Saxon live in Greece: 06/04/11 Θεσσαλονίκη | 07/04/11 Αθήνα

Άντε πούλους για Σαλόνικα! Τα λέμε το βράδυ για εντυπώσεις!!! :smiley: :smiley:

Ποσταρετε σετλιστ ε???
Αντε, καλο κοπανημα.

Εντωμεταξυ δεν υπαρχει προσφατο σετλιστ περα απο τα 4 κομματια του 70000 tons of metal και ενα του Δεκεμβρη.Αλλα εριξε κατι σαν σποηλερ ο Μπιφ στο αρβυλα χτες,

[SPOILER]ειπε εκτος του οτι θα εχει καινουρια κομματια απο το Call to Arms,στην περιοδεια αυτη θα παιζουν πολλα απο το Denim & Leather καθως ειναι η 30η επετειος.
Αν και νταξει απο αυτα

1. Princess Of The Night
  2. Never Surrender
  3. Out Of Control
  4. Rough And Ready
  5. Play It Loud
  6. And The Bands Played On
  7. Midnight Rider
  8. Fire In The Sky
  9. Denim And Leather

παντα παιζουν πολλα,αρα δεν μας ειπε και κατι τρομερο :P[/SPOILER]

για Αθηνα τελος η πρωπωληση… θα εχει αυριο εξω απ το fuzz 35 ευρω

http://www.skylos.gr/index.cfm?q=articles/detail/674

σοβαρα??? λογικα ακυρο απο μενα…

εγώ επειδή είμαι αχαίρευτος θα πάρω 35αρι απ’έξω…όποιος δεν έχει μυαλό έχει 5 ? παραπάνω :slight_smile:

άντε να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά :slight_smile:

επειδη θα ερθω απο πάτρα, τι ωρα να είμαι στο fuzz για να παρω εισητηριο?
μηπως εχει βγει από τι ώρα θα αρχίσουν να πουλάνε εκεί τα εισητήρια?

Μια ακομα μερα για εμας στην Αθηνα… Οσοι πατε το βραδυ ποσταρετε κατευθειαν setlist. Καλα να περασετε αν και με τους Saxon αυτο ειναι δεδομενο…

[I][B]Denim and Leather
Brought us all together
It was you that set the spirit free
Denim and Leather
Brought us all together
It was you that set the spirit free
[/B][/I]:metal:

πω τι χανω ρε γαμωτο παλι καλα π τους ειχα δει το 09,καλα να περασετε :slight_smile:

αμφιταλαντευομουν μεταξυ cof την παρασκευη που δεν τους εχω δει και saxon που τους εχω δει 2 φορες αλλα στην πραγματικοτητα δεν θα επρεπε καν να το σκεφτω!
ειναι λατρεια οι saxon! θα πεσει το φαζ αυριο8)!

Α υ ρ ι ο :metal::):!:

Χμ.
Σαξον εισαι.Το ονομα σου ειναι αρρηκτα συνδεδεμενο με γαματα λαηβ σε αποδοση και μεγαλη διαρκεια.

Το πρωτο το πετυχες.Με μιαμιση ωρα ομως,δυστυχως στο δευτερο μας απογοητεψες.Δεν το περιμενα να φυγω εστω και με τη μικρη ξενερα που εφυγα απο ενα λαηβ Saxon.

Και δεν παιξαν και Requiem =(

τι πάθανε ? :-k

1o live του tour, ίσος το πάνε σιγά σιγά μέχρι να μουν σε ένα ρυθμό ή κάτι …:-k:-k

Ρίξε και ένα σετλιστ σε σποιλερ πλοξ :smiley:

Δεν ξερω γαμωτο,και ο κοσμος για κανα 20λεπτο αφου αναψαν τα φωτα και αρχισαν να μαζευουν δεν εφευγε και φωναζε.Αλλα τιποτα.Νομιζω γενικα υπηρχε μια απορια αναμεσα στο κοινο,ολοι βλεπαν την ωρα και λεγαν λιγο παιξαν,δεν παιζει θα ξαναβγουν κτλ.

[SPOILER]
Δεν θυμαμαι ακριβη σειρα.
Πολλα κομματια απο το καινουριο(5 ή 6 αν θυμαμαι καλα),δεν θυμαμαι ολους τους τιτλους αλλα παιξαν σιγουρα τα Hammer of the Gods,Call to Arms,Back in 79,When Doomsday Comes.

Απο κει και περα ειχε τις εκπληξεις των Sing it Loud και Hungry Years,και μετα
I’ve got to rock (to stay alive)
Never Surrender
Strong arm of the Law
Crusader
Princess of the Night
Denim & Leather
747
Solid Ball of Rock
20.000 Feet
And the Bands Played On
και κλεισιμο με Wheels of Steel

νομιζω δεν ξεχναω κανενα,ας με διορθωσει κανεις αν το εντοπισει

Δηλαδη νταξει δειτε ποσα λειπουν :frowning:
[/SPOILER]

ελπίζω σε ανατροπή στη συνέχεια διότι έαν χάλασε και η συναυλιακή σταθερά που ακούει στο όνομα Saxon, ο πλανήτης δεν πάει καθόλου καλά…

Δυστυχώς συμφωνώ με Therion. Αν οι προηγούμενες φορές που τους είδα ήταν για 10, αυτή ήταν για 6 το πολύ. Εγώ όμως δεν τα έχω μόνο με τη διάρκεια. Ο ήχος σε αρκετά κομμάτια ήταν μέτριος σε αντίθεση με άλλες φορές που ήταν τέλειος. Δεν ξέρω. Φταίει το Principal;

Υ.Γ: Κάτω του μετρίου τα νέα κομμάτια. Το When Doomsday Comes μοιάζει τρελά με Kashmir ή μου φάνηκε;

Γενικά συμφωνώ με Therion, πρώτη φορά τους έβλεπα και είχα προσδοκίες.
Πολύ καλό σετλιστ, αλλά μικρή διάρκεια με βάση όσα είχα ακούσει ρε γαμώτο.