The line up for the US Tour is: Michael Schenker ? Guitars, Gary Barden ? Vocals, Chris Slade ? Drums, Wayne Findlay ? Guitar & Keyboards, Robbie Crane ? Bass.
The tour begins on Tuesday, June 9th in Hollywood:
06-09 - Key Club - Hollywood, CA
06-10 - Fat Cat - Modesto, CA
06-12 - Canyon Club - Agoura Hills, CA
06-16 - Club 101 - El Paso, TX
06-18 - Pontiac Garage - Dallas, TX
06-19 - House Of Blues - Houston, TX
06-20 - Camargo Park - San Antonio, TX
06-21 - Aces - Austin, TX
06-24 - Blender Theater at Gramercy - New York, NY
06-25 - Jaxx - Springfield, VA
06-30 - Pops - Sauget, IL
07-03 - Vinnies - Concord, CA
07-04 - 19 Broadway - Fairfax, CA
07-07 - Element - Victoria, BC
07-08 - Studio 7 - Seattle, WA
07-10 - Brixton - Redondo Beach, CA
07-11 - Galaxy - Theater Santa Ana, CA
Πώς θα παίξει ο Μιχαλάκης στις 6 Ιουλίου στην Αθήνα…??? #-o
To setlist τους απο την πρωτη τους συναυλια για το 2009, χθες στην Γαλλια (με τον Uli Roth):
Coming Home
Loving You Sunday Morning
Make It Real
Is there Anybody There? (!!)
Lovedrive
The Zoo
Coast To Coast
Pictured Life (+ Uli JonRoth)
Backstage Queen (+ Uli Jon Roth) (!!!)
Life´s Like A River (+ Uli Jon Roth) (!!!)
Polar Nights (+ Uli Jon Roth) (!!!)
Robot Man (+ Uli Jon Roth) (!!!)
Send Me An Angel
Holiday
321
Rhythm Of Love (!!!)
Bad Boys Running Wild
Hit Between The Eyes
Kottak Attack
Alien Nation
Blackout
Big City Nights
Still Loving You
Wind Of Change
In Trance (+ Uli JonRoth)
Rock You Like A Hurricane
When The Smoke Is Going Down (+ Uli Jon Roth)
Nαι, θα του ριξουν και μπετον και θα ειναι πανομοιοτυπο για τα υπολοιπα 10 χρονια.
Απλα ενα μεγαλο μερος του θα παιζετε στα περισσοτερα live τους φετος. Με μικρες διαφοροποιησεις και αναλογα με τους guests που θα εχουν.
Με κατι τετοια σετ-λιστ (προσεξτε και τον αριθμο των τραγουδιων) και τετοια αποδοση που εχουν καθε φορα, θα ερθουν παλι το καλοκαιρι και θα δειξουν πως σιροπιαζεται το γαλακτομπουρεκο.
Ναι, δεν φανταζεσαι ποσο το ευχαριστηθηκα αυτο που ειπα. Ανεβηκε το “εγω” μου. Ε τι να σου πω οταν ρωτας αν αυτο ειναι μονιμο??? Απο που και ως που μπορει να ειναι μονιμο?? Κατ’αρχας δεν παιζουν σε ολα τους τα show με τον Uli. Μετα μονιμο για ποσο? Για το 2009? Για παντα? Πολλα συγκροτηματα κρατανε πανομοιοτυπα σετ-λιστ σε μια περιοδεια?? (οι Maiden ειναι εξαιρεση γιατι ειναι κολληματιες) Το λες και εσυ, “ειναι λιγες οι μπαντες που 'κραταν το ιδιο σετλιστ σε μια περιοδεια”. Εγω δεν ανεφερα στο αρχικο μου ποστ οτι “αυτο θα ειναι το σετ-λιστ της περιοδειας τους” αλλα οτι “To setlist τους απο την πρωτη τους συναυλια για το 2009”.
Οταν λεω μονιμο εννοουσα μεχρι να πεθανει ο Ρουντι.
Καλα πλακα μας κανεις;;;
Οταν βλεπεις μπαντες σαν τους AC/DC ή τους Maiden να κρατουν σταθερα σετλιστς με ελαχιστες αλλαγες
για περιοδειες που διαρκουν μηνες ολοκληρους, δε μου φαινεται περιεργο να κανουν κατι αναλογο οι Scorpions.
Διοτι δεν ειμαι και ο μεγαλυτερος φαν τους για να ξερω τη σταση που κρατουν σχετικα με το θεμα αυτο.
Βασικα υπεθεσα οτι η “πρωτη συναυλια του 2009” ειναι η πρωτη καποιας περιοδειας της οποιας μερος θα ειναι και οι ελληνικες πολεις.
Γιατι λοιπον αυτο να μην ειναι το βασικο μερος του σετλιστ;;;
Δε σου φαινεται λογικο να μην ξερουν ολοι τετοιες λεπτομερειες;;;
Εκτος αν για να μιλησουμε ή να ρωτησουμε πρεπει να διαβασουμε αυτοβιογραφιες των μελων και να μπουμε και σε Scorpions club.
Αν έρθει θα παίξει τίποτα από MSG ή μόνο Σκόρπιονς? Διότι ένας από τους λόγους που θα πήγαινα στην συναυλία είναι ο Μιχαλάκης και ο Ροθ. Τον Ροθ (αν ισχύσει σε γενικές γραμμές το παραπάνω σετλιστ)θα τον χαρώ κάπως…
Πάντως λίγο μου την έσπασε που είναι και ο Παπακωνσταντίνου…Ας ξανάφερνε Τζο Κόκερ…
Mε τα τωρινα δεδομενα ο Michael θα ανεβει μονο για μερικα τραγουδια με τους Σκορπιους. Ωραια θα ηταν να επαιζε και με το συγκροτημα αλλα παλι αμα ειναι σε καλη μερα θα γουσταρουμε αγρια.
Χμ… υπηρχε καπου μεσα στο φορουμ αλλα σαν να διαγραφηκε το τοπικ με τα bootleg videos! Βοηθηστε καποιος αλλος. Παντως γενικα κυκλοφορει πολυ μεσα στο διαδικτυο.