παιδια επειδή το θεμα ειναι σοβαρό παρακαλώ πολυ να ποσταρει όποις πρωτοδει την ανακοίνωση της Detox.
Προέχει να ειδοποιηθεί ο κόσμος ειδικα τα παιδια από επαρχία, για να μην τρέχουν όλοι στο ΣΕΦ απόψε…
Φτου την καντεμια μας μέσα…
παιδια επειδή το θεμα ειναι σοβαρό παρακαλώ πολυ να ποσταρει όποις πρωτοδει την ανακοίνωση της Detox.
Προέχει να ειδοποιηθεί ο κόσμος ειδικα τα παιδια από επαρχία, για να μην τρέχουν όλοι στο ΣΕΦ απόψε…
Φτου την καντεμια μας μέσα…
Paides opoios mporei as vgalei kapoio link pou na yparxei epishmh anakhnwsh gia ayto pou lete gia na kseroume kai emeis oi A8hnaioi kai ola ta paidia ektos na mhn katevoume sto s.e.f.! Twra pou einai k sxetika nwris
Όταν βγεί να είσαι σίγουρος ότι θα αναρτηθεί από κάποιον. Πάντως είναι σίγουρο 100%
μαλακια ρε γαμωτο… κ απο οτι διαβασα θα γινει στις 25 που ειχα κανονισει μια εκδρομουλα…τεσπα, θα τους δουμε τοτε, τι να κανουμε…
κριμα για τον κοσμο που ηρθε απο επαρχια κ τον κοσμο που δεν το ξερει κ θα παει τζαμπα…
ελπιζω να ειναι 1000% σιγουρο οτι δεν θα γινει, μην τους χασουμε…
Αν και το λεει σαν πρωτη ειδηση στην κεντρικη σελιδα το ποσταρω και εδω για καλο και για κακο…
Κριμα και ειδικα για τα παιδια που ειχαν κανονισει να ερθουν απο επαρχια… Τρελο ξενερωμα, ακουγα Scorpions το πρωι και ημουν ‘‘φτιαγμενος’’ οσο δεν παει για σημερα… Αλλα το βασικο ειναι να ειναι καλα οι ανθρωποι και να αναρρωσει γρηγορα ο Klaus. Λογικα λενε για 25 Οκτωβριου η νεα ημερομηνια, Δευτερα πεφτει. Αλλα αυτο δεν ειναι ακομα σιγουρο, το σιγουρο ειναι οτι θα ισχυουν τα ιδια εισιτηρια. Ενημερωστε οσους γνωστους εχετε και πιθανον να μην το ξερουν, μην ξεκινησουν τσαμπα. Και αν μαθει κανεις αν θα πανε πουθενα τα μελη της μπαντας το βραδυ ή τις επομενες μερες ας ποσταρει κατευθειαν…
Υ.Γ. Εχει γαμηθει ο server προσπαθω παρα πολυ ωρα να ποσταρω.
Να η ανακοίνωση :? http://www.detoxevents.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=116%3Ascorpionpost&catid=3%3Anewsflash&Itemid=55&lang=el
όντως η ακύρωση πάιζει σε διάφορα sites μουσικά και μη… Περαστικά στον Meine, άντε να δούμε το 25 θα παίξει ή θα πάει πιό πίσω…
…κρίμα για τα παιδιά από επαρχία, τους καταλαβαίνω απόλυτα…
Παράκληση: Όχι καθημερινή αυτήν τη φορά, γαμώ το κέρατό μου!
Eγω που πηγα σημερα να παρω εισητηριο και δεν μου εδωσαν ποτε θα μπορω να εισητηριο;:-k
Λογικά όταν ανακοινωθεί νέα ημερομηνία φαντάζομαι.
Περαστικά του…μια και κάτι ανάλογο με τις φωνητικές χορδές, κόντεψε πριν καμιά 30αριά χρόνια να του κόψει την καριέρα…και όταν θα γίνει παίζει νά΄μαι και μέσα…αλήθεια έχουν μείνει εισιτήρια;…γιατί σήμμερα δεν μπορούσα…δεν χαίρομαι για την αναβολή, ειδικά αφού γίνεται για λόγους σοβαρούς; υγείας…αλλά μπορεί και να βολέψει:):!:
Χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου κάπου είχα διαβάσει πως είναι sold out…αλλά αν ξέρει κάποιος 100% ας το πεί καλύτερα
Δεν ειναι sold out…Υπαρχουν μπολικα εισητηρια στην Α αρενα!
οκ τότε γράψτε λάθος
Υπομονή και περαστικά… Η υγεία πάνω απο όλα.
Περαστικα στον Klaus και κριμα για οσους εκαναν ταξιδι για το live. Θα σας αποζημιωσουν παντως πιστευω!
αντε κα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία…και είχα φτιαχτεί για χτες με συνεχείς “επαναλήψεις” των δίσκων τους…
25 τελικα? ίδωμεν…
Τσεκάροντας το site τους, βλέπω ότι έχουν ένα κενό μεταξύ 22 Οκτ - 2 Νοε. Δεδομένου ότι χρειάζεται και μία μέρα για να στήσουν στο ΣΕΦ το 25 Οκτ φαίνεται αρκετά πιθανό.
Μόνο που είναι Δευτέρα…
Δεν θα ερχόμουν ούτε θα πάω στην νέα ημερομηνία αλλά επειδή είμαι από επαρχεία και ξέρω πόσο παραπάνω την πληρώνουμε εμείς την συναυλία, δύσκολα να αποζημιωθούν τα παιδια. Είναι που είναι σκατά όλων τα οικονομικά, και είμαι σίγουρος ότι πολλοί κάναν υπέρβαση για να κατέβουν… ε τώρα 2η φορά είναι too much για κάποιους. Βέβαια δεν μπορείς να κατηγορήσεις και κάποιον…
Σκατά γενικά… πολύ ατυχία…
όντως είναι μεγάλο το οικονομικό πρόβλημα για τα παιδιά από επαρχία…
όντως ατυχία…