Scorpions σε ΓΙΑΝΝΕΝΑ (5/6) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (7/6) και ΠΑΤΡΑ (9/6)

και ενα πρωταπριλιατικο απο μια εφημεριδα που κανει μπαμ!!! χαχαχαχαχα

Στη Μυτιλήνη επιστρέφουν οι Σκόρπιονς?

ποσύρονται από τη μουσική σκηνή οι Σκόρπιονς, έπειτα από πορεία 45 χρόνων, και με αφορμή το τελευταίο τους άλμπουμ με τίτλο «Sting in the Tail», θα πραγματοποιήσουν μία «αποχαιρετιστήρια» περιοδεία σε όλη την Ευρώπη.
«Φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής μας», τόνισαν στη ανακοίνωση τους μέσω διαδικτύου, ανακοίνωση με την οποία κάνουν γνωστό ότι θα πραγματοποιήσουν ένα και μοναδικό σταθμό στην Ελλάδα, αυτόν στη Μυτιλήνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συναυλία θα είναι δωρεάν προς το ελληνικό κοινό και θα πραγματοποιηθεί στο Κάστρο του Μολύβου. Όπως έγινε γνωστό χθες, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου θα είναι χορηγός των ηχητικών εγκαταστάσεων που θα απαιτηθούν ώστε να υπάρξει η δωρεάν συναυλία του διάσημου συγκροτήματος. Η διοργάνωση της όλης εκδήλωσης, ανατέθηκε σε γνωστό Μυτιληνιό, με τον οποίο οι Σκόρπιονς και ο μάνατζερ τους, συνδέονται με στενή φιλία από μακρόν και οι οποίοι μεσολάβησαν στο γνωστό συγκρότημα, για τη δωρεάν τελευταία συναυλία τους, «δώρο προς το κοινό της Ελλάδας», όπως χαρακτηριστικά λέχθηκε.

http://www.emprosnet.gr/Current/?EntityID=62d34b04-1a96-489e-a4e3-5a37cf576dc7

γιατι οχι και στα Γιαννενα οι Over the Rainbow??? θα το εψηνα για Θεσσ/νικη αλλα ειναι η γαμωεξεταστικη…!!!

Και θεσσαλονίκη θα εμφανιστούν!

ξερει κανεις τι ωρα ειναι η συναυλια???γτ το πρωι ειναι οι εξετασεις

ε λογικα μετα τις 5 θα ανοιξουν οι πορτες…

αντε ωρεα!θα παω

ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΥΤΟ
http://www.youtube.com/watch?v=7yCM3w4vkzk

:lol::lol::lol:

και αν είμαι ροκ μη με φοβάσαι… τίποτ άλλο…

Τι ακριβώς παίζει με τα φοιτητικά?Ισχύουν και για αρένα και για κερκίδες?:-k

Iσως το 'χω ξαναρωτησει, αλλα τεσπα.

Τα “φοιτητικα” θα τα ελεγχουν με επειδιξη πασου εξω απο τη συναυλια.

Γιατι αμα ειναι ετσι να φροντισω να φτιαξω ενα. :roll:

ξερεις μηπως αν εχουν μεινει φοιτητικα για σαλονικα?γενικα πως παει η προπωληση,γιατο το αργω το θεμα αγορας…
επισης over the rainbow θα εχει σαλονικα σαπορτ?

Με ψηνει παρα πολυ να παω Γιαννενα, αλλα θα εξαρτηθει και απο την οικονομικη κατασταση που θα βρισκομαι, παντως κατι φιλοι κανονιζουν ηδη… Μακαρι να μπορεσω και εγω…

Οι Over The Rainbow θα είναι support και στην σαλονικα:wink:

Καλο…:wink:

Άλλωστε γι’αυτούς πάω!!!

αναλόγως των οικονομικών μου και δουλειάς με βλέπω για Γιάννινα ή Πάτρα…

Καλημερα να ρωτήσω κατι,εχω πάρει φοιτητικό είσητήρειο και δεν είμαι φοιτητής.Θα υπάρξει πρόβλημα με το να μπώ?:!:

Λογικά θα ζητάνε πάσο αλλά παίζει και η περίπτωση ότι και καλά αφού το πήρες είχες δείξει στο ταμείο πάσο. Εγώ πάντως δε θα το ρίσκαρα.

2/10 Κωνσταντινούπολη
9/10 Σόφια

…ψήνεται και η Αθήνα? 8)

Μπορειτε να μου πειτε ποσο κοστιζουν τα φοιτητικα εισητηρια(εφ’οσον υπαρχουν για τη συγκεκριμενη συναυλια) για κερκιδα στην συναυλια στην Πατρα?
πλζ αν ξερετε,πειτε μου,ειναι αναγκη

Καλησπερα.Φοιτητικα εισητηρια εχουν βγει για ολες τις συναυλιες.Δεν Ξερω ομως αν υπαρχουν ακομα .Ωστοσο κοστιζουν 25 ευρω και αφορουν μονο αρενα. Μπεσ στο scorpions.gr για πληροφοριες εισητηριων