Kamia fora pantos, me tetoio ixo kai tetoio stixo (it rhymes) kalo einai i foni na “enoxlei” diladi na punk-izei.
Διαλύθηκαν ή κάνω λάθος;
Θα έδιναν κάτι συναυλίες χωρίς τον Μαλακιαν.
συναυλίες χωρίς τον μαλακιαν? πλάκα κάνεις :? λινκ?
In August 2009, Dolmayan, Perez, Shamoun, and Cifarelli as Scars on Broadway traveled to Iraq for a USO tour across the U.S. army bases. Their setlist consisted of covers well as a few Scars songs. Perez stated on his Twitter that “the Scars tunes sound amazing but they’re not the same without D…” He also stated before they left that Malakian had given them his blessing
ο μαλακιαν εχει εξαφανιστει λενε,δεν εχει ορεξη για τιποτα,ουτε η μπαντα του δεν τον βρισκε!!!
Ε,μπορει να βαρεθηκε,και να θελει να ξεκουραστει απο ολα αυτα.
Fuck βλέπω Scars on Broadway στις κυκλοφορίες και λέω έτσι στα καπάκια βγάζουν δευτερο? Μετά χάρηκα γιατι λέω πάλι δισκάρα θα είναι, και μέτα απογοητευομαι γιατι μιλάμε για το πρώτο. Τέλος πάντων, δισκοι σαν αυτον δεν κυκλοφόρησαν φέτος. Παιζει ακόμα πολύ τακτικά…
Aυτό που με χάλασε στον πρώτο δίσκο των Scars… ήταν το χαράμισμα τόσων καλών κομματιών στη φωνή του Malakian. Όχι ότι δεν είναι δισκάρα και έτσι αλλά αν έβγαινε με Tankian και SOAD θα έσπερνε άγρια…
πολύ καλά hittάκια… πόρωση… αλλά δε νομίζω αυτά τα τραγούδια να κρατήσουν στο χρόνο όπως μερικά των system of a down
Βασικα εχουνε κρατησει κιολας.
Ναι 1χρόνος και κάτι και μου ακούγεται πολύ φρέσκο ακόμα. Γιαα να δούμε.
Ειναι ο καλυτερος δισκος που δεν εγραψαν ποτε οι soad και ο αγαπημενος μου για την περσυνη χρονια
εννοειται οτι αν ειχε κυκλοφορησει υπο το ονομα των σοαντ θα ειχε πουλησει τουλαχιστον τα τριπλασια και επισης εννοειται οτι θα ηταν στους κορυφαιους τους δισκους.εχει μεσα πολλα τραγουδια που εχουν τα φοντα για να μεινουν κλασικα
εγω πιστευω οτι εχει την αναγνωριση που του αξιζει, αλλοι πωρωθηκαν περισσοτερο αλλοι λιγοτερο αλλαδεν εχω ακουσει κανεναν να λεει οτι ο δισκος ειναι σκατα.Και ναι η ιστορια θα τα δικαιωσει τα σημαδια.
το σκορ μεχρι στιγμης ειναι:
malakian vs tankian 1-0
καλα λες για εδω στην ελλαδα.στα αμερικανικα τσαρτς πηγε στον νουμερο 17.αμα εβγαινε υπο το ονομα σοαντ θα χτυπαγε τουλαχιστον πενταδα και ολος ο κοσμος θα ελεγε τι τραγουδαρα ειναι το chemicals και το world long gone
το αλμπουμ ειναι και γαμω!! το εχω λιωσει…
αλλα διαφωνω στο σκορ…
εγω πιστευω ειναι 1-1 και το Elect the Dead ειναι απο τα αγαπημενα μου…βασικα τα 2 αυτα cd δεν συγκρίνονται κατα την γνωμη μου…του τακιαν ειναι ποιο ροκ του μαλακιαν πιο δυνατο…
το χω λιωσει επισης!!!enemy για μενα τ ογαπημενο moy kai they say 2ο…μετα δεν εχω σειρα προτιμησης…μ αρεσουν ολα ρε!!!
Δεν ξερω αν γραφτηκε σε αλλο thread(δεν πηρε κατι το ματι μου) οποτε ποσταρω!
Διασκευη του “Γιε μου” του Κοκοτα!
ε γράφτηκε στο θρεντ της μπάντας.
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=9573&highlight=Scars+Broadway
αυτό εδώ είναι το θρεντ του δίσκου.
Άσχετο, αλλά μιας μιας και το άκουγα τις τελευταίες βδομάδες, ο δίσκος είναι φανταστικός. Κάθε κομμάτι τραγουδιέται αμέσως, κάθε μελωδία σου μένει με τη μία. Ταλεντάρα ο Malakian με ό,τι και να καταπιαστεί. System of a Down- ίζει, βέβαια, παντού ο δίσκος, αλλά δε με χαλάει καθόλου.