Scorpions fest 2009

Kαι Ξανθη και Λαρισα νομιζω οτι θα βρεις τρενο για Θεσσαλονικη μετα την συναυλια αν εχεις να μεινεις εκει.

Δηλαδη να παω στην Ξανθη ή στη Λαρισα, επειδη εχω να μεινω καπου στην Πιερια και την αλλη μερα να παρω λεωφορειο απο Κατερινη;;

Γαματα και ξεκουραστα. :smiley:

Πάρε ένα τηλ. στον σύνδεσμο ρε… Κάτι θα γίνει να βολευτείς…

Ξέρει κανένας τι support θα έχουν Ξάνθη?

Nαι ρε μλκ …Super3 Ξανθης δεν το 'χα σκεφτει. :smiley:

Ποτε παιζει να ξερουμε σετλιστ για να εχω μια αισθηση του τι χανω;; :frowning:

θα χασεις στανταρ!!!παπαδες με μπυροκοιλια θα παιξουν!!

αν κατάλαβα θες σέτλιστ για Scorpions??
πάρε να έχεις!!

Coming Home - Loving You Sunday Morning - Make It Real - Is there Anybody There? - Lovedrive - The Zoo - Coast To Coast - Pictured Life (+ Uli JonRoth) - Backstage Queen (+ Uli Jon Roth) - Life´s Like A River (+ Uli Jon Roth) - Polar Nights (+ Uli Jon Roth) - Robot Man (+ Uli Jon Roth) - Send Me An Angel - Holiday - 321 - Rhythm Of Love - Bad Boys Running Wild - Hit Between The Eyes - Kottak Attack - Alien Nation - Blackout - Big City Nights - Still Loving You - Wind Of Change - In Trance (+ Uli JonRoth) - Rock You Like A Hurricane - When The Smoke Is Going Down (+ Uli Jon Roth)

Αρκετες κομματαρες κυριοως αυτα με το uli αρκετα που δεν τα εχω και πολυ ορεξη…Αμαν με τον kottak καθε φορα…Πρεπει αναγκαστικα να τον τρωμε στη μαπα.:!:

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Μεχρι ποτε παιζει να υπαρχουν εισητηρια για αρενα;; :frowning:

Πολύ καλοστημένο το tv spot για τη συναυλία στο Κάστρο της Μυτιλήνης!
Πιστεύω πως θα γίνει πολύ καλή δουλειά απ’τους οργανωτές εκεί και θα απολάυσουμε κάτι διαφορετικό,
μακριά από τα στερεότυπα μιας ακόμα συνηθισμένης συναυλίας.
Μακάρι να αδράξουν οι Σκορπιοί της ευκαιρίας και να δώσουν στο κοινό τους κάτι αντίστοιχο μαυτό που έχουμε δει στο acoustica στην Πορτογαλία! 8O
…‘Mytilene!! are you with me tonight??’

Oταν θυμαμαι οτι πανε Μυτιληνη, Λαρισα, Χανια και Ξανθη και δεν ερχονται Πατρα, τρελαινομαι. :x

κουνα τον κωλο σου λιγακι!!!:D:D:D

Μπράβο, πολύ προσεγμένο…

:εμοτικον μουτζιας:

Παντως Αγρινιο δεν πανε που να χτυπιεσαι. :stuck_out_tongue:

http://www.youtube.com/watch?v=EJ-YpVrfkDY 8O

Και ο φίλος μου ο Ηλίας (Mr EVOLUTION TV) έκανε καλή δουλειά στα Χανιά παρόλο που μας κοψοχόλιασε με
τα εισητήρια στην αρχή! Υπάρχουν δεν υπάρχουν!!:bounce:
Βλέπεις οι Κύριοι διοικούντες και κυβερνώντες της Θεσ/νίκης (Η Νο1 μπουζουκούπολη της Ελλάδος) αδιαφόρησαν και ασχολούνται με άλλα θέματα πιο σοβαρά όπως το φεστιβάλ σαρδέλας π.χ.
Φίλε Ηλία καλά έκανες και πήγες την παραγωγή στα Χανιά! Εδώ είμαστε μόνο για καμιά Πάολα ή κανά Βολάνη…
οι οποίοι βέβαια, είναι πολύ καλοί στο είδος τους και κανένα πρόβλημα δεν έχω μαζί τους …!!

4 Ιουλιου δεν ειναι στα Χανια;;; Γιατι το βιντεο λεει 11. :-s

11 ειναι στα χανια ρε

καλο το set list… :slight_smile:

μονο καλο/γαμαει το σετ!!!