Οριακά αποδεκτό.
Ντάξει ρε παιδιά εδώ και χρόνια είναι ταρίφα για τα μεγάλα ονόματα το 30άρι! Τι περιμένατε;
ok ειναι τα 30 για saxon… ανετα soldout… (στην Αθηνα)
Δεν το χάνω με τίποτα…
Μια χαρά είναι τα 30, ειδικά αν ξέρεις οτι δεν θα τα κλάψεις αφού ο μπάρμπα-biff απέναντι σου θα τα “δουλέψει” και δεν θα ανέβει πάνω για να στα φάει.
Έτσι ακριβώς!!!
εννοειται αυτο ρε!δεν ειπαμε πως δεν θα γινει ετσι απλα υπαρχουν πολλα live και 30+30+30 και παει λεγοντας γινονται πολλα,για αυτο λεω παλι καλα γιατι το 30αρι ειναι καλα
Kομπλέ τα 30 ευρώ… Για τέτοια liveάρα που ξέρεις ότι δεν παίζει να κλάψεις τα λεφτά σου…(γιατί μέτρια Live SAXON δεν υπάρχουν!!!)
Ο μόνος τρόπος να χαλάσει αυτό το live είναι να είναι χάλια ο ήχος… Μέσα θα είμαστε και θα τα σπάσουμε!!
30e για 2ωρες live (ισως και περισσοτερο - πιθανον) ειναι παραπανω απο 1 χαρα…
θα τιμησουμε και θα περασουμε καλα…8)
καλα εννοειται οτι SAXON=περναω γαματα!
Δεν είναι παραπάνω από μια χαρά, μην υπερβάλλετε. Είναι καλά, θα τα δώσουμε, αν ήταν 35 θα το σκεφτόμασταν, είναι και θέμα αρχής.
Λογικό το εισιτήριο νομίζω. Για Accept είναι 35?..
οντως…ευτυχως που μου το εκαναν δωρο το εισιτηριο για Accept,αλλιως δεν θα πηγαινα,οχι οτι δεν αξιζουν αλλα ειναι πολλα.Το 30αρι για Saxon θα το δωσω,αλλα αν ηταν 35 θα το σκεφτομουν παλι γιατι δεν ειναι 5 ευρω…αν λεω για καθε συναυλια σιγα τα 5 ευρω παραπανω θα γινονται 100!εξαλλου οι τιμες πανω κατω παιζονται για 5 ευρω πανω κατω
Εντάξει είναι το εισιτήριο…είναι πολλά τα live και όποιος πάει στα περρισότερα, λογικό είναι να ξεπαραδιάζεται:):!:
για accept οντως ειναι πολλα… αλλα θα το τιμισουμε κ αυτο…
τα αξιζουν πιστευω αλλα καλο θα ηταν γενικα να πεσουν οι τιμες για ολες τις συναυλιες…
Αυτο. Δεν υπαρχει η εννοια κακο live Saxon. Θα τα σπασουμε αυτο ειναι σιγουρο, για Saxon μιλαμε, οχι για οποιους και οποιους… Παντα εγγυηση, παντα καυλα.
δεν ξερουμε ομως ποτε ξεκιναει η προπωληση ε?
Νομίζω είναι 2-3 μέρες που ξεκίνησε. Εγώ χτες πήρα το 00001 Είναι διαθέσιμα και στο ticketpro και από εβδομάδα θα βάλουν και για Σαλόνικα στο site. Μέσα και στα δύο 8)
οπα ξεκινησε η προπωληση στο ticket house και δεν το ξερα?