Πω πω ρε όλα μαζί πέσανε. Ξεκίνησε και για Saxon, έχω να πάρω και για Accept, Paradise Lost… σιγά σιγά ρεεεεεεε!
εγω εχω ειδη για Accept και πρεπει να παρω για Saxon και Death Angel…
Ωχ, δουλειές με φούντες και συ… Ελπίζω να μπορέσω να κατέβω Παρασκευή.
με φουντες?
Πονηρο μυαλο…
χαχα
30 ευρω λοιπον, η στανταρ ταριφα για ονομα τετοιου μεγεθους … μια χαρα…
απο τωρα λεω να δρομολογησω την αδεια γιατι φοβαμαι μη μεινω απ’εξω αν παω να παρω τελευταια στιγμη…
*εντιτ: τι κομματαρα ειναι το rock and roll gypsy…
οντως ειναι κομματαρα
τελος πιατων γιατι μπερδευτικα…τελικα η προπωληση εχει ξεκινησει?γιατι λετε οτι εχει ξεκινησει αλλα δεν βλεπω να το λεει καπου επισημα,το μονο π εχω βρει ειναι οτι υπαρχει στην λιστα των εισητηριων του ticket house
Πήρα και ρώτησα και μου είπανε ότι έχει ξεκινήσει μόνο στην Αθήνα και ότι δεν το έχουν ανακοινώσει γιατί κανονίζουν και το support και θα τα ανακοινώσουν όλα μαζί next week…
α οκ thx φιλε!
Οποτε λογικα αυτη την βδομαδα, το πολυ την επομενη θα κατεβω να παρω εισιτηριο για Saxon και Blind Guardian. Να φυγουν αυτα τα σιγουρα, να δουμε ποια αλλα live θα τιμησουμε.
ναι και εγω την επομενη η την μεθεπομενη θα παω να παρω,γιατι τωρα πηρα για Death Angel…
Αντε ρε γμτ,ακομα δεν εβγαλαν εισητηρια για το principal? Ηδη φτασαμε φλεβαρη…:!:
Το Ρrincipal παντα αργει τα εισιτηρια. Μην ανησυχεις. Ενα μηνα πριν περιπου τα βγαζουν.
αθηνα στο τικετ ετσι?
Για Θεσσαλονίκη έχει αρχίσει η προπώληση εδώ και κάτι μέρες(30 ευρώ).
Τσεκάρετε στο παραπάνω.
κανα επισημο δελτιο τυπου δεν θα εχει που να μας ενημερωνει για τα εισητηρια ετσι για το τυπικο
Στους Helloween στο Πρίνσιπαλ, είχαν εισιτήρια για Saxon+Blind Guardian…τα είδα:):!:
σάββατο θα πάω γιά το τικετάκι