Scorpions fest 2009

το τσιμπησα κ γω το εισητηριακι μου!!!

ξερετε αν ακομα θα εχει διαθεσιμα εισηιτιρια για αρένα η να βιαστω να παω να παρω?γιατι βλεπω λενε οτι φευγουν πολυ γρηγορα…μα καλα απο τώρα???

Tι γινεται ρε γαμωτο…Παντου ανακοινωσαν εκτος απο Θεσσαλονικη…:-s

Αν ξέρεις ότι θα πας σίγουρα, γιατί δεν πας να πάρεις να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου? Τι να περιμένεις? :wink:

μην το αφησεις κ πολυ.ποτε δεν ξερεις!!

Γαμωτο θελω να ερθω πολυ.

Αλλα πλεον δεν εχω μια μετα τους AC/DC, εγω θα εχω φροντιστηρια εκεινο τον καιρο κι ο αδερφος μου την αλλη μερα δινει μαθημα.

Δεν ξερω γαμωτο.

Λετε να ξαναρθουν;; :smiley:

(Βασικα μια Θεσσαλονικη θα με βολευε παραπανω.)

Γαμωτο θελω να ερθω πολυ.

Αλλα πλεον δεν εχω μια μετα τους AC/DC, εγω θα εχω φροντιστηρια εκεινο τον καιρο κι ο αδερφος μου την αλλη μερα δινει μαθημα.

Δεν ξερω γαμωτο.

Λετε να ξαναρθουν;; :smiley:

(Βασικα μια Θεσσαλονικη θα με βολευε παραπανω.)

Θα ξαναερθουν, ειναι σχεδον σιγουρο αλλα μια φορα το σοου τις Αθηνας δεν χανεται και με τους special guests που θα εχουν.

Ναι, γι’ αυτο στεναχωριεμαι.

Θελω να δω το αγαπημενο μου Coast To Coast απο Rudi, Michael, Matthias, Uli κ Klaus.

Aλλα ειμαστε σφιχτα. :frowning:

Εχουν ξαναρθει καμια αλλη φορα στην Ελλαδα αυτοι οι γκεστς;;

ΥΓ.:Καποιος ας σβησει ενα απο τα δυο ποστ που εκανα πριν κατα λαθος.

Μονο ο Uli. Και που ξαναγινεται κατι αναλογο και μαλιστα σε μεγαλυτερη κλιμακα ειναι θαυμα.
Εγω τους εχασα το 2007 με τον Uli και ακομα χτυπαω το κεφαλι μου γιατι ηταν η πιο θεϊκη συναυλια τους στην Ελλαδα ever.

Μονο ο Uli. Και που ξαναγινεται κατι αναλογο και μαλιστα σε μεγαλυτερη κλιμακα ειναι θαυμα.
Εγω τους εχασα το 2007 με τον Uli και ακομα χτυπαω το κεφαλι μου γιατι ηταν η πιο θεϊκη συναυλια τους στην Ελλαδα ever.

ηταν οντως απιστευτη!!τωρα κ με τον μιχαλακη μακαρι να ειναι ακομη καλυτερη!!!

Αν ο μιχαλάκης είναι sober θα γίνει χαμός…8)

Οταν λεμε SCORPIONS FEST, εννοουμε μονο τη συναυλια στο Καραισκακη;;

Ελα ντε. Βασικα μην πολυ δινεις σημασια σ’αυτον τον χαζο τιτλο. Αλλα μαλλον αναφερεται μονο στο live της Αθηνας.

Βασικα για να μην ειμαι οφφτοπικ το 'θελα. :stuck_out_tongue:

Παιζει να ανακοινωθει καμια στη Σαλονικα;;

Εδω μεσα νομιζω συζηταμε και για τις δυο οποτε…no worries.

Μπαααααααα, αφου δεν ανακοινωθηκε μεχρι τωρα τοτε αποκλειεται να ανακοινωσουν τωρα. Ποσο μαλιστα εχοντας ηδη κλεισει τοσες πολλες ημερομηνιες στην Ελλαδα.

Η Αθηνα δε βολευει ρε πουστη μου.

Ουτε ΚΤΕΛ δεν εχει μετα τις 12 για επιστροφη Πατρα.

Και με το τρενο τρεχα γυρευε.

Μια Σαλονικα θα με βολευε τρελα.

Πηγαινα Σαλονικα, εβλεπα Σκορπιους, εμενα στην ξαδερφη μου, πηγαινα και χωριο αμα λαχει και κανει κεφτεδες η γιαγια και τσουπ πισω.

Κριμα. :frowning:

Κρίμα.
Για τους κιοφτέδες το λέω…:lol:

… ε τότε πήγαινε Ξάνθη…:stuck_out_tongue: