Scorpions fest 2009

οι γέροντες θα διδάξουν πάλι …

Γαμάτο σετ λιστ…έχει και το Rhythm Of Love:thumbup::metal::yesmaster::!:

ξερει κανεις setlist του βασιλη??? ελπιζω να εχει βικτωρια,φοβαμαι,δεν υπαρχω και για μενα τραγουδω… αλλιως δυσκολο να παω

πλάκα μας κάνεις…

Καλημέρα!!! Στο σετλίστ έλειπε το όνομα του Μιχαλάκη ή απλώς μου φάνηκε ??

Αυτο το σετ λιστ ειναι μονο για Αθηνα?

Αυτο το σετ-λιστ ηταν απο την πρωτη τους συναυλια για το 2009. Δεν υπαρχει πουθενα το ονομα του Μιχαλακη γιατι δεν επαιζε μαζι τους εκεινη την βραδυα. Φετος μονο στην Ελλαδα θα παιξει μαζι τους. Να αναμενετε να παιξει μαζι τους τα Coast to coast, another piece of meat, holiday, lovedrive και ισως και κανα doctor, doctor.

…πω πω πράγμα…

το σετλιστ ειναι ονειρικο,τι να λεμε τωρα!!!πολυ μπροστα!!

απλως εχω σπαστει που προσπαθει ντε κ καλα να προωθησει τα καινουργια, καλα δεν βλεπει οτι δεν τραβανε?? κ σε μια συναυλια οπως αυτη οφειλει να πει ολα τα τραγουδια που τον εφτασαν εκει π ειναι αλλιως θα μου εχει χαλασει τη διαθεση ενοψη σκορπιων.

Aπλά αγνόησέ το. Πάμε μόνο για Σκορπιούς:lol:

…προσωπικά περιμένω την ώρα που ο Rudolph και η παρέα του θα ανέβουν στο σανίδι. Όσο για Β.Π. δεν είναι του γούστου μου…

Παλι ειδα στον υπνο μου οτι τους εβλεπα live. Για νιοστη φορα. :stuck_out_tongue:

αυτά είναι όνειρα 8)

…Mιας που είπατε για όνειρα…

BORN TO TOUCH YOUR FEELINGS

......η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!

Ρε παιδιά να κάνω μια άσχετη ερώτηση…οι Spitfire που θα ανοίξουν είναι αυτοί που έπαιζαν μια παλαιά εποχή με τους Maiden στο Περιστέρι…???
Που βρίσκονται γενικά γιατί δεν τους έχω ψάξει…???

Θυμάμαι εποχή 96 πενταήμερη στη Ρόδο που παίζανε σε ένα rock μπαράκι live…

Anyway άσχετο…
Άντε λίγες ημέρες ακόμα…

το 94’ εγω,τουs ειχα δει στη ροδο στο sticky fingers(5ημερη)

http://www.spitfire.gr/

Χάρη θα κατέβεις Αθήνα ή θα τους δείς στο Αλκαζάρ?

Αθηνα για να τους δω οπως πρεπει! 8)

Aν και δεν αποκλειω και την Λαρισα!

Εδιτ: Η συναυλια της Αθηνας ειναι πολυ πιθανο να ειναι sold-out για αλλη μια φορα καθοτι τα εισητηρια φευγουν με πουλ γρηγορους ρυθμους. Της Λαρισας επισης παει πολυ καλα οπως και της Μυτιληνης.
Για αυτην των Χανιων δεν εχω ιδεα.