Scorpions σε ΓΙΑΝΝΕΝΑ (5/6) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (7/6) και ΠΑΤΡΑ (9/6)

ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 2 ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΙΑ ΠΑΤΡΑ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ!!! ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ!!!

#-o
:!:

πως κ’ετσι?δεν μας συνηθιζουν σε τετοια:roll:

χαχαχ

Άτσα η πάτρα… Άντε να κάνουν την αρχή για τίποτα πιο καλό

Κοιτα…οταν αποφασισουν ενα καλοκαιρι να μην κανουν live στην χωρα μας, τοτε ανοιξε θρεντ κ πες το! Αυτο το θρεντ μπορει να θεωρηθει κ ανουσιο… :smiley: :stuck_out_tongue: :smiley: :stuck_out_tongue: :smiley: :stuck_out_tongue:

Βέβαια, όταν οι Scorpions πάνε μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο κόσμος λέει πως δεν καταδέχονται να πάνε πουθενά. Όταν πάνε και Κρήτη, Ξάνθη, Λάρισα και Μυτιλήνη λένε πως ξέπεσαν…
Μακάρι πάντως να μας έρθουν και στο 2010!!

μακαρι γιατι? περα απο το οτι μπορει να εισαι φανατικος τους οπαδος κ να θες να τους βλεπεις καθε χρονο 5 φορεσ ποιο ειναι το οφελος που θα αποκομισουμε αν ξαναερθουν στην ελλαδα? τι παραπανω εχουν να δωσουν σαν λαιβ στην ελλαδα που δεν εχουν ηδη δωσει?

και για να μην πεις τπτ οτι δεν τους θεωρω σπουδαιους κτλ εχω ολη τη δισκογραφια τουσ ημουν πορωμενος κτλ τους εχω δει 4 φορες κτλ…

απλα αναρωτιεμαι τι αλλο εχουν να δωσουν σαν συγκροτημα στην ελλαδα…τι αλλο δεν εχουμε δει…μεχρι κ το reunion ειδαμε οποτε…υπαρχει οντως κατι αλλο???

ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ,ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΑΙ ΔΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕΝΕΤΑΙ ΑΘΗΝΑ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΑΘΗΝΑ Ή ΠΑΤΡΑ? ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ. ΕΓΩ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΑΘΗΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 10 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΜΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΕΥΡΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΕ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΑΝ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΜΕ 150 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΑΙ ΔΕΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ SCORPIONS ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!

Elvis ωραια τα γραφεις,αλλα θα σε παρακαλουσα να γραφεις με μικρα γραμματα.

Καλη κινηση απο τους διοργανωτες (:lol:) της Πατρας.
Αντε και Metallica !

Deathster, έρχονται στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ το καλοκαίρι στο Παμπελοποννησιακό.

τώρα γέλα

Πάντα μπροστά είμαστε σε εξελίξεις οι άτιμοι.

:lol::lol::lol::lol::lol:

E ρε προσκλησεις που θα παρουνε τα λαμογια του Φεστιβαλ…

Δεν ξέρω αν αληθεύει η συγκεκριμένη πληροφορία, αλλά μακάρι να γίνουν οι συναυλίες για τον κόσμο της επαρχίας. Δεν είναι υποχρεωμένοι να έρχονται αθήνα ή θεσ/κη κ να χαλάνε ένα κάρο λεφτά.

Τα αρνητικά σχόλια καλοδεχούμενα. Βέβαια τα ίδια λέγατε και πέρσι, αλλά οι Scorpions παρέδωσαν μαθήματα μουσικής παιδείας σε αθήνα, λάρισα, χανια, ξάνθη, μυτιλήνη. τώρα τι μας χαλάει να παίξουν κ σε άλλες δέκα ελληνικές πόλεις φέτος, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω… Η προσέλευση δεν είναι υποχρεωτική…:slight_smile:

Μακάρι να τους μιμηθούν κ άλλα συγκροτήματα…

;; Νομίζω ότι ο nder και elvis1982 είπαν ότι χρειάζεται… Και αν το πάμε έτσι, εγώ θέλω να τους βλέπω και να τους ξαναβλέπω και 4 φορές δεν μου αρκούν καθόλου γιατί τους λατρεύω σαν συγκρότημα και σαν άτομα. Έπειτα μπορεί να τους έχει δει 4 φορές και να σου αρκούν αλλά κάποιος μπορεί να μην τους έχει δει τόσες και να θέλει να τους ξαναδεί, ή κάποιος άλλος να είναι καινούργιος φαν και να μην τους έχει δει καθόλου! Η μουσική πιστεύω δεν είναι κάτι που βαριέσαι έτσι απλά. Αν πιστεύεις ότι δεν έχει νόημα να ξανα έρχονται απλά επειδή εσύ τους έχεις ήδη δει 4 φορές μην ξαναπάς στις συναυλίες τους…

Ελα να κλεινει κι επισημα να γουσταρουμε λαιμαι!!!

Το καλο ειναι οτι λιγοστευουν τα εξοδα του καλοκαιριου.

Θα ειμαστε εκει κι ασ’ τις πεθερες να κλαινε. 8)

…:lol: οι πεθερές μ αρεσαν…

Θελω και Αθηνα γιατι δεν τους εχω δει ε!

Λοιπόν πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο και το διεθνές φεστιβάλ της Πάτρας θα κάνει έναρξη με τους Scorpions 7 Ιουνίου στο Παμπελλοποννησιακό στάδιο!!!

δεν χάνεται το σιγουράκι για καραισκάκη (να και ομοιοκαταληξία) 8)

:frowning: Πουτάνα εξεταστική :frowning:

τς, τσ, πια εξεταστική λεμε τώρα :stuck_out_tongue:

Αν όντως είναι έτσι καρφί μετά τη δουλειά πάτρα κ “costa mesa eeee Patra, there is no one like you”