thanks a lot!
άντε κ επίσημα στη Λάρισα…30-40 ευρω
Χωρις να θελω να πανικοβαλλω μερικους και να χαροποιησω αλλους πηρε το αυτι μου…Και το τονιζω ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ = ΦΗΜΗ οτι ο Παπακωνσταντινου και οι Σκορπιοι θα πουν και καποια κομματια μαζι…Δεν ξερω ποιανου απο τους 2 αλλα ετσι ακουσα…
REPEAT, REPEAT AGAIN PLEASE…ΦΗΜΗ ΕΙΝΑΙ…!!!
εύχομαι να μην άκουσες καλά…
Και εγω αυτο ευχομαι…
παναγια βοηθα!!!ελπιζω κ γω να ακουσες λαθος!!!
Δεν ξέρω, αλλά πολλοί που δεν ξέρουν απο Ροκ, άρα και την έννοια του support, τους δημιουργείται αυτή η εντύπωση όταν μαθαίνουν το νεο…
Τι λέτε ω ρε άνθρωποι??
Άμα φέρει ο Μπίλης καμιά Κικκίδη μια χαρά θα τα βγάλει τα κομμάτια των σκορπιών!
Να πει τα δικα του (καταθλιπτικά κατ εμε) κομματάκια γρήγορα και να παραδώσει τη σκηνή στους άρχοντες…
Πφφ, μάλλον μόνο εγώ γουστάρω τη συγκεκριμένη επιλογή για support.
δεν ισχυει κατι τετοιο,πριν λιγες μερες ο παπακωνσταντινου ειπε σε ραδιοφωνικη συνεντευξη οτι δεν εχει γινει συζητηση για κατι τετοιο και δεν ξερει αν θα εχουν οι scorps χρονο για προβες οταν θα ερθουν…
…πάντως Βασίλης και Meine είναι πρώτο μπόι…
ας τραγουδήσουν και μαζί, αρκεί οι σκορπιοί να πουν και το No one like you, που μόνο μια φορά έπαιξαν στην ελλαδα
δεν ειναι οτι ο βασιλης με χαλαει,στη συγκεκριμενη συναυλια θα επρεπε να εχει κατι αλλο!!!
ας πούμε … Def Leppard
παλι ? εγω παντως ξεκινησα χθες να βλεπω τα βιντεακια στο you - tube απο την συναυλια του 2005, που πρωσοπικα ηταν η καλυτερη για μενα.
ας πουμε Alice Cooper…ας πουμε Def Leppard…ας πουμε Skid Row…
παντως προσωπικα ο Μπιλι με χαλαει…οχι τοσο ομως ωστε να μην παω:wink:
Ας πουμε…EUROPE!
η αλήθεια είναι ότι ο Βασίλης δεν κολάει… :-k
α γεια σου! αλλα οχι σε στυλ unplugged…ΠΩΩΩΩ ολα τα λεφτα θα ηταν…8O
οκ μπακ του ριαλιτι με μπιλαρο θα την βγαλουμε :lol: