Παραθετω αυτουσιο το κειμενο του κιθαριστα Αξελ Τζουλιους:
Hello my dear friends,
as promised and stated before here comes a ROUGH MIX / DEMO of “The"Race” from the upcoming 6th SCANNER album “The Judgement”.
This version is NOT FINAL!!! (There are still some important things left to be done!!!) Hope you enjoy it anyways. Feel free to share and like this song!
Επιτελους μετα απο τουλαχιστον 8 χρονια αναμονης και το αλησμονητο λαιβ στην θεσσαλονικη (το τελευταιο στην αθηνα το εχασα γιατι δεν μου εδωσαν αδεια απο την δουλεια αλλα καταραστηκα τον διευθυντη μου και απολυθηκε εναμιση μηνα μετα ο πουστης-ναι αγγλος ηταν), οι τιτανοτεραστιοι SCANNER ειναι τοοοσο κοντα στο να κυκλοφορησουν το νεο τους αλμπουμ.
Οτι και να πω γιαυτο το γκρουπ ειναι λιγο.Βαλτε να ακουσετε το διαμαντι Ball of the damned.Και το πρωτο. Α ναι, και το Mental Reservations με τον θεο Leo Szpigiel, μαλακες ειναι που τον πηρανε μετα οι Mekong Delta.
Παροτι υπηρχαν μονο γκρινιες εμενα μου αρεσαν τα φωνητικα του στο Lurking Fear (μη πει κανεις οχι, μονο αρνητικοτητα θυμαμαι). Ο μεγαλος τραγουδιστης των MD ομως ητο ο Doug Lee για μη τα παραλεμε.
Η συναυλια των θεων τον επομενο μηνα αναμενεται να ειναι θρυλος θελω ομως να ρωτησω τους συντακες του ροκινγκ γιατι δεν υπαρχει στο προγραμμα συναυλιων να το βλεπει ο κοσμος να εχουμε προσελευση και πανικο. Δεν ανοιγω νεο θεμα στην υποενοτητα “συναυλιες” για να μην το κουρασω πολυ αλλα ειναι κριμα. Ο κιθαριστας ο Αξελ μου λεει πως εχουν επιβαιβεωθει και οι δυο μερες οποτε δεν βλεπω καποιον λογο να μην γινεται αναρτηση και στον επισημο συνδεσμο του ροκινγκ (εκτος και αν υπαρχει καποια ειδικη internal διαδικασια που το σαιτ ανεβαζει το προγραμμα συναυλιων, που φυσικα δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω).
τα λογια ειναι περιττα, οι 170 νοματαιοι που ηρθαν ειδαν την μπανταρα. Φοβερο σετ λιστ με after the storm μεσα.Μονο ακυρο το rubberman που θα μπορουσε να ειχε αντικατασταθει ευκολα απο break the seal/out of nowhere/conception of a cure… Φιναλε με across the universe παρτυ
Οποιος εχει τραβηξει βιντεο που με σηκωσαν ψηλα ας δωσει κανα λινκ η ας μιλησει για να εχουμε να δειχνουμε και στα παιδια μας. Καναμε καινουργιους φιλους γνωρισαμε και angmar!
ΥΓ. Ο πολωνος εχει γινει λιγο γραφικος. 3 χρονια, 3 διακοπες απο εμιρατα, 3 συναυλιες, τις ιδιες υπερβολες.