Scorpions fest 2009

Στον άρδα και στη Λάρισσα δε θα έχει uli roth και μιχαλάκη, ε?

ε, μάλλον όχι…

ρε παιδια τελικα οι M.S.G. θα παιξουν η οχι???

Μόνο ο Μιχάλης θα είναι. Οι MSG όχι.

ψιλοξενερωσα…ηθελα να ακουσω nightmare… :frowning: τεσπα…δν πειραζει…

Καλα το Nightmare ουτως ή αλλως δυσκολα θα το ακουγες καθως εχουν καμποσα χρονακια που δεν το παιζουν.

τσίμπησα το μπιλιετάκι μου σήμερα. Αρένα 35 ευρώ…

Μια απο τα ιδια με τον αποπανω!! Αρενα νο.00259

μην βλέπετε τα νούμερα που αναγράφονται στα μπιλιετάκια, δεν λένε τίποτα για τον αριθμό μπιλιέτων που έχουν τυπωθεί

Για ποια συναυλια πηρατε εισητηρια???

Για 6 Ιουλη, Αθηνα

Για Λαρισα ξερετε αν ξεκινησε η προπωληση?

Δεν ξερω ρε man. Γιατι δεν κατεβαινεις Αθηνα, λογικα θα εχει (??) τελειωσει η εξεταστικη

για καραισκακη απο tickethouse???

Bασικα θα κατεβω για ac/dc ετσι και αλλιως και δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι θα εχει τελειωσει η εξεταστικη…ενω λαρισα ειναι μια ωρα δρομος…παω βλεπω την συναυλια,φευγω…ουτε καν μια μερα δεν θα μου παρει…ενω αθηνα αμα παω θα κατσω 3-4 μερες…

Ακουσα ότι θα πάνε κ Μυτηλήνη. Ξέρει κανεις αν ισχύει κ αν ναι μπορεί να μου πει ημερομηνία? Είμαι από Χίο κ έτσι θα βολεύε περισσότερο να τους δω εκεί!

απο οτι ειδα δεν εχει στα τικετ.απο που θα παρω?

Παίζουν στην Μυτιλήνη στις 4 Ιουλίου τα εισητηρια κοστιζουν 45 ευρω και 50 στο ταμείο και θα βγουν κάπου στο Μαιο.Για να ενημερώνεσαι συνεχεια και εγκαιρα να μπαίνεις στο site www.scorpions.gr.Είναι το site του Ελληνικου fan club και εχει ολες τις πληροφορίες.

Φιλε metallicar εγω έκοψα τέλος Μαρτιου από τα tickethouse για Καραισκακι.

αγόρασα μπιλιετάκι για Καραισκάκη απο Tickethouse

Για Μυτιλήνη υπάρχει ανακοίνωση στο επίσημο site των Scorpions, καθώς και στο site του Ελληνικού FC, με τιμή 45 ευρω. Απλά δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση απο διοργανωτές ακόμα…

απο tickethouse,κομπλε,ευχαριστω!