Ε έλεος πια, κάθε χρόνο. -________- Βλέποντας σετλιστ προηγούμενων ημερών, διαπίστωσα με χαρά, μέσα το In Trance και έξω το χιλιοπαιγμένο και σπασαρχίδικο πλέον wind of change, και όταν πήγα, απογοητεύτηκα οικτρά στις τρεις σερί μπαλάντες. Βαρέθηκα τη ζωή μου.
Παίζει να είναι από τα χειρότερα λαηβ που έχω δει. Ο ήχος στα τραγούδια τους ήταν τρομερά αλλοιωμένος, μόνο στο the best is yet to come, ήταν καλός ο meine.
Μόνο οι Firewind μου άρεσαν, και δυστυχώς το κοινό δεν ανταποκρίθηκε ιδιαίτερα. σ’αυτούς.
Καθώς έφευγα, άκουσα ένα κοριτσάκι να λέει “εγώ μόνο τo wind of change, rock you like a hurricane και still loving you ήξερα από όσα έπαιξαν”.[-X
Κρίμα γιατί το 70 είχαν βγάλει τραγουδάρες. Τι μαθαίνουν οι γονείς σε αυτά τα παιδιά.
Αυτοι που λενε οτι το καλοκαιρι θα ερθουν με full set,θα μας πουν σε ποια μπαντα επαιξαν support οι scorps στο ΣΕΦ?
Βασικα οποιος τους ειχε δει μια-δυο απο τις 4 στο Καραισκακη και εβλεπε τι παιζουν τωρα,δεν υπηρχε λογος να παει σε αυτο το λαιβ ακομα και φαν να ηταν…
οκ, άποψη σου φίλε μου… Έχουν δικαίωμα όμως να κάνουν και ένα μέτριο live…
προσωπικά δεν ικανοποιήθηκα, αναμένω το καλοκαίρι του 2011…
Ε τοτε να ερθουν και μια ακομη φορα πριν το την τελευταια τους για να κανουν ακομα μια μετρια συναυλια.Δεν μας πειραζει λεφτα εχουμε
βαρατε παιδια αντεχουμε… Until the next one…
Οποιος δεν θελει, δεν ερχεται οταν ξαναρθουν. Απλο. Και οσοι παμε θα σας πουμε ποσο απαισια περασαμε…