Scorpions - Comeblack

Παρ οτι die hard fan των Scorpions η συγκεκριμενη κυκλοφορία μάλλον με απογοήτευσε. Οι διασκευές των δικών τους κομματιών ήταν υποτονικές, κατ εμε έπρεπε να τολμήσουν πιο πολύ…

τους αναμένουμε για τη Farewell συναυλία στην αθήνα το 2012…

Άκουσα κάποια samples από τα τραγούδια που με ενδιέφεραν(Blackout, Rhythm of Love). Μπορώ να πω ότι με απογοήτευσαν πλήρως. Οι σκορπιόι έχουν τελειώσει εδώ και χρόνια και καλό είναι να το καταλάβουν κι οι ίδιοι.

…όμως το sting in the tail ήταν κατ εμε αρκετά καλό…
πάντως το comeblack είναι ρηχό…

Αφού ήθελαν να το κάνουν, ας ηχογραφούσαν τουλάχιστον κάποια από τα υποτιμημένα, ξεχασμένα ή και σπάνια κομμάτια που έχουν και δεν έγιναν ποτέ επιτυχίες, βλ. Hey You, Living For Tomorrow κτλ.
Τι νόημα έχει να ακούσουμε ΞΑΝΑ το wind of change ή το still loving you όπως ακριβώς τα παίζουν live; Ας έβγαζαν live που έχουν να βγάλουν από το '94. (αν και από ό,τι είδα κυκλοφόρησε ένα αλλά μόνο στη Γερμανία)
Μέτριες και οι διασκευές.
Κρίμα, καμία λογική σε αυτή την μπάντα ώρες, ώρες.

Και να μην το είχαν ξανακάνει κίολας. Πχ. η κυκλοφορία με την φιλαρμονική του Βερολίνου ήταν αξιόλογη(μόνο και μόνο για την εισαγωγή του Hurricane 2000 θα άξιζε βέβαια) αλλά κάτι Acoustica, κάτι Greatest Hits( άσχετα αν ήταν ο πρώτος ροκ δίσκος που άκουσα ποτέ μου :p) δεν έχουν ουσιαστικό λόγο ύπαρξης.

Το έχω το CD (μέσω της REal News). Δεν το έχω ακούσει ακόμα αλλά δεν περιμένω κάτι σπουδαίο να ακούσω. Άλλωστε είμαι κατά των επανεκτελέσεων κλασσικών κομματιών. Τα original είναι μνημιώδη και δεν χρειάζονται άλλη επεξεργασία.

Κι εγώ πιστεύω ότι είναι μια ανούσια προσπάθεια. Αφού το διαλύουν το μαγαζί, ας έβγαζαν κάτι θριαμβευτικό. Αυτό μοιάζει με ξεπέτα. Πραγματικά απορώ γιατί τόσο μεγάλα συγκροτήματα αναλώνονται σε τέτοιες κυκλοφορίες. Όπως με τους Maiden πχ, οι οποίοι βγάζουν μέσα σε ένα χρόνο καινούριο studio album, live και best of. ΜΟΝΟ για die hard fans.

γαμωτο ξεχασα να παρω την ριαλ νουζ

Αχα, τσιμπησα κι εγω ριαλ νιουζ, δεν το χω ακουσει ολο αλλα λιγο απο τις διασκευες των δικων τους που ακουσα ηταν βαρετες. Αντιθετα οι αλλες διασκευες ηταν καλουλες, All Day and all of the Night, Tainted Love κ.λ.π.

Γενικα δεν υπηρχε λογος για την κυκλοφορια αυτου του σιντιου παντως

Επίσης θα μπορούσαν να είχαν ηχογραφήσει με νέα παραγωγή κανένα κομματάκι από το Eye II Eye, αλλά που…

Τα κομματια του Eye II Eye δεν σωζονται με τιποτα ομως… Οντως αχρειαστη κυκλοφορια, το τσιμπησα και εγω με την Real News αλλα δεν το εχω ακουσει ακομα.

[QUOTE=][B][SIZE=“4”]Scorpions - Comeback[/SIZE][/B][/QUOTE]

Έλεος, το μαρτύριο δεν λέει να τελειώσει…

που το θυμηθηκες αυτό? περαν απο 2-3 καλές στιγμές, μαύρη σελίδα στην ιστορία των scorpions…

Πιστεύω πως είχε αρκετές καλές στιγμές που θάφτηκαν λόγω παραγωγής. Αν τις ίδιες συνθέσεις τις είχαν δουλέψει με άλλο παραγωγό το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ διαφορετικό.

Χάλια…και τελείως άστοχες οι επιλογές των διασκευών!

off topic: εγω βρίσκω το pure instrict υποτιμημένο…
τέλος πάντων το comeblack είναι μόνο για συλλέκτες, ευτυχώς που εδωσα μόνο 4 ευρω για την εφημεριδα…

Εγώ λίγο που άκουσα όντως οι επανεκτελέσεις είναι λίγο υποτονικές κυρίως εξαιτίας του Meine. Και γενικά είμαι λίγο κατά των επανεκτελέσεων, ειδικά σε μεγάλες επιτυχίες μιας μπάντας. Οι διασκευές είχανε πλάκα όμως, μου βγάζανε κάτι πολύ feelgood κι ήταν κι ωραία στημένες. Νομίζω είναι φανερό πως το ευχαριστηθήκαν στις διασκευές!
Ντάξει γενικά τέτοιες κυκλοφορίες “μη κανονικές” δεν είναι και για πολλή κριτική, πρέπει να το βλέπεις με ψυχραιμία και καλή διάθεση κι άμα σ’ αρέσει σ’ άρεσε…

[SPOILER]Όπως και το Lulu δηλαδή:roll:[/SPOILER]

απ΄οτι φαίνεται από εδω και πέρα κάθε λίγο και λιγάκι θα έχουμε τέτοιες κυκλοφορίες από scorpions… ας ελπίσουμε οι επόμενες να μην είναι τοσο ρηχές και άτολμες όπως το comeblack…

οπωσ αναφέρθηκε και πιο πάνω οι σκορπιοί έχουν τελειώσει εδώ και καιρό .θα προτιμούσα ένα album με ξεχασμένα - σπάνια τραγούδια και όχι τα ίδια και τα ίδια . με αυτήν την λογική καθε χρονο θα έχουμε και καινούργιο cd

Καλά ας μην ήταν ο Πάριος στη real και θα σας έλεγα αν είχα πάρει το Comeblack…