θα σε γελάσω.
με ενα προχειρο ψαξιμο στο γερμανικο ebay το βρηκα σε καμια 20αρα.
παντως απο τι βλεπω θεωρειται λιγουλακι σπανιο
στο amazon το χει καμια 45αρα
κοιτα να δεις,που στο τελος θα βρεθουμε να κατεχουμε συλλεκτικο κομματι!!! :lol: :lol:
Να Φανταστείς τους ανακάλυψα πριν 2 βδομάδες και κόλλησα:!: . μόνο με τους Metallica το είχα πάθει αυτό.
Απ’το γυμνάσιο θυμάμαι όποιος άκουγε σάβατζ και νόμιζε ότι ήταν μεταλάς έτρωγε ξύλο
¶σε ξέρεις πόσες σφαλιάρες έχω φάει εγώ επειδή έτυχε να είναι πιο δυνατά το cd player και να καταλάβουν οι άλλοι ότι άκουγα σάβατζ; Αλλά δεν παραπονούμαι, έτσι είναι αυτά… Τους καταλαβαίνω
Oi ilithioi einai ahttitoi.
???
τι εννοει ο ποιητης??
ΥΓ : γιατι δεν γραφεις ελληνικα?
O METAL_LAWS ποστάρει από Αγγλία και έχει την άδεια μας για να γράφει με greeklish…
Nasty Savage? Μα γιατι, NWOBHM δεν ηταν αυτοι? Δεν ηταν true? Τι σχεση εχουν με τους Savatage?
Dead Winter Dead: αξεπέραστο δημιούργημα
αλλά πάλι
Power Of The Night: σκουπίδι
Πλάκα κάνεις τώρα. Πες μου ότι αστειεύεσαι σε παρακαλώ.
Μα ειλικρινά, μου αρέσει πολύ το Dead Winter Dead.
Εεεεεέλα τώρα που είδες κομμάτι να λέγεται «Necrophilia» κι αναγάλλιασε η καρδιά σου!
Βασικά στο δεύτερο σκέλος του ποστ αναφερόμουν!
Ναι, το κατάλαβα - σιγά μην αναφεόσουν στο πρώτο!!! - αλλά επιμένω στη γνώμη μου. Και επιχείρησα να σε εμπαίξω υπονοώντας ότι σου άρεσε ο δίκος μόνο και μόνο γιατί έχει κομμάτι που λέγεται “Necrophilia”.
Και επιμένω να λέω ότι αν θεωρείς το Power Of The Night σκουπίδι τότε το Fight For The Rock ας πούμε πως θα το χαρακτήριζες?
Μη λες τέτοια λόγια!
Πολύς είναι ο κόσμος που θεωρεί το Power Of The Night καλό μεν δίσκο, αλλά όχι και απο τις δυνατές στιγμές του συγκροτήματος… Έχει κάποια ωραία τραγούδια, αλλά στο σύνολο της δισκογραφίας των Savatage κατά τη γνώμη μου βρίσκεται στη σκιά πολλών άλλων, καλύτερων δίσκων. Εντάξει, σκουπίδι δεν είναι.
Καλά αν ενόχλησε η λέξη την παίρνω πίσω. Τωρά το ότι έχουν βγάλει και χειρότερο, αυτό δεν προσδίδει αξία στο Power Of The Night. Κι εδώ επικαλούμαι το κλασσικό επιχείρημα: αν δεν το 'χαν βγάλει οι Savatage μπλαμπλαμπλα…
Δε μπαίνω σε διαδικασία σύγκρισης φίλε, έκανα πλάκα λόγω και του νικ μου.
Φυσικά και γουστάρω κι εγώ Savatage. Έχω και αρκετά cd τους στη συλλογή μου και είναι από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα. Απλά επειδή είδα το θέμα στη συζήτηση και διαβάζω το σάιτ που πόσταρα (καμία σχέση με μουσική το σάιτ όμως) είπα να δώσω το λινκ.
Πάντως το from the gutter το έχω κι εγώ, αλλά τώρα που έμαθα ότι είναι σπάνιο, δεν το δίνω σε κανέναν