Στο Καραϊσκάκη έχουν τελέψει και άλλες συναυλίες μαύρα μεσάνυχτα. Άλλες φορές με ανταπόκριση ηλεκτρικού, άλλες χωρίς…
το 2007 φωναζαν για τον ηλεκτρικο αλλα που να φυγω!!δε πα να…
Χα, άλλο αυτό…
Αν και για να είμαι απολύτως ειλικρινής, δε με νοιάζει. Πειραιά μένω…πάω και με τα πόδια.
μαγγες αυριο θα κατεβω αθηνα…θεωρησα πως θα βρω εκει εξω εισητηρια η στην τελικη ticket house…ισχυει η ειναι sold out η αρενα???..με αγχωσατε παρα πολυ ρε σεις…πειτε πλζ…θα χει στο καραισκακη απο εξω εισητηρια???
δεν παίζει sold out αρένα με τπτ. μην τρελαίνεσαι
Η αρένα έχει ακόμα εισιτήρια, αν και όχι πολλά. Στο Καραϊσκάκη, τα της κερκίδας δεν διατίθενται πλέον…
Σύμφωνα με τις πηγές μου, δεν αποκλείεται να κοντέψει το sold out. Μιλάμε για 35 χιλιάρικα κόσμο. Pas mal…
πάμε για sold out λοιπόν…θαυμάσια.
Δεν μας βλέπω να τελειωνουμε πριν τις δωδεκάμιση το βράδυ…
Εβγαλα εισιτηρια πριν λιγες ωρες. Κερκιδα γιοκ! Αρενα υπαρχουν ακομα αλλα δ ξερω ποσα περιπου…
ηρθε η μερα λοιπον!!καλα να περασουμε ολοι!!σιγουρο ειναι αυτο βεβαια!!!
ξυπνησα σημερα το πρωι και κατι μ ελεγε να παρω εισιτηριο γτ θα ειναι καλη συναυλια:p
οποτε το τσιμπησα κ εγω το εισιτηριακι μ στην αρενα. αντε 3η φορα θα δω σκορπιους:D
και προς καθε ενδιαφερομενο, στις 3 που τα πηρα ειχε και για κερκιδεσ και για αρενα εισιτηρια
Πριν λίγο ενημερώθηκα από το Village στο Ρέντη ότι υπάρχουν αρκετά εισητήρια για ΑΡΕΝΑ.
Άντε φτάνει η ώρα :DDDD
O roth σημερα θα μας εξαφανισει!!! το γεναρη που ειχε ερθει ειχε παιξει μεχρι και τον εθνικο υμνο:lol::lol::lol:
I CAN’T GET ENOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUGH!!!
Kαι μόνο με την εμφάνισή του δε χρειάζεται ν ακάνει ή να παίξει τίποτα. Uli ρε…
μηπως ξερουμε τι μπορει να παιξει ο βασιλαρας? να κανω καμια επαναληψη στα γρηγορα αν ειναι:lol:
παιδια για να παρει καποιος σημερα εισιτηριο απο το καραισκακι η απο το τικετ χαουζ?
εγω πηρα σημερα απο το ticket house στις 3 και ειχε. αλλα θα εχει και στο καραισκακη αλλα 5 ευρω ακριβοτερα νομιζω
Πάμε τσάμπα!!
Καλά να περάσετε μάγκες, και η αφραγκιά συνεχίζεται#-o:(:-k:!:
01:00 και κανείς δεν γύρισε ακόμα ??? 8O8O8O
γυρισα εγω χωρις να εχω ακουσει το in trance κ εχω παθει εγκεφαλικο!!!οι scorpions πολλοι καλοι,επαιξαν 2 ωρες κ ενα τεταρτο κ γουσταρα!!αλλα.ελεος με τα κινητα!!!ημουν περικυκλωμενος απο ανθρωπους που ηξεραν μονο το wind of change κ δε μπορουσα να χτυπηθω!!κ η κουτση μαρια ηταν εκει!!!