Το princess και εδω ετσι το παιξαν,επειδη ειναι το χιτακι και τραγουδανε ολοι λογικα παντου θα το παιζουν ετσι.
Κατα τ’αλλα να πατε να γαμηθειτε.
Το princess και εδω ετσι το παιξαν,επειδη ειναι το χιτακι και τραγουδανε ολοι λογικα παντου θα το παιζουν ετσι.
Κατα τ’αλλα να πατε να γαμηθειτε.
έλα μη μιλάς έτσι, αφού ξερετε οτί σας αγαπάω
power & the glory & ride the wind ?
KDgdh\SVL)*%OJAdsfgBdfVL :x
βασικά το είπα και στον ελρικ πριν από λίγο… γαμιέστε!
:roll: :roll: :roll:
Eνώ η συναυλία ξεκίνησε υποτονικά και χλιαρά με τους Saxon να παίζουν κομμάτια των τελευταίων δίσκων τους (με το solid ball of rock σφηνα αναμεσα τους) μετα την μέση αρχιζαν να πετάνε ασους απο τα μανίκια…power and the glory,ride like the wind (επιτέλους το έπαιξαν),the eagle has landed,broken heroes,strong arm of the law,princess of the night,747,wheels of steel…ειναι πολύ μεγάλη μπάντα λέμε…τα υπόλοιπα αύριο…
Υ.Γ Αν επαιζαν και forever free (ξελαρυγγιαστηκα αλλα δεν το παιξαν) η το dogs of war θα ημουν ήδη στον παράδεισο…
Υ.Γ2 Κομματάρα το call to arms…
Υ.Γ3 Oλα τα λεφτά το a capella σφυριγμα highlight του Biff στο τέλος…Εισαι θεός ρε κωλόγρια…τελος…
Προσωπικά δεν εκπλήσσομαι αν οι Saxon έπαιξαν παραπάνω στην Αθήνα. Έχω παρατηρήσει σε αρκετές συναυλίες γίνεται αυτό, ίσως έχει να κάνει με την τιμή του εισιτηρίου ( συχνά στην Αθήνα είναι ακριβότερο ) οπότε παίζει και αντίστοιχη συμφωνία με τον διοργανωτή, σίγουρα μαζεύεται περισσότερος κόσμος αναλογικά (αναμενόμενο λόγω και πληθυσμιακής διαφοράς), ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο…δεν λέω οτι συμβαίνει πάντα αλλά συμβαίνει…( π.χ Fates Warning πέρσι, Paradise Lost κάποιες φορές, πρόχειρα θυμάμαι τώρα)…
ρε εδω παιξαν ride like the wind!
κατα τ’αλλα δακρυα χαρας για τη συναυλια! απιστευτοι οι σαξον οπως παντα! ειχα ξενερωσει παντως χθες οταν εμαθα τη διαρκεια στη θεσσαλονικη αλλα μια χαρα μας εκατσε
από τα highlighti της βραδιάς πάντως ήταν το πως κοίταζαν τα γκομενάκια που ήταν στο promotion στην είσοδο (το μελαχρινό έσπερνε) τους ιδρωμένους μαλλιάδες που βγαίνας απο το fuzz :lol::lol::lol::lol:
είχαν πάρει ένα ύφος τρόμου,σιχαμάρας και αηδίας μαζί
πηρα καπνο L&M (που δεν ηξερα καν οτι υπαρχει) στη Θεσσαλονικη μονο και μονο για το ξανθο που τον πουλουσε
επισης για τους αθηναιους,εδω ενα βιντεακι απο τη χτεσινη συναυλια να δειτε ποσο πιο γαματα περασαμε
http://fotokristall.narod.ru/mov0001.swf
Καλά το ξανθό ήταν πολύ δύναμη!!!
σας νιώθω! κι εγώ το μελαχρινό το παντρευόμουν και του έκανα και οικογένοια
YouTubers…μην απογοητεύσεται αύριο τον Μπιφ…άλλωστε τό’πε…’‘μας αρέσει το youtube γιατί είμαστε γαμάτη μπάντα’’…και είναι:):!:
Ας μην έκανα εγώ τις εισηγήσεις μου και θα σας έλεγα τι θα ακούγατε σήμερα Χωρίς πλάκα, επειδή ήμουν από νωρίς στο fuzz κα έτυχε να μιλήσω με τον Biff, μου είπε οτι ο διοργανωτής στη Θεσσαλονίκη τους είπε ότι ήταν αρκετός ο χρόνος αυτός όταν έφυγαν και εμείς φωνάζαμε για να ξαναβγουν, Ε σήμερα μας αποζημίωσαν και δεν πιστεύω να έχει κανένας παράπονο…
TO HELL AND BACK AGAIN και POWER AND THE GLORY ΡΕ Μ#$%#$%#ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
edit: πάντως από κόσμο η Θεσσαλονίκη κερδίζει άνετα, οι δικοί μας στο τέλος ξύπνησαν.
Eνταξει, ποσο ΠΟΡΩΜΕΝΟ ηταν το σημερινο???
Πηγα ψιλοξενερωμενος απ’οσα ειχα μαθει για Θεσσαλονικη, άυπνος κα καπακι απο 10ωρες δουλεια. Το live οπως ειπε και ο Davidian ξεκινησε χαλαρα (ισως και υποτονικα θα μπορουσε να πει κανεις) και λεω ωχ, ειχαν δικιο οι βορειοι…
But it was just an illusion!! Ακολουθησε αχαλινωτος καταιγισμος απο αγνο heavy metal και προσκυνησαμε ευλαβικα!:respect:
ΑΤΟΦΙΟ ΑΤΣΑΛΙ! ΜΟΝΑΧΑ ΕΣΕΙΣ ΡΕ!!
ΥΓ1: Καλα, ουτε αποψε παιζει να κοιμηθω με τοση χαρα και πορωση!
ΥΓ2: Many heavy cheers στους crusaders που ειδα.:drunk:
[SIZE=“7”]ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!![/SIZE]
Λεπον, ένα πράμα θα πω:
Όπως στην φυσική έχουν με τις σταθερές που δεν αλλάζουν ο κόσμος να χαλάσει, έτσι και στα live έχουμε την συναυλιακή σταθερά που ακούει στο όνομα [B][U]SAXON[/U][/B][U] και δεν παίζει να αλλάξει.[/U]
:bow2::bow2::bow2::bow2::bow2::bow2:
εδιτ: ψεματα δεν άντεξα, [B][U][SIZE=“5”]Broken F*****g Heros[/SIZE][/U][/B] ναι γαμωωωωωωωω
Broken Heroes ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑ!!!
Απλά καταπληκτικό live, ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο…μερικοί τύποι τελικά δεν γερνάνε ποτέ!!
Κρίμαι για τους Spitfire, κλασσικά το ελληνικό support πρέπει να το θάψει ο ηχολήπτης…
SAXON=HEAVY METAL. Τέρμα και τελείωσε.
Ένα έχω να πω: ΓΑΜΗΣΑΝΕ.
Sorry παιδιά, αλλά η Θεσσαλονίκη ήταν πραγματικά άτυχη και είναι κρίμα. Το σημερινό setlist πoλύ ανώτερο.
Οι παππούδες απέδειξαν πόσα αρ****δια έχουν και πόσο λίγοι είναι μπροστά τους κάτι γατάκια που έχουν βγει τώρα τελευταία. Τα υπόλοιπα αύριο, πονάει ο σβέρκος τώρα και βουίζουν τ αυτάκια.
Δωράκι :D:p:p
[SPOILER][/SPOILER]