Πωλείται Schecter C-1 Blackjack, η μόνη υπογεγραμμένη από τον Jeff Loomis!

Η κιθάρα ανήκει στις Diamond Series της Schecter και είναι κατασκευασμένη στην Κορέα και είναι από τα λίγο παλιότερα καλύτερα μοντέλα του 2010. Τα χαρακτηριστικά της έχουν ως εξής:

  • Σώμα: Όλο μαόνι
    -Δέσιμο: Set-in
    -Ταστιέρα: Έβενος
    -Γέφυρα: Original TonePros TOM
    -Μαγνήτες: Seymour Duncan Blackouts
    -Τάστα: 24 Jumbo
    -Κλειδιά: Schecter Locking Tuners
    -Χρώμα: Πεπαλαιωμένο μαύρο σατέν

Το ξεχωριστό με αυτήν την κιθάρα είναι ότι είναι υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον Jeff Loomis, κιθαρίστα των Nevermore, αλλά και αυτόνομο καλλιτέχνη με την έκδοση του πρόσφατου cd του ‘‘Zero Order Phase’’. Οι υπογραφές πάνω στην κιθάρα είναι 2. Η πρώτη βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της κιθάρας, κάτω από τα ποτενσιόμετρα και την γέφυρα. Η δεύτερη βρίσκεται στο πίσω μέρος και είναι περίπου στο κέντρο. Και οι δύο είναι από ανεξίτηλο ασημένιο μαρκαδόρο έτσι ώστε να μην ξεβάψουν. Γενικότερα η κιθάρα είναι σε άριστη κατάσταση, αφού δεν έχει ποτέ πέσει και πάντα (όταν βέβαια δεν χρησιμοποιείται) βρίσκεται στην θήκη της, η οποία πουλιέται μαζί με την κιθάρα και είναι συγχρόνως ανθεκτική, αλλά και πολύ ελαφριά για δεδομένα hardcase. Ο ήχος της είναι καταπληκτικός, τα υλικά και η ποιότητα κατασκευής κορυφαία. Είναι η μόνη με υπογραφή από τον ίδιο.

Η τιμή της ανέρχεται στα 1600 ευρώ και είναι συζητήσιμη. Η τιμή λιανικής της κιθάρας αυτή τη στιγμή είναι γύρω στα 1100 ευρώ. Η συνεννόηση για την τιμή κ.τ.λ. θα γίνει με επικοινωνία μαζί μου μέσω του e-mail μου, dstkik@hotmail.com. Για περαιτέρω πληροφορίες, εικόνες και φωτογραφία την ώρα που την υπέγραφε όπως και μία εικόνα που είμαι μαζί του και κρατάω την κιθάρα (οι υπογραφές φαίνονται καθαρά) μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο παραπάνω e-mail. Κατάλληλη και για συλλέκτες.

Γιατί δεν πουλάς και ξεχωριστά τις υπογραφές προς 300 ευρώ τη μία;

Μπορεί να ψαρώσει κανένας και να βγάλεις κάνα 100ρικο παραπάνω.

Κλαίω με το ‘αυτόνομος καλλιτέχνης’…

  1. Αν ήξερες λιιιγο θα μπορούσες να ψάξεις πρώτα στο ebay και αφού δεν θα έβλεπες καμία κιθάρα θα μπορούσες να πας και στο site της Schecter. Εκεί θα έβλεπες οτι οχι μόνο πουλάνε την μόνη τους υπογεγραμμένη κιθάρα για 1000 και 2000 ευρώ, αλλα οτι κάνουν ολόκληρο έρανο για δύο πεθαμένους. Πάρε λοιπόν μάτι και άμα δεν ξέρεις μην κάνεις το post την επόμενη φορά. http://www.schecterguitars.com/Blog/20110218/46/CHARITY-SALE-One-Of-A-Kind-JEFF-LOOMIS-Prototype-SIGNED-by-JEFF.aspx
  2. Πώς αλλιώς θα έλεγες έναν καλλιτέχνη που βγάζει ένα ξεχωριστό άλμπουμ και όχι μαζί με την μπάντα του?

Το γεγονός είναι ότι πουλάς μια κιθάρα 500 ευρώ παραπάνω από την λιανική τιμή πώλησης επειδή έχει δύο υπογραφές του αυτόνομου καλλιτέχνη κάνοντας έρανο για την τσέπη σου.

Ο καθένας μπορεί να κρίνει. Καλές δουλειές.

οτι να ναι… κ εγω εχω υπογεγραμενα ολα τα cd των nevermore απ τον loomis να τα πουλισω κανα 50αρι το ενα???

σορρυ για το σπαμ αλλα δεν μπορω μ αυτα που βλεπω…