απογοητευση και παραπονα απο live των Saxon ? κακο αυτο
Το Principal δεν το κοβω καλο για συναυλιες. Και στους manowar μου φανηκε ορισμενες φορες ετσι κ ετσι ο ηχος. Και μικρος χωρος. Αμα πλησιαζεις και τα ηχεια. Μαπα.
Δεν πιστευω να παιζει να τελειωσουν κ απ το ταμειο τα εισητηρια… Γιατι δεν μπορω να παω νωρις. Κατα τις 8μιση λεω να μαι εκει να δω και spitfire.
μια χαρα ηταν το λαιβ απο ηχο και αποδοση (κοντα 60 πανε, μην τρελενομαστε). απλα ηθελε 2 κομματια παραπανω, νταξει.
προσωπικα ειχα καιρο να ακουσω τετοια φωνη απο κοσμο σε σαλονικιοτικο λαιβ, επιτελους ξυπνησαμε λιγο.
Εγώ με εξαίρεση την χρονική διάρκεια του live δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο παράπονο…
Πολύ καλό κοινό, αύριο λογικά θα πονάω ολόκληρος μιας και δεν σταματήσαμε τα σούτια με εξαίρεση μερικά τραγούδια…
Αλλά η αλήθεια είναι ότι αν άρχισαν και οι Saxon να παίζουν κάτω από 2ώρες, μένει να δω και τον Μπαλάφα να γίνεται Xavi για να πάω να εξομολογηθώ…
Ελααα, κομμενες οι γκρινιες…!!
[B][SIZE=“3”]ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΧΕΒΥ ΜΕΤΑΛ [/SIZE][/B] :!:
Hail to Tormentor, Marianna, Discovolos, Therion, Axel.
Zαλιζομαι…
Πρώτα φορά που τους έβλεπα και εγώ, γιατί πάντα κάτι τύχαινε και δε μπορούσα να πάω. Γλυκόπικρη γεύση στο τέλος λόγω των όσων έχω ακούσει κατά καιρούς για live τους. 1 ώρα και 40 λεπτά περίπου, ενώ είσαι προετοιμασμένος ότι θα κάτσεις κοντά στις 2:30 με 3 ώρες. Σαν απόδοση ήταν εκπληκτικοί. Όσον αφορά τον ήχο που αναφέρθηκε ποιο πάνω, εγώ θα διαφωνήσω. Ήταν από τους καλύτερους ήχους που έχω ακούσει στο principal (γαμώ τις εκφράσεις…“από τους καλύτερους ήχους”…τέσπα, πρωί είναι ακόμα).
Προσωπικά μου άρεσαν πολύ τα νέα κομμάτια (στο “Back in 79” με το που μπήκε το κομμάτι μείναμε λίγο με ανοιχτό το στόμα).
5η - 6η φορά που τους βλέπω δε θυμάμαι αλλά. Ακόμα γαμάνε οι πούστηδες. Όπως είπε και ο Night*Sky είδαμε heavy metal. Λίγο αν σκεφτώ όλες τις προηγούμενες φορές αλλά μόνο και μόνο από την απόδοση και τα κομμάτια που παίξαν είμαι ευχαριστημένος. Για ακόμα μία φορά απέδειξαν πόσο και γαμώ είναι!
Πάντως χαρακτηριστικό του ότι ο κόσμος δεν περίμενε να παίξουν μόνο 1 ώρα και 35 λεπτά ήταν οτι 5 λεπτά μετά το τέλος και ενώ είχαν ανάψει τα φώτα και το crew μάζευε, ένα πολύ μεγάλο μέρος του κοινού ήταν ακόμα εκεί και φώναζε. Σαααα και για να μην το ξεχάσω το κοινό ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Ο Carter μετά που τους περιμέναμε για φωτό κλπ κλπ είπε ότι πάει να ψάξει στο internet για τους Paok Fans! :lol::lol::lol:
Όπως είπα λοιπόν κανα μισάωρο μετά το live τους περιμέναμε για φωτό και τα ρέστα καμιά 20 άτομα και ήταν όλοι ΤΕΡΜΑ φιλικοί, εκτός ίσως λίγο του Quinn ο οποίος είναι αρκετά αρρωστος (αλλά στο live θεούλης)
Setlist
[SPOILER]
Hammer of the Gods
Back in 79
I’ve Got to Rock (To Stay Alive)
Never Surrender
When Doomsday Comes
Sing It Loud
Call To Arms
Solid Ball of Rock
20,000 Feet
Hungry Years
And the Bands Played On
Denim and Leather
Princess of the Night
Encore
Crusader
747 (Strangers in the Night)
Strong Arm of the Law
Wheels of Steel[/SPOILER]
Έφτασα και εγώ Αθήνα, εντάξει τι να λέμε τώρα…τα διαλύσανε όλα τα γερόντια. SAXON ΡΕ Μ@#$ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!! Πάμε για το δεκάρι σήμερα!
[SPOILER]Χαιρετισμούς σε Astaldo, paul! Δεν έκατσα μετά γιατί βρήκα ένα φίλο απ’ έξω και φύγαμε παρέα. Έψαξα να σας βρω αλλά ατύχησα :roll:[/SPOILER]
Cheers παιχταρά! Ελπίζω να σε σκαλώσουμε και πουθενά αλλού. Πήγαμε μετά εκεί που τους περιμέναμε το απόγευμα και ακούγαμε το soundcheck!
όντως μικρό το σετλιστ αλλά δε γαμιέται! μόνο και μόνο που θα παίξει το ολ-ταιμ-πάρτυ-χιτ solid ball of rock τελειώνουν οι κουβέντες
Καλά εκεί έγινε πανικός!!! πολύ σμπρωξίδι η φάση μπροστά και πολυ μα πολύ crowd surfing!!!
Αααααα μη το ξεχάσω ο σεκιουριτάς με την pro-pain μπλούζα (αν το διαβάζει αυτό) και γαμώ τα παληκάρια! Φιλικότατος και έκανε μόνος του όλα τα κουμάντα!
και έδινε και νεράκια
Χαχαχαχαχ ναι!
Πάρτε και το Back in '79: http://www.youtube.com/watch?v=RGnZH-YUgy0 Έχω και άλλα να ανεβάσω αλλά αργότερα γιατί πρέπει να πάμε να δουλέψουμε.
εισιτηρια υπαρχουν, ξερετε???
να κάνουν και κανένα μπραφ σήμερα να παίξουν και ride like the wind εεεε???
Σε γενικες γραμμες η συναυλια ηταν καλη απο αποψη αποδοσης των Saxon,απλα λιγο τα αρκετα νεα κομματια απο το Call to arms στο σετλιστ,λιγο η μικροτερη διαρκεια απο οτι μας εχουν συνηθισει,λιγο ο ηχος που κατα διαστηματα ισως να μην ηταν τοσο τελειος,αφησαν στο τελος μια αισθηση οτι ελειπε το κατι παραπανω.
Τα νεα κομματια σαφως δεν μπορεις να κρινεις απο ενα κ μονο ακουσμα σε live ποσο καλα ηταν η οχι,αλλα για να πω την αληθεια μαλλον περιμενα υπομονετικα να τελειωσουν ,με εξαιρεση το hammer of the gods που ανοιξαν.Πιστευω σημερα στο fuzz οτι θα ειναι καλυτερη η συναυλια.
Προσωπικά τα καινούρια τραγούδια με άρεσαν πολύ… Λογικό να πέφτει λίγο ο κόσμος σε αυτά καθώς δεν τα ξέρει ακόμα…
Πάντως όσο ευχαριστήθηκα τους Saxon άλλο τόσο γούσταρα με τον κόσμο… Τρομερός παλμός και συμμετοχή στα τραγούδια…
Επίσης σήμερα το πρωί ανακάλυψα ότι τελικά δεν γλίτωσα από το παλικάρι δίπλα μου που φορούσε μια μαλακία στο χέρι με καρφιά, και κληρονόμησα ένα μικρό σκίσιμο στο αριστερό μπράτσο… Χαλάλι…
Στο σύνολό του τρομερό Live…Πάντα τέτοια να χουμε…
οι Emerald Sun δεν επαιξαν;
πειτε κατι…