SAXON - Thunderbolt 2018

Track listing

  1. Olympus Rising
  2. Thunderbolt
  3. The Secret Of Flight
  4. Nosferatu (The Vampires Waltz)
  5. They Played Rock And Roll
  6. Predator
  7. Sons Of Odin
  8. Sniper
  9. A Wizard’s Tale
  10. Speed Merchants
  11. Roadie’s Song
  12. Nosferatu (Raw Version) (not available on vinyl)

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2 Φεβρουαρίου 2018

Byford adds:“It’s gonna be fast and furious, dark and brooding. Monumental riffing and screaming vocals loud and proud. It’s going to be a SAXON tour, unique in every way.”

Πρωτο single(δεν μ’αρεσε να πω την αληθεια)

Ενω είναι τίμιοι, έχουν μανιερίσει εδω και πολλά άλμπουμ - με 2-3 καλά κομμάτια ανα δίσκο και live. Σώπα, το κομμάτι τυπικό, αλλα δεν ξεχειλίζει απο εμπνευση κιόλα…

Απο τα τελευταια το πιο αδυναμο θεωρω ηταν το Call To Arms που μου ειχε κανει μετρια εντυπωση,το Sacrife και Baterring Ram κινηθηκαν σε αυτο που λες,καποια 3-4 καλα κομματια και μετα συμπληρωμα του tracklist με τυπικα κομματια.

Γερολυκοι ειναι,δεν περιμενεις κανενα μεγαλο μπαμ με 7-8 κομματαρες,ισως καπου και οι οπαδοι τους να εχουν βαρεθει με αυτο το τιμιο μεν αλλα μεχρι εκει μοτιβο που ακολουθουν.

Πολυ καλο το 1ο single, ισως η πιο τιμια metal μπαντα του πλανητη, τιμή μας να υπαρχουν και μονο…

1 Like

το ακουγα όλο, τυπικό στιβαρο και ίσως λιγο πιο καλο απο οτι τα υπολοιπα του προσφατου παρελθόντος.

The Secret Of Flight,They played rock and roll,Speed Merchants,Sniper,τα πιο mid tempo κομματια δεν μου εκαναν καποια αισθηση,ακουγονται αλλα τα λες και αδιαφορα στο τελος.

Ο angrymetalguy εγραψε καλο review για τον δισκο παντως.

Στα επιπεδα του Battering Ram, ισως και λιγο πιο κατω, αφου λειπει κομματι αναλογης βαρυτητας με το Kingdom Of The Cross. Ηχαρα και παλι, ξεχωριζω το διδυμο Secret Of Flight - Nosferatu προς το παρον.

Θεωρω το Sacrifice τον καλυτερο δισκο τους σε αυτην την δεκαετια παντως.

Παντως η παραγωγη το αδικει λιγο καθως χανει σε τελικο ηχο σαν αποτελεσμα και το διαβασα σε αρκετα reviews αυτο να το λενε.Στο predator κανει growls o johan hegg.

οχι άλλος Hegg. Οχι άλλη Alyssa. Χαλάνε ωραία κομμάτια.

Καποιοι ισως ανακαλυψαν το growling με την αλισσα και τον χεγκ.:sleeping:

o ένας εβγαλε 2 καλα death metal και μετάεβγαζε δίσκους με κουκλάκια και αηδίες για νερντουλες. η άλλη πουλάει στους νερντουλες, βιγκανισμό, με λιγο σεξαπιλ του ασαρκου κώλου και πολυ γερντοερωτα επειδή ττα χει με διάσημο γκομινο. Στα παπάκια μας. Και στο angra και εδω, τα κομμάτια - ΧΑΝΟΥΝ - αφου δεν κολλάνε τα ουγκα μουγκα φωνητικά.

Μονο σκατίλα στο death. Ολα αυτα τα βικινγκγ,τα Σουηδέζικα,πολεμοχαρή (απο την χώρα που εκανε μονη της εναν εμφύλιο) κτλ, είναι το χειρότερο είδος πόζερ. Είναι ποζερ χωρις ίχνος ταλέντου. (νταξ οι AE δεν είναι κουλοι) Φασόν όμως.

1 Like

Δεν θα διαφωνησω σε κατι,το θεμα ειναι οτι ολο αυτο εχει εισχωρησει σε μπαντες που εχουν τελειως διαφορετικο προφιλ η υλικο και οπως ειπες δεν κολλανε μεταξυ τους,πανε οι Amarth ας πουμε και κανουν ντουετο με την Doro,παει η alissa κανει growls ας πουμε με την tarja σε κομματι,ερχεται ο hegg να μοιραστει φωνη με τον Biff,καλυτερα να ακουσω τον προηχογραφημενο Lemmy,πιο ταιριαστο ειναι.

και ποιος αγοράζει ρε ;; :confused::worried:

εκτός απο αρκετό κόσμο, που το ρίχνει στο βιγκανισμο και σε ψυχαναγκάζει, η ίδια αν δεις, χτίζει brand, σε λίγο μαζί με άλλες θα πουλάει, κοσμήματα, μαλακίες, το ένα το άλλο. δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά αφου οι δίσκοι δεν πουλάνε και πολύ … το εχουν κάνει πολυ πιο άγνωστες.
Απο την αλλη οτιδήποτε γίνεται πολυ στρατευμένο, είτε θα ειναι και γαμώ, είτε θα φαινεται γαμω τα δήθεν.
Μονο θρας και φαραντούρη. \m/

1 Like

εκανα λογκιν μονο και μονο για να σου ριξω καρδουλα