Mπορω να παω στο ticket house και να παρω εισητηρια;;;:-k
Sorry for the double post!
Πηρα τικετ χαουζ και μου ειπαν οτι υπαρχουν 55αρια αλλα θα αρχισουν να ξαναπωλουνται οταν τους δωσει το οκ το διοργανωτης!Αναμενουμε λοιπον!
καλά πριν 1 εβδομάδα έλεγαν ότι τα 55αρια είχαν τελειώσει, μας δουλεύουν? :-k
Ειχαν τελειωσει τα 55αρια της προηγουμενης εβδομαδας. Τωρα ειναι διαθεσιμα τα 55αρια αυτης της εβδομαδας.
Ο,τι να 'ναι… Κριμα για τα παιδια απο επαρχια… Αντε να δουμε ποτε θα ειναι η νεα ημερομηνια, μακαρι να μην ειναι καθημερινη, οποτε και να ειναι βεβαια εκει θα ειμαστε…
πάντως στο επίσημο site της μπάντας η συναυλία της ΑΘήνας είναι cancelled, ενώ η αμέσως επόμενη για αύριο 9 Οκτωβρίου στη Σόφια δείχνει να είναι οκ… ϊδωμεν.
Επίσης από 23 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου υπάρχει κενο… Για να δούμε λοιπόν αν ισχύει το 25 Οκτωβρίου
Rock legends Scorpions have confirmed that even though their concert in Athens, Greece has been canceled, their gig in Sofia in still on the agenda,the organizer Contactmusic has announced.
one of the organizers of the concert in Bulgaria, has ensured the fans that the cancellation of the Scorpions’ show in Athens would not affect their performance in Sofia.
δυστυχως 3 φιλοι μου δεν θα μπορεσουν να παρευρεθουν στη συναυλια λογω οικονομικων!
μου εχουν αφησει τα εισιτηρια τα οποια ειναι 38αρια κ τα πωλουν 30.οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ!
Ηδη μου εστειλαν 3 ατομα κ θα τα δωσω σε αυτους…oποταν μην μπαινετε στον κοπο να στειλετε πμ…αν τυχει κ δεν πουληθουν θα σας ενημερωσω!
καπου πηρε τ αυτι μου οτι θα γινει στις 27 το live τελικα… για να δουμε…
οχι φιλε…το λαιβ θα διεξαχτει στον ιδιο χωρο με τα ιδια εισητηρια στις 25…αμα εχεις εισητηριο τσεκαρε απο πισω στο κατω κατω μερος εχει ενα τηλεφωνο…ειναι της διοργανωτριας εταιριας…αμα καλεσεις θα ακουσεις ενα ηχογραφημενο μνμ που λεει οτι σου παπαραπανω…σε 2 βδομαδες λοιπον… 8)
υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για τις 25?
¨ηπαν γι α10ημερη αφωνια στον τραγουδισή, η περιοδία όμως συνεχίζεται? γιατι εχς την εντύπωση ότι μονο στην ελλάδα ακυρώθηκε??:-k
μπαα εχει μπάσκετ ο ολυμπιακός τηνιδια μερα εκεί…:-k
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από τους διοργανωτές η συναυλία των SCORPIONS που αναβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί
τελικά στις 25 Οκτωβρίου στο ΣΕΦ και support θα είναι οι George Gakis & The Troublemakers και οι Firewind.
Από το rockway.gr
Στο site της Detox πάντως δε λέει κάτι.
΄
όντως, δεν πρέπει η διοργανώτρια να βγάλει ανακοίνωση?..
Κάτι γίνεται τώρα…άντε να δούμε:):!:
Εγώ μαζί σου είμαι αδερφέ απλά το διάβασα και λέω για να το λένε θα ισχύει. Λογικά θα περιμένετε λίγο ακόμα!
δεν διαφωνώ μαζί σου, απλά ο κόσμος (και ειδικά από την επαρχία) πρέπει να ξέρει από νωρίς…
καμιά ακόμα ανακοίνωση στο site της διοργανώτριας για νέα ημερομηνία…
Χώρις να θέλω πολύ να συνισφέρω στο χαμό, χθές που πέρασα απο το Tickethouse να ρωτήσω μήπως έχουν κανά νέο αυτοί, στην ανακοίνωση που είχαν τοιχοκολλήσει έλεγε Τετάρτη 27 Οκτωβρίου. :-k