Sold out η Αθήνα? Ελα τώρα, με τους παπούδες, τους άμπαλους, τους πεινάλες, τους φραγκοφονιάδες κλπ κλπ κλπ 
…αδερφάκια Schenker επί σκηνής = τα πάντα όλα
Sold out η Αθήνα? Ελα τώρα, με τους παπούδες, τους άμπαλους, τους πεινάλες, τους φραγκοφονιάδες κλπ κλπ κλπ 
…αδερφάκια Schenker επί σκηνής = τα πάντα όλα
τα πάντα όλα τι να λέμε τωρα!!!μαγκες θα περάσουμε καλά!
εννοειται οτι θα περασουμε καλα!!μεγαλες στιγμες θα ξαναζησουμε,ειναι σιγουρο με τετοια γκρουπαρα!!
Πω ρε γαμωτο!!!Θελω τρελα να παω σε αυτη της αθηνας γτ το line-up ειναι απλα απιστευτο!!!
Αλλα δυστυχως τοτε θα ειμαι στο Camping και οποτε θα παω στην Λαρισα!!!
Που εκει μια χαρα ειναι!!!Και ο Παπακωνσταντινου και οι Σκορποιοι
Παιδια σετλιστ ξερει κανεις?Εννοω για συναυλια σαν της Λαρισας που δεν θα εχει καλεσμενους.
Αμα το ξερει κανενας η να μ στειλει η να το ποσταρει εδω…8)
Aυτό είναι το σετλιστ απο την συναυλία τους στην Ρωσία 14 Ιουνίου:
1. Coming Home
2. Loving You Sunday Morning
3. Is There Anybody There
4. The Zoo
5. Coast To Coast
6. Send Me An Angel
7. Holiday
8. 321
9. Tease Me Please Me
10. Rhythm Of Love
11. Bad Boys Running Wild
12. Drum SoloAdditional Information: James Kottak James Kottak
13. Blackout
14. Big City Nights
15. Encore:
15. Still Loving You
16. Wind Of Change
17. Rock You Like A Hurricane
oπότε και της Αθήνας θα είναι ίδιο ή παρόμοιο…αν έχει κάποιος άλλη πληροφορία ας την ποστάρει!
Σποιλερ λαιμαι…
ψιτ…στο πιο πάνω setlist λοίπουν τα κομμάτια με Roth… :8)
Χάρη σε περιμένουμε ρε!
Και μη λες για sold-out γιατί δεν έχω πάρει ακόμα εισητήριο:p
Kαι μενα θα με βολευε πολυ περισσοτερο να παιζανε τουλαχιστον 2 μερες αργοτερα Αθηνα γιατι σχεδον ολη η παρεα μου θα παει καμπινγκ εκεινες τις μερες και θα ξαναβρεθουμε μετα απο μερικους μηνες που εχει σκορπισει ο καθενας στην πολη του. Αλλα εχουμε και προτεραιοτητες! Σε τελικη αναλυση τους εχω δει ηδη 6 φορες και επιβαλλεται να παω για τα “μεγαλα ψαρια”. Εννοειται πως και το live της Λαρισας θα ειναι απαιχτο. 
Της Αθηνας θα εχει αρκετες διαφορoποιησεις λογω Herman, Michael, Uli αλλα και Billy.
Και 'γωωωωωω!!! 
Ουτε 'γω εχω παρει αλλα θα ενεργοποιησω τα κονε μου. 
…της Αθηνας θα ειναι πολυ διαφορετικο και θα εχει κομματια που δεν εχουν ξαναπαιχτει + 2 διασκευες!
Τα εισιτηρια της κερκιδας τελειωνουν…αρενας υπαρχουν ακομα κ θα υπαρχουν κ στο παρτυ του φαν κλαμπ
www.scorpions.gr
http://www.myspace.com/greekscorpionsfanclub
,οποιος θελει ας ερθει να παρει …
Εχω μια απορια,γιατι αυτο το τοπικ ειναι στα στικυ;;;:-s:-s:-s:-s
γιατί είμαστε χορηγοί ! τσέκαρε την αφίσα της συναυλίας πάλι ! 8)
Ακόμα? Να πας άμεσα…
Ααααα,οκ…δεν το ειχα σκεφτει αυτο 

I know! Από βδομάδα θα το τσιμπήσω!
αντε για να μαζευόμαστε… τα σετ λιστ πάντως που κυκλοφορούν είναι σουπερ… 
Ρε μαγκες με εχετε μπερδεψει τρελα!!!
Στα σετλιστ που ποσταρατε λετε και για κατι Doctor Doctor που αφτα θα τα παιξουν με τον μικαελ αθηνα…
Εγω(δυστυχως δεν θα παω σε αυτην της αθηνας) θα παω στην Λαρισα…
και πραγματικα με εχουν μπερδεψει τα σετλιστ σας γτ μεσα ανεφρουν ροθ και κτλ…
Δεν υπαρχουν σετλιστ(πιθανα εστω) που να μην περιλαμβανουν τους καλεσμενους και να ειναι μονοι τους οι Σκορπιονσ?
YΓ. ξερω σας πρηξει λιγο,αλλα θελω να μαθβ το σετλιστ για να γεμισω παλι το μπ3 γτ μετα τις καθημερινες αλλαγες εχουν μεινει μονο τα κλασσικα…:roll:
Αν και η μπάντα μου είναι αδιάφορη, θα πάω στο live της Ξάνθης, αφενός γιατί είναι μακράν το μεγαλύτερο live που έχει γίνει στην πόλη και αφετέρου γιατί είμαι συναισθηματικά δεμένος με τον χώρο που θα γίνει η συναυλία (το γνήσιο γήπεδο της ΑΟΞΑΡΑΣ :p)
ρε τελειωσαν τα εισητηρια?? κατι τετοιο μ ειπαν
Κι εγώ έχω ακούσει ότι κοντεύουν…
Με αγχώσατε και πήγα και πήρα:p