Saxon

Nαι έχεις δίκιο…Εγώ έχω βίλα στον Διόνυσο,κυκλοφορώ με Μercedes 600,συχνάζω στην Πολιτεία και στο Ekali club και τα Σαββατοκύριακα κάνω βόλτες με το κότερο μου…(Μερικές φορές ας σκεφτόμαστε πριν γράψουμε κάτι έτσι?)

:wink: 8)

Όποτε γουστάρεις πέρνα από τον Αστέρα να τα πούμε… Μας ψήνει ο Crapsody, ότι ζητήσαν δηλαδή οι Saxon λιγότερα για Θεσσαλονίκη?

Mολις ειδα το σετ λιστ των Masterplan και ακουσα οτι ακουγεται περισσοτερο ο Τerrana και δεν με βλεπω να ερχομαι για 40 λεπτα και να βλεπω τoν Mike να κοπαναει γι αλλα πεντε…

01. Spirit never die
02. Enlighten me
03. Take me over
04. Lost and gone
05. Crystal night
06. Soulburn
07. Solo Mike Terrana
08. Back for my life
09. Kind hearted light

:lol:
Eλα μωρη ΠΑΟΚαρα!

Η Σαλονικα εχει που εχει τον υποπενταπλασιο λαο (μην πω περισσοτερο) απο την Αθηνα,αμα ειναι και τσουχτερη η τιμη δεν συμφερει κανενα να φερει συγκροτημα.

Ωραία και στο Ηράκλειο που έχει υποπενταπλάσιο κόσμο να παίζουν με 5 ευρώ!!! Πάμε καλά?? Ίσα-ίσα που στην αθήνα μαζεύουν περισσότερο κόσμο, άρα θα μπορούσε το εισητήριο να είναι φθηνότερο…

Αμάν με αυτά τα κόμπλεξ που έχετε οι Θεσσαλονικείς με την Αθήνα! Κανονικά οι τιμές πρέπει να έιναι ΑΚΡΙΒΩΣ οι ίδιες παντού στην Ελλάδα!! Διαφωνεί κανείς σε αυτό??

Δεν θυμαμαι σε ποια συναυλια στην Κρητη προσφατα αλλα ειχε και φοιτητικο εισητηριο ενω το κανονικο ειχε καμια 10αρια ευρω λιγοτερο απο το αυτο της Αθηνας,στην οποια εννοειται δεν υπηρχε φοιτητικο.

Αυτο που θελω να πω ειναι πως απο τα 200αρια ατομα (τυχαιο το νουμερο) της Θεσσαλονικης,αμα βαλεις ακριβο εισιτηριο θα σου ερθουν οι μισοι.Στην Αθηνα κ με ακριβοτερο εισιτηριο μπορει να ερθουν και 250 λογω πληθωρας.

Οσο για το αλλο που λες να ειναι παντου ιδιο το εισιτηριο,εισαι σοβαρος?
Στη επαρχια ειναι αλλη η φαση.Δεν βλεπουν σχεδον ποτε συναυλιες και σε μια φθηνη θα μαζευτουν σχεδον ολοι, γουσταρουν δε γουσταρουν το ειδος.Δες στο Αγρινιο που εχουν παει Manilla,Omen,Hellstar που ειχε και μεχρι 150 ατομα στους πρωτους(αντε 100 -120 βγαζοντας τους Αθηναιους)

Δεν παει κανεις να βγαλει (πολλα) λεφτα εκτος Αθηνας κ ειδικα για metal συναυλιες δεν παταει καθολου ο διοργανωτης.(εκτος απο eat metal) και εσυ θες να ειναι και φθηνοτερο στην Αθηνα?

Εκτος αν οι εταιρειες το κανουν για την οπτικοακουστικη μας ηδονη…#-o

//δεν πιστευω να με περασες για καρντασι…:smiley:

Συγγνώμη,μήπως δεν κατάλαβα σωστά,…στη Θεσσαλο…τέτοια :lol: ,δεν αναφέρονται οι Masterplan…Έτσι δεν είναι…;Και αν ναι,γιατί…;;;Βαριούνται να ταξιδέψουν ή η εταιρία κάνει περικοπές (του κώλου)…;;;
Κάθε απάντηση δεκτή…

:roll: 8)

Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στην ατζέντα του rocking, αλλά μέχρι πρότινος στο site της διοργανώτριας δεν αναφέρονταν οι Masterplan (βασικά δεν υπήρχε καν link απ’ ότι θυμάμαι για τη συναυλία αυτή, απλά το όνομα Saxon στο πρόγραμμα τους). Έχει διορθωθεί και στα live dates του rocking τώρα.

Τώρα για την, καθιερωμένη πλέον, διαφορά τιμής Αθήνας-Θεσσαλονίκης ίσως θα πρέπει να ρωτήσουμε κάποιον του χώρου. Δηλαδή το να 'χει διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας πχ έχει βάση, αλλά Αθήνα - Θεσσαλονίκη; :-k

Επίσης, αναφερόμενος πριν στην εταιρεία (την kazan dB), να πω ότι το “έργο” της είναι μεγάλο εκεί επάνω. Απ’ ότι παρακολουθώ τουλάχιστον, οι τιμές είναι σχεδόν πάντα αξιοπρεπείς.

Thanks Kourou ,
τώρα μάλιστα!:smiley: (Απλά έχω απωθημένο να δω τον Mike να χτυπιέται!:smiley:

xerei kaneis to tracklist?

MASTERPLAN

? Opening for SAXON

Παρασκευή 20 Απριλίου 2007- Gagarin 205 (Αθήνα)

Σάββατο 21 Απριλίου 2007 ? Υδρόγειος (Θεσσαλονίκη)

Και ενώ η προπώληση συνεχίζεται ήρθε η ώρα για τις λεπτομέρειες για το show της Αθήνας…

Doors open: 19:00

On stage time MASTERPLAN: 19:45

Οn Stage time SAXON: 21:00

Τιμή εισιτηρίου: 30 ευρώ

Από το δελτίο τύπου της DIDI πριν λίγες ώρες

το πηρα το μαγικο χαρτακι!8)

πλησιαζει:!: :!: η ωρα :!: :!:

E ρε γλέντια αύριο…:smiley: :smiley:

Το πηρα και εγω το εισητηριακι μου σημερα, αυριον η μεγαλη μερα!!! :metal: :band:

12 ώρες πριν το μεγάλο ολοκαύτωμα…:smiley: :metal: :metal:

Setlist apo tin sinaulia stis 10Martiou sto Velgio

1. State Of Grace
  2. Let Me Feel Your Power
  3. If I Was You
  4. Killing Ground
  5. Witchfinder General
  6. The Great White Buffalo
  7. (Requiem) We Will Remember
  8. Power And The Glory
  9. Are We Travellers In Time
  10. Forever Free
  11. Red Star Falling
  12. To Hell And Back Again
  13. I’ve Got To Rock (To Stay Alive)
  14. Atilla The Hun
  15. Dallas 1PM
  16. 747 (Strangers In The Night)
  17. And The Bands Played On
  18. Princess Of The Night
  19. Wheels of Steel
  20. Denim And Leather
  21. Ashes To Ashes

7 tragoudia apo to poli kalo Inner Sanctum vevaia mou fainonte polla…alla Saxon einai autoi,egiisi!!

8 ωρίτσες μείνανε…
:band:

[SIZE=“2”][SIZE=“1”](Τρέχω από τώρα για να παρκάρω, γιατί με τους Therion κατέληξα στη Στρατηγού Καλλάρη και έχασα και 2,5 τραγούδια…:stuck_out_tongue: )[/SIZE][/SIZE]

3μισι ωρες μεχρι να βγουν οι Masterplan!! Αντε καλο μας live! :smiley: 8)