Νταξ, λιγο καημενια αυτο, κατα τη γνωμη μου.
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά στο site γράφει αυτά τα 15? θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό οπότε ως ιδέα δεν είναι άσχημη.
Πηρα επιτελους εισιτηριο προχθες Νο. 607. Τι meet & greet, θα τους βρουμε μετα το live ρε.
τσιμπησα και εγω τικετο χθες…
αντε πλησιαζει η μερα…
σε μια βδομαδαα! θα γινει του denim and leather8)
Καλα να περασετε…
Ισως η καλυτερη λαηβ μπαντα που χω δει (οχι οτι εχω δει κ πολλες)… Αν δεν ηταν οι πορνες οι Πανελληνιες θα τους εβλεπα και 2η και 3η +++ φορα…
Το πολύ Δευτέρα θα πάω για τικετάκι…και μετά απογείωση:):!:
το οτι θα περάσετε και γαμώ όσοι πάτε το ξέρετε ,
για μένα Saxon και Motorhead (μετα το live του Φεβρουαρίου ίσως και οι Accept) είναι μπάντες που θα μπορούσα να βλέπω κάθε βδομάδα ,αλλά αυτός ο μήνας έχει μόνο ένα live ,[B][SIZE=“2”]Pentagram[/SIZE][/B]
ΚΑΙ αυτό θα γίνει, αλλά πάνω απ όλα θα γίνει της π****νας
Ελπίζω μόνο να μην πήξει το Φαζζ όπως το Γκαγκάριν στους Accept για να πέσει και λίγο υγιές σπρωξίδι…
Heavy metal thunder!
Πραγματικα πολυ ομορφη αυτη η κινηση τους. Αντε μια βδομαδα εμεινε…
Προσκλήσεις για SAXON, COCKNEY REBEL, UNKLE, KULTUR SHOCK, RUPA & THE APRIL FISHES για τις συναυλίες τους στη Θεσσαλονίκη στην εκπομπή Epicenter στο Republic 100,3 την Κυριακή 3 Απριλίου από τις 20:00-22:00…
Γράφεται 1003_ΟΝΟΜΑ και το στέλνετε στο 54045 όταν ακούσετε την αναφορά για τη συναυλία…
Η εκπομπή είναι αφιερωμένη στα live της εβδομάδας που γίνονται στη Θεσσαλονίκη, άσχετα με το ύφος του σταθμού, αναφέρονται όλες οι συναυλίες (Principal, Eightball, Block 33, Mylos, Gaialive…) και κληρώνονται πάντα διάφορες προσκλήσεις, κάθε Κυριακή 8-10 το βράδυ…
Στη σελίδα του Epicenter υπάρχουν πληροφορίες για τις προσκλήσεις της εβδομάδας
Πήρα κι εγώ εισιτήριο σήμερα.
Απ’ όσα έχω ακούσει έχω μεγάλες προσδοκίες για το συγκεκριμένο live.
και καλα κανεις… ΠΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΜ ΠΟΣΟ ΖΗΛΕΥΩ
Κι εγω το απογευμα παω να εξασφαλισω το μαγικο χαρτακι και παμε δυνατα με τρελα σε λιγες μερες !!! :drunk:
Το τσιμπησα μαγκες. 8)
Χαμος θα γινει.
:!: http://www.youtube.com/watch?v=KtPufhtho-c
[I][B]To the power and the glory
Raise your glasses high [/B][/I]
:drunk::drunk::drunk:
Σε μια συνέντευξη που έδωσε ο Biff σε ελληνικό site, είπε τα εξής ενδιαφέροντα για τις συναυλίες την προσεχή εβδομάδα:
Πρώτον
[SPOILER]Θα παίξουν 3-5 κομμάτια από το Call to Arms[/SPOILER]
Δεύτερον
[SPOILER]Θα δώσουν βάση στο Denim and Leather , μιας και έχουν περάσει 30 χρόνια από την κυκλοφορία του. [/SPOILER]
Άντε, 4 και σήμερα.
ANTE ΓΕΙΑ:D
Αύριο πάω και γω για τικετ… Δεν περνάνε οι μέρες λέμε…!!