Ρε, πουλάνε οι γέροι. Τέτερτη φορά στα πέντε τελευταία χρόνια, 15+ χιλάρικα.
Αυτο που γινεται με τα ΚΤΕΛ ειναι τραγικο παντως.
Αν ειναι δυνατον να μην υπαρχει ενα μεταμεσονυκτιο λεωφοερειο απο την πρωτευουσα για την τριτη σε πληθυσμο πολη.
Οποτε, οπως καταλαβαινετε παπαλα.
Ο πατερας μου δεν εχει ξαναορεξη να κανει αυθημερον 250 χλμ. οπως εκανε με τους AC/DC - και καλα κανει ο ανθρωπας - κι ο αδερφος μου δινει μαθημα την αλλη μερα.
Ε, αι γαμηθειτε.
Οι Σκορπιοι θα με δουν μαλλον σε περιπου ενα χρονο.
COAST TO COAST ΡΕ!!!
Kαι τι σε πειραζει…Παρε το απογευματινο πανε αθηνα.Δες την συναυλια και μετα την συναυλια.Παιρνεις με τα φιλαρακια σ ενα ηλεκτρικο.Σταματας πλατεια βικτωριας.Απο εκει πας καρφι Revenge of Rock που οι περισσοτεροι μετα την συναυλια μια βολτα θα περασουν απο εκει…την πρωτη φορα που ηρθαν ειχα δει τον Kotak που ηρθε!!!
Και μετα βγαινεις παιρνεις ενα ταξι(στην λ.αλεξανδρας ειναι το μαγαζι περνανε παρα πολλα συνεχεια) και καρφι στο σταθμο.Πατρα,σπιτι σ και υπνο!!!
Ποια φιλαρακια;;;
Μονος μου θα 'ρθω.
Δεν εχω φιλο ροκα ουτε για δειγμα.
Επισης το αλλο πρωι εχω 9 η ωρα μαθημα.
ΥΓ.: Θα το πεις εσυ στους δικους μου;; 
Πω σε καταλαβαινω απολυτα…και εγω στο σχολειο δεν ειχα κανενα φιλο που να ακουει σε μονιμη βαση αυτα που ακουγα εγω.Αντε καλα Νothing Else matters,κανα Rock u like a Hurricane(καλη ωρα…).Παλι καλα τωρα στο πανεπιστημιο οι κολλητοι μ ειναι μεταλα…:lol:
Εγω αυτο το ειχα κανει πριν μερικα χρονια για να δω τους Muse…
και οχι πατρα-αθηνα αλλα καρδιτσα-αθηνα
Ελα μωρε, προπερσι που πηγα με τον αδερφο, ξενυχτησαμε στο Συνταγμα μεχρι τις 5. Μετα πηραμε μετρο και πηγαμε στο σταθμο. :lol:
Αν την παλευεις μονο σου να ξενυχτησεις και σε αφηνουν, μη το σκεφτεσαι, με Ροθ (κυριως!!!), Μιχαλη και Χερμαν ειναι πολυ καλυτερα απο οτι μονοι τους…
Χαιρω πολυ. 
Ελάτε να δείτε τους γέρους να διδάσκουν… 8)
To αναλγητικό μετά το ξενέρωμα του αιώνα αυτό το live…
Για Dokken τι παίζει εν τέλει?Θα παίξουν μαζί στα Χανιά?
Ναι, θα παίξουν στα Χανια με scorpions και firewind (off topic)
Ρε μάγκες,είχε γινεί ένας “διαγωνισμός” για το ποιός θα ανοίξει το Scorpions Festival φέτος,κι ανάμεσα στις μπάντες αυτές ήταν κι οι θρυλικοί Spitfire.Ξέρει κανείς ποιός τελικά θα ανοίξει το φεστιβάλ?
Οι spitfire…!!!
Καλή φάση το σαπόρτ:!:
Δεν τους ηξερα, ακουσα αρκετα τραγουδια και ειναι πολυ καλοι.
Αναμενουμε το λαηβ!
τετοια ωρα τετοια λογια, αλλα λεω μηπως και παιζει καμια ιδεα για το που μπορω να βρω ενα εισητηριο για κερκιδες 1-9 ?? με κρεμασε ενας απο το φαν κλαμπ και εχει μεινει ο ενας της παρεας ανευ εισητηριου…ευχαριστω!
για να βαλω τα πραγματα στη θεση τους, δεν εχω κανενα θεμα με το φαν κλαμπ των σκορπιονς, το παραπανω το εγραψε η αδερφη μου που εμεινε χωρις εισητηριο ο φιλος της που αποφασισε να ερθει τελευταια στιγμη. το φαν κλαμπ δε φερει καμια ευθυνη. αυτα απο μενα. παρεξηγηθηκα χωρις να φταιω…
περιμενω πως κ πως!!!οι spitfire εινσι γαμω!!θα καραγουσταρουμε λεμε!!!
Ναι, θα ξεκινήσουμε καλά με spitfire, θα περιμένουμε να τελειώσει γρήγορα ο Β.Π. (…) και μετά το κυρίως μενού…!!!
Να μη τελειώσει γρήγορα ο Β.Π. :roll:
παιζει να περασουν κι’απο αθηνα???(μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι)