Παιξαν 6-7 τραγούδια. Οκ καλή φάση δε μπορώ να πω αλλά πραγματικά η μία κιθάρα δεν ακουγόταν. Όταν λέω δεν ακουγόταν εννοώ ότι ήταν σαν να μην υπήρχε, σαν να μη συνδέσαν τα καλώδια ξέρω γω!
Αλλά συμπαθητική μπάντα!
Παιξαν 6-7 τραγούδια. Οκ καλή φάση δε μπορώ να πω αλλά πραγματικά η μία κιθάρα δεν ακουγόταν. Όταν λέω δεν ακουγόταν εννοώ ότι ήταν σαν να μην υπήρχε, σαν να μη συνδέσαν τα καλώδια ξέρω γω!
Αλλά συμπαθητική μπάντα!
Παντως παιδια μην τρελαθουμε κιολας, το οτι μας ειχαν συνηθησει σε δυομισαωρες συναυλιες ενω τωρα επαιξαν το στανταρ για καθε συγκροτημα, δηλαδη μιαμιση ωρα και 17 κομματια, δεν αποτελει λογο για παραπονο. Δηλαδη δεν ηταν τωρα ‘’-’’ η διαρκεια, κανονικη ηταν, απλα τις αλλες φορες ηταν ‘’+’’, και τωρα που ηταν νορμαλ μας ξενισε.
καλα να περασουμε οσοι παμε σημερα!παρετυ ειναι οι saxon ρε!!!
Για τους emerald sun δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιαστικα… Βέβαια δεν με αρέσει και το είδος oπoτε δεν εχω και αντικειμενική άποψη… Η μια κιθάρα όντως ήταν λες και δεν υπήρχε…κρίμα το παλικάρι που πήγαινε πάνω κάτω όλη την ώρα… Έκλαψα όμως με την σκηνική παρουσία του τραγουδιστή…!!
Δήλωση Biff στο Metal Invader καπου το 1998.
-Ποιο το νόημα να έρθουμε από την Αγγλία και να παίξουμε μονο 1 ώρα και κάτι?Κοιτάμε να αποδιδουμε το maximum ωστε κανείς οπαδός να μην μείνει παραπονουμενος-
Ελπίζω σήμερα σε ανάκαμψη Βiff…(αν και πάτησε τα 60 οπότε τον δικαιολογούμε)
ΚΑΙ ΓΑΜΩ! μονο αυτο μπορει να περιγραψει την αποκαλυψη που μου εγινε χτες. ζουσα αναμεσα στην πληρη απορροφηση-πορωση και στην συνειδηση του τι ζω. ισως γινομαι υπερβολικη αλλα καποια στιγμη σταματησα για να συνειδητοποιησω τι γινεται γυρω μου. Κατα τα αλλα πολυ κοπανημα και σημερα ποναει ολο το σωμα μου. σιχτιρια στον τυπο πισω μου που με χιλιοεκαψε με το τσιγαρο του. Μας χτυπησε heavy metal thunder. H διαρκει αοντως θα μπορουσε να ειναι λιγο μεγαλυτερη αλλα οταν βλεπεις τον τυπο να εχει πατησει τα 60 και η φωνη του να ειναι ακομα ιδια οπως το 80 τι να πεις? ομορφοτατο σετλιστ, συμπαθητικα τα νεα κομματια και γενικα ΧΑΜΟΣ.
[I][B]DENIM AND LEATHER BROUGHT US ALL TOGHETHER [/B][/I]
αυτο ακριβως γενικα ΧΑΜΟΣ αλλα δεν εφυγα “χορτατη” απο σαξον. ναι ναι καλα να μας ξαναρθουν.
Played the first gig of the world tour last night in Thessaloniki. Fantastic audience!
The first audience in Thessaloniki set the bench mark for the craziest audience so come on it is up to you guys.
A bit of further news: Coolhead Productions are giving us 200 Heavy Metal Thunder - The Movie DVD’s which are the last few left from the limited edition series. 5 signed copies will be on the T-Shirt store in the way out every night across Europe for 30.- £ and 35.- ?.
You newsletter army will get the chance to pre order the signed DVD and pick it up. Send an email to leo@saxon747.com.
We just writing the newsletter while we are waiting to get to the gig in Athens.
Keep the faith!
Biff
12345
Εφτασε επιτελους ανημερα των Saxon… Το περιμενα πως και πως αυτο το live… Λιγο περιεργο για Saxon αυτο με την διαρκεια, αλλα μεγαλωσαν… Ας ευχηθουμε σε καμμια εκπληξη σημερα, να μας παιξουν κανα δυο τραγουδια παραπανω…
[SPOILER] Ρε σεις το Sing It Loud, Play It Loud δεν λεγεται το κομματι? [/SPOILER]
Παμε με πωρωση σημερα να τους κανουμε να απορουν με το γαματο ελληνικο κοινο…
ναι δικιο εχεις στο σποηλερ,λαθος μου
Γιατι σκαλωσα οταν το ειδα… Αντε περνανε οι ωρες και για εμας…
[B][SIZE=“4”]SAXONNNNNN[/SIZE][/B]…:vibrate:
…κιεγώ σε κανά μισάωρο ξεκινάω…οκτώμιση ξεκινούν οι Spitfire;:):!:
Απ’ όσο ξερω ναι…
Thanks…γιατί στον Κορυδαλλό το Καλοκαίρι, είδα το μισό σετ, γιατί έπρεπε κάπου να πάω, και τώρα θέλω να το δω όλο:):!:
Ξεκιναω και εγω… Καλα να περασουμε…
μόλις γύρισα…ένα έχω να πω: heavy metal ρε μουνιά!!!
saxon χαίτη και αλητεία σκέτη 8) γάμησαν οι παππούδες! βάλαν τα γυαλιά σε πολλές νεότερες μπάντες και έδειξαν πω παίζεται το αγνό heavy metal! παίξανε γεμάτο δύωρο (2+ μου φαίνεται) και βαρέσανε κομματάρες!!! (και ride like the wind ρε πούστη, ναιιιι!!!) και πολύ ξύλο!!! ξέδωσα ένα τέτοιο live τη βδομάδα και η αρνητική ενέργεια θα πέσει στο 0 :lol:
2 + ?
ξενέρωσα … εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε ?
η μας κανει πλακα ο ελρικ η δεν συμπεριφερθηκανε σωστα οι σαχον…ανεπιτρεπτο αυτο…τεσπα…να σας γραψω το σετλιστ της τεταρτης που το πιασα να το δειτε…
[SPOILER]
HAMMER OF THE GODS
BACK IN 79
GOT TO ROCK
NEVER SURRENDER
DEMON SWEENY TODD
PLAY IT LOUD
CALL TO ARMS
20000 FEET
SOLID BALL OF ROCK
DOOMSDAY COMES
HUNGRY YEARS
BANDS PLAYED ON
DEMIN AND LEATHER
PRINCESS OF THE NIGHT
ENCORE :
CRUSADER
STRANGERS IN THE NIGHT
STRONG ARM
WHEELS OF STEEL[/SPOILER]
Μόλις γύρισα κιεγώ…υπέροχα ήταν, κάπου στις δύο ώρες…20.00 - 24.10 περίπου
…απίστευτη μπάντα, και στους ύμνους και στα ,καλά, καινούρια θέριζε πάνω στην σκηνή…τι τύπος κιαυτός ο Carter, τα έδωσε όλα
…τα καινούρια δεν με χάλασαν καθόλου
…και οι Spitfire βοήθησαν σαυτό το Metal πάρτυ αν και μάλλον πιέστηκαν, λόγω καθυστέρησης
…το κοινό, με πολύ διάθεση για τραγούδι…και στις πίσω σειρές γινόταν χαμός, όταν πήγα στα τελευταία τρία τραγούδια
…σε όλη την άλλη συναυλία καθόμουν αριστερά στο κάγκελο, και στο τέλος των Spitfire, μού’ρθε ένα ποτήρι νερό, μάλλον από πάνω, γιατί προς στιγμήν…τά’δα όλα
:):!:
ξεκίνησαν 10 περίπου και τελείωσαν 12.15-12.20 , καπου εκεί! μπορεί να μην ήταν 2+, να ήταν 2 μπαμ πχ αλλά πρέπει να ήταν παραπάνω απο εσάς μάλλον.πχ εδώ έπαιξαν 3 encore 1) crusader - 747, 2) power and the glory - strong arm of the law και 3) wheels of steel! επίσης για κάποιο λόγο παίξαν μιάμιση φορά το princess of the night! μάλλον γούσταρε ο byford που βγάζαμε τα συκώτια μας απο κάτω από τις αγκωνιές :lol: