Saxon - Αγαπημένο σας studio άλμπουμ από 90 και δώθε

Δεν χρειάζεται να πω και πολλά.Μόνο το ό,τι τους λατρεύω από το Solid Ball of Rock κι έπειτα.Και επειδή κακά τα ψέματα πάντα θα μνημονεύονται για τα μεγαλειώδη άλμπουμς που κυκλοφόρησαν ως τα μέσα των 80s,ήθελα να δω τι προτιμάτε από τις μετέπειτα δουλειές τους.Για μένα δεν έχουν κακές δουλειές,έχουν όμως λιγότερο καλές.Αγαπημένο το Unleash the Beast.

Μεταξύ Solid ball και Unleash είμαι εγώ. Αυτά τα 2 μαζί με τα Forever Free και Dogs of War είναι δισκάρες βασικά και έχουν παίξει πολύ στο στερεοφωνικό μου. Από εκεί και μετά συμπαθητικά τα άλμπουμ που έχουν βγάλει αλλά με κανένα δεν κόλλησα και πολύ.

'‘Forever Free’!!!

… το Inner Sanctum για μένα είναι το πιο αγαπημένο…μετα είναι το Lionheart:):!:

Τα 4 πρώτα είναι όλα πάρα πολύ δυνατά και αγαπημένα. Dogs of war, γιατί είναι στο 0 και δε λέει…

Iδού μία απόδειξη:

Unleast The Beast γιατι ξαναεκαναν αγαπητο το ονομα τους σε μενα!

Θεωρώ πως τα 3 πρώτα είναι και τα πιο “βρετανικά” που κυκλοφόρησαν από τότε.Από εκεί και πέρα γερμανοποιήθηκαν λίγο,ακόμα και power-ίζανε ενίοτε.Απλά πάντα ήταν σε σταθερά υψηλά επίπεδα για μένα.Ίσως λιγότερο στο Metalhead που είναι μάλλον το λιγότερο αγαπημένο τους (αν και κομμάτια σαν το Conquistador και το All Guns Blazing τα προσκυνάω). Αν τα έβαζα σε σειρά όλα τα άλμπουμ θα πήγαιναν κάπως έτσι.

1.Unleash the beast
2.Solid Ball of rock
3.Forever Free,Dogs of War,Inner Sanctum,Killing Ground
4.Lionheart,Call to Arms
5.Into the Labyrinth
6.Metalhead

Ωραίο thread. Οι Saxon δεν ήταν μόνο τη δεκαετία του 80. Συνέχισαν (με κάποιες εξαιρέσεις) και έβγαζαν αξιοπρεπείς και ποιοτικές κυκλοφορίες. Προσωπικό κόλλημα για μένα το Inner Sanctum.

Inner Sanctum, πολύ δυνατό come back!

ηθελα να ψηφισω το inner sanctum και ψηφισα το into the labyrinth#-o

Επίσης τις λίγες φορές που γράφουν μπαλάντες(Οverture in B-Minor Refugee,Red Star Falling),γράφουν έπη.

90’s Unleash the beast τελειος δισκαρος ενω απο 00’s το Inner Sanctum ξεχωριζει.
Αμεσως μετα για μενα solid ball of rock, metalhead και lionheart μ αρεσε αρκετα. Και το τελευταιο αξιοπρεπεστατο, ε! Πολλα ειπα :smiley:

Οι πέντε πρώτοι κατ΄ εμέ :smiley:

1)Solid Ball of Rock
2)Inner Sanctum
3)Dogs of War
4)Lionheart
5)Forever Free

Solid ball of rock αν και ποτέ (μα ποτέ) δεν εχουν κυκλοφορησει δίσκο κάτω του μετρίου.Μπάντα συνώνυμο της ποιότητας και τιμιότητας.

Bump για να γραφτεί καμία παραπάνω γνώμη.

Eγω να προσθεσω οτι το πιο αδικημένο album τους στα 90s ειναι το dogs of war(το τελευταίο με τον Graham Oliver στην κιθάρα) το οποιο περιέχει τον ομώνυμο ύμνο και τα φοβερά great white buffalo,demolition alley,hold on και burning wheels.Επίσης το live που ακολούθησε Εagle has landed part 2 το κατατάσσω ανετα στα 5 top live album ever…H ατμόσφαιρα του δίσκου και οι εκτελέσεις των κομματιών είναι ανεπαναληπτες…(+οτι βοήθησε να ανακαλύψουμε παλιούς ύμνους τους καθότι νεούδια τότε)