Saxon live in Greece: 06/04/11 Θεσσαλονίκη | 07/04/11 Αθήνα

Οποιος πηρε προσφατα εισιτήριο για το live της Αθηνας, να πει νουμερο, να ξερουμε κ εμεις της τελευταιας στιγμης τί παιζει. Ευχαριστω. 8)

Της Αθήνας είναι απλό, της Θεσσαλονίκης μακράν πιο όμορφο αλλά δεν το έχω στα χέρια μου για να στο δείξω, θα μου το δώσει ένας φίλος όταν ανέβω για το live.

[QUOTE=giannisTRD;1110272

[/QUOTE]

αριθμος 00001 ?? η δεν βλεπω καλα… ?? (βασικα δεν φαινετε και καλα) :lol:

Καλά βλέπεις, είμαστε fanboyδες δεν το κρύβουμε :tomato:

Βασικά ούτε το παλικάρι στο ticket house δεν ήξερε ότι είχε εισιτήρια Saxon τότε που πήγα.

Εντάξει, θά’χει εισιτήρια…καλά νά’μαστε και θα πάμε:):!:

Μάγκες προσοχή: τα εισητήρια για την Αθήνα είναι εξωφρενικά μικρού μεγέθους. Προσέχτε μην τα μπερδέψετε με πεντόευρω.

ευχαριστω πολυ ρε μαγγα…πειτε μου κατι απλα…εχει τιποτα αναγλυφα και μαλακιεσ σαν μανογουορ?μην φαμε κανα ακυρο στην πορτα παλι…οποιοσ ξερει ας πει…:p:p:p:p:p

α ρε απατεώνα :stuck_out_tongue:

#589 και #590 χτες …

Ε ρε τι θα δούμε πάλι !!! 8)8)8)

εχει κανα 24ωρο λεωφορειο απο κει κατω? δεν θυμαμαι… μην πληρωνουμε ταξι τετοιες εποχες…:stuck_out_tongue: μιας κ ησαπ δεν παιζει να προλαβουμε…

http://www.oasa.gr/xpmap.php?id=p500
Νυχτερινό μάλλον βολεύει :stuck_out_tongue:

http://www.saxon747.com/en/index.php/news-blog

Στη σελίδα τους λέει κάτι για soundcheck πριν τις συναυλίες τους, στους 20 πρώτους που θα δηλώσουν (+15 ευρω). Δεν διευκρινίζει αν θα γίνει ΚΑΙ στην Αθήνα, πάντως όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά. Αρκετά ενδιαφέρον.

Δηλαδη να μαστε απο τις 4 το μεσημερη εκει…???και θα πληροσουμε 15 ευρω…>??? και θα συναντησουμε την μπαντα…??? για θεσσαλονικιη γινεται…??

Λογικά τα πρώτα 20 άτομα σε κάθε πόλη που το δηλώσουν δίνουν έξτρα 15? και βλέπουν soundcheck & meet and greet

Από ότι έμαθα αυτό δεν θα γίνει στις συναυλίες στην Ελλάδα λόγω του οτι δεν θα προλάβουν να προετοιμαστούν.

Χμμμμ περίεργο γιατί απ’ότι ξέρω τουλάχιστον στην Θεσσαλονίκη η μπάντα θα είναι από αρκετά νωρίς στον συναυλιακό χώρο.

Τους έστειλε ένας γνωστός mail (για το live της Θεσσαλονίκης συγκεκριμένα) και αυτό του είπαν. Εμένα δεν με νοιάζει γιατί θα μπω έτσι κι αλλιώς αλλά μλκ. που δεν το κάνουν και στην Ελλάδα αυτό ενώ 2 μέρες αργότερα που ξεκινάει το αγγλικό tour να κλείνουν κανονικά.

Τι να πω. Για να το λένε αυτοί οκ! Όχι ότι θα το έκανα αλλά οκ! :stuck_out_tongue:

:oops::oops::oops::oops:

κανεις δεν απαντησε ακομα ομως…:p:p:p

Εεεεε εκείνη η μαλακία που ιριδίζει δεν είναι και ψιλοανάγλυφο;