το dynamite τα τελευταία χρόνια το παίζουν standard
Έχω κλείσει εδώ και μέρες για Λάρισα!
Ξέρει κανείς πόσο θα παίξουν οι Spitfire;
θα ειναι τελεια την δευτερα!!!τα σετλιστ so far ειναι πολυ ενθαρυντικα!!!με μιχαλακη,uli και herman θα εχουν κομματια απο ολες τις εποχες τους!!!
Σας μισω ολους…
:x :x :x :x :x :x
Έτσι, αποκαλύψου… βγάλε τον αληθινό σου εαυτό.
:lol::lol::lol:
A, οχι κομπλεξ δεν εχω.
Ο,τι ειναι να πω, το λεω.
Ειδικα εσυ κι ο mrmaiden ειστε τα πιο αντιπαθητικα μελη του φορουμ. 
Μη σου πω κι ο hokam, αλλα τουλαχιστον αυτος δεν ειναι προκλητικος.
Παντως απο τα δυο σετλιστ που εχουν ποσταριστει συμπερασματα δε γινεται να βγουν.
Nαι ρε κερατάδες. Κι εγώ σας αγαπάω…
Όσον αφορά το setlist, να πω την αλήθεια, δεν περιμένω εκπλήξεις, πάνω κάτω αυτά παίζουν, αλλά ΟΚ. Oι Scorps είναι σταθερή αξία στα live τους…
αυριο…

Ρε σεις, δεν θα παιξουν we’ll burn the sky??? Δεν θα τ αντεξω…
:(:(:(:(:(:(
2μιση ωρες θα παίζουν, ελπίζω να το χώσουν κάπου.
2μιση ωρες θα παίζουν, ελπίζω να το χώσουν κάπου.
Μα ειναι δυνατον, με roth επι σκηνης να μην παιξουν τον υμνο? Κανονικα ολο το taken by force θα επρεπε να χωσουν καπου εκει στο 2μισαωρο ετσι για να γουσταρουμε…
Λόγω Roth θεωρώ πως θα το χώσουν κάπως μέσα στο σετλιστ.
Ρε σεις για να παιξουν οι Σκορπιονς 2,5 ωρες συνολικα το προγραμμα θα πρεπει να ξεκινησει απο τις 7. 8O
Σε ένα άλλο φόρουμ διάβασα οτι οι Spitfire θα βγουνε γυρω στις 18:45, ο Μπίλης στις 19:45 και οι Scorpions γύρω στις 22:00.
Ναι. Και μετά βουρ για πατσά και δουλειά απ’ευθείας.
Δεν το βλέπω να παίζουν τόσο,πάντως, αν ξεκινήσουν όλα κατά τις 8.
Αρα λογικα κατα τις 12 θα σχολανε.
Οχι οτι ειναι και λιγο.

δεν υπαρχει περιπωση να μην παιξουν τον υμνο!!!καμια!μολις ανεβει ο roth κατευθειαν!!!
Spitfire : 7:45 Βασιλης : 8:45 Scorpions : 22:15 για περιπου 2 μιση ωρες .και θα παιξουν προς το τελος μαζι Scorpions και Βασιλης.Το Διαβασα στο avopolis.gr το ειχε στα νεα της 2 Ιουλιου.Γαμω θα ειναι
Δε νομιζω να τελειωνουν πολλες συναυλιες 1 παρα.
Μακαρι για οσους πανε βεβαια.
ΥΓ.: crossed fingers να τελειωσουν 22.30…:twisted: