Scorpions fest 2009

Ο Χριστος και η Παναγια8O8O8O8O8O

Αν ειναι ετσι το σετ (τα κομματια και η διαρκεια) και δεν αναγκαστουν να κοψουν τιποτα για να παιξει πιο πολυ ο Παπακωνσταντινου, θα μιλαμε για απιστευτο λαηβ…

Ακουσα για 2ωρο+(πολυ) οι scorpions και 70 λεπτα ο ‘‘Βασιλη ζουμε για να σ΄ακουμε’’

Έτσι, αυτα είναι set list, έως τελικής πτώσεως… Τα ακούτε διάφοροι μεταλοπατέρες του 80λεπτου? Αυτά από τους τελειωμένους εξηντάρηδες.

Εύχομαι αυτά που γράφετε για τον M. Schenker να γίνουν και να μας έρθει, έστω για κανα coast to coast ή another peace of meat…

in trance στη λιστα???:bow2::bow2::bow2::bow2:

Ωραίο σετλιστ!!
Βγαζουμε 321, Alien Nation, Hit Between The Eyes, drum solo και σαχλαμάρες

και βάζουμε μέσα κάποια απο τα

We’ll Burn the Sky, Fly to the Rainbow, Always somewhere, Another Piece of Meat, Νο one like you και Dynamite και τότε έρχομαι και εγω που έχω να δω Scorpions καμια 20αριά χρόνια…

…να έρθεις και χωρίς αυτά.:stuck_out_tongue:
Σοβαρά, συμφωνώ με τις προσθήκες σου

Λεπον

To 321 το ακουσα το Οκτωμβρη δυο φορες κιολας που τους ειδα και ειναι πολυ ωραιο συναυλιακο κομματι. Το Alien Nation δεν το εχω ακουσει ποτε live και το Hit between the eyes δεν ειναι απο τις μεγαλυτερες αδυναμιες μου αλλα live ιδιως σπερνει. Το drum solo ειναι απαραιτητο ΚΑΚΟ. Τι να κανουμε.
Απ’αυτα που ειπες για μενα επιβαλεται να παιξουν το Fly to the Rainbow.

o μιχαλακης θα ειναι ναι η οχι τελικα???μεγαλο σετλιστ,αυτα ειναι!!

Aυτο. Παρα το περιεργο του προγραμμα στην Αμερικη θεωρηται κλεισμενο και σιγουρο οτι θα ειναι στο live της Αθηνας.

α,ευχαριστω πολυ!!!αντε να γουσταρουμε!!!

Θα διακτινιστεί ο Μιχαλάκης και από US σε Ελλάδα μέσα σε μερικές ώρες… Για να δούμε.

Τελικά τα μπιλιέτα για Αθήνα βγήκαν?

Στο site των Scorpions υπάρχει συναυλία 2 Ιουλίου για Kavarna (Βουλγαρία) και μετά 6 Ιουλίου Καραισκάκη. Άντε να δούμε και 4 Ιουλίου Μυτιλήνη και επίσημα…

η μυτιληνη μηπως εχει βαλτωσει η ειναι η ιδεα μου???

επισήμως τίποτα. Στο site του Ελληνικού Fan Club www.scorpions.gr αναφέρει 4 Ιουλίου - 45 ?..

ανακοινωθηκε επιτελους κ στο site του schenker η συναυλια!

Χαχα! Είναι θεός! Θα φύγει από California στις 5/7 για East Coast και απο κει καπάκια Eυρώπη. Εδώ θα φτάσει στις 6/7. Το βράδυ Καραισκάκη και καπάκια 7/7 το πρωί δρόμο για την δυτική ακτή του Καναδά!!! Θα τον σώσουν οι αλλαγές της ώρας βέβαια αλλά έχει να φάει λούκι…

kαλα αυτο το δρομολογιο απλα δεν υπαρχει,τετοια καυλα να παιξει εδω???:D:D:D

Ρε γμτ, αν ήταν κάποιος άλλος θα έλεγα “Ωραία, θα έρθει”. Αλλά γιατί κάτι μου λέει πως τελευταία μέρα θα μάθουμε πως “Ο κ. Σένκερ αισθάνθηκε αδιαθεσία και δεν κατάφερε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο” :-s

γιατι και εγω ειμαι σιγουρος οτι θα γινει κατι τετοιο…

γι αυτο και μαλλον αν θα παω θα παρω εισιτηριο την τελευταια μερα… ασε που οπως το κοβω θα ειναι και μεσα στην εξεταστικη…

φατε τη γλωσσα σας!!παντως αυτο το δρομολογιο ειναι αδυνατο!!!